Simptomi alergij se včasih pokažejo zelo nedolžno in mnogi jih na začetku sploh ne povežejo z alergijami: lizanje tačk, rahel izcedek iz smrčka, morda kakšno vnetje ušes ali analnih žlez ... Ko težave eskalirjao, se hitro ujamemo v začaran krog Plivasepta, Medrola in hipoalergenih briket in ko že kaže, da smo bitko dobili, se alergije ponovijo, po možnosti še v hujši obliki! Prav zaradi tega je pomembno, da se reševanja težav, ki so povezane z alergijami lotimo celostno in ne simptomatsko, samo to lahko pripomore k izboljšanju obstoječega stanja.

Kako prepoznamo tudi najbolj nedolžne simptome alergij in kateri so najbolj pogosti alergeni? Zakaj hipoalergena hrana ni rešitev ter kateri naravni pripravki so lahko odlična prva pomoč ob alergijskih izbruhih?

Alergije pri psih so postale "epidemija" današnjega časa in skrajni čas je, da se jih lotimo še na drugačen način - ker alternativa obstaja! Alergije so zgolj simptom, ki se kaže navzven in da bi bili pri zdravljenju uspešni, moramo najti pravi vzrok.Maja bo na predavanju med drugim tudi pojasnila:

  • Alergije na hrano so ene izmed bolj elegantnih alergij.
  • Kateri s pogosti prehranski in okoljski alergeni?
  • Kakšna je razlika med alergijami in intolerancami?
  • Zakaj sta riž in piščanec zastarela dieta?
  • Katera hrana je primerna za alergične pse?
  • Kako učinkovita je bioresonanca v boju proti alergijam?

Predavanje je priporočljivo za vse, ki imate pasje alergike, sploh v primeru, da ste "poskusili že vse, pa nič ne pomaga" ali pa srečujete samo z blažjimi težavami, ki vam mešajo štrene.

 

O Maji

maja-napret-petsanus
Maja Napret, prof. biologije in bioresonančna terapevtka za male živali.

Maja Napret je prva bioresonančna terapevtka pri nas, ki se ukvarja izključno z bioresonančnimi terapijami za male živali. Z bioresonanco se je spoznala takrat, ko je bila zaradi močne alergije na živalsko dlako in slino primorana opustiti študij veterine. Lahko si predstavljate, da je za nekoga, ki ima neizmerno rad živali, taka diagnoza hud življenjski udarec. S pomočjo bioresonance se je ozdravila alergij in se odločila, da bo z njo pomagala tistim, ki jih ima najraje: živalim. Tako je nastal PetSanus, terapevtski bioresonančni center, v katerem so pomoč poiskali številni psi, mačke in druge male živali. Zadovoljni kosmatinci se k njej vozijo celo z oddaljene Ravenne, kar je gotovo najboljši dokaz o učinkovitosti njenega dela.

Maja je študij dokončala na pedagoški fakulteti, smer biologija in se zdaj lahko ponaša z nazivom prof. biologije, opravila pa je tudi več izobraževanj na področju izvajanja bioresonančnih terapij.

Alergije pri psih: hrana, naravni pripravki in alternativne metode zdravljenja

Kdaj: 15. 10. 2016, ob 16h

Kje: eko365, Runkova ulica 2, 1000 Ljubljana

Vstopnina: 15 €

Ker je število mest omejenih, je nujna prijava preko spletnega obrazca.

Za dodatne informacije pišite na [email protected] ali pokličite na 040 760 202.

Prijava na predavanje

Predavanje je polno zasedeno. Pišite mi na [email protected] pripišite vašo telefonsko številko in obvestim vas, če se sprosti kakšno mesto.

Niste čisto prepričani, ali vam bo predavanje všeč? Preverite, kako smo se imeli zadnjič!