S prvim pomladanskim soncem bodo na plan prikukali tudi prvi nepovabljeni gostje - bolhe in klopi. Klopi so prenašalci številnih bolezni, bolhe lahko povzročijo številne neprijetnosti, sploh pri psih, ki so bolj občutljivi in imajo težave s kožo, da ne govorimo o tem, kako težko se jih je znebiti!

Prav zaradi tega moramo poskrbeti za ustrezno zaščito psa; nekateri prisegajo na ampule in druga sintetična sredstva, splet drugi raje posežejo po naravnih repelentih. Ne glede na vaše preference, važno je, da je pes zaščiten. Pri bolhah in klopih ni vprašanje, "če" se bodo pojavili na psu, ampak "kdaj". Prav gotovo ste se tudi sami že večkrat borili z njimi!

Katera zelišča ODGANJAJO bolhe in klope ter kaj jih uporabimo na naših psih? Kako pripravimo NARAVEN in učinkovit REPELENT proti klopom in bolham ter katera ZELIŠČA nam lahko še pomagajo v boju proti zajedavcem?

Na delavnici ne potrebujete ničesar, razen dobre volje, saj bo za vse ostale sestavine poskrbela Katarina. repelent, ki ga bomo izdelali,

 • učinkovito in preverjeno odganja zunanje zajedavce ter mrčes, 
 • blagodejno vpliva na pasji kožuh, saj preverjena kombinacija zeliš poskrbi za lepo in močno dlako,
 • je popolnoma brez kemičnih snovi.

Naravni repelent se lahko odlično obnese v kombinaciji z obstoječimi sintetičnimi sredstvi za zatiranje bolh in klopov, ki jih uporabljate ali pa ga lahko uporabljate popolnoma samostojno. 

 

O Katarini

Katarina s kužkom Timijem
Katarina s kužkom Timijem

Katarina Kovačič ima zelišča v malem prstu. In le kako jih ne bi imela, saj že vrsto let ustvarja naravno zeliščno kozmetiko in čaje za ljudi, v zadnjih letih pa je ponudbo izpopolnila tudi z vrsto odličnih izdelkov za pse. Njen naravni repelent proti klopom in bolam je v najvišji sezoni glavni prodajni hit, kar veliko pove o učinkovitosti izdelka. Vsa zelišča prideluje in predeluje sama, na popolnoma ekološki način, prireja delavnice, izobraževanja in dneve odprtih vrat njenega Zeliščnega vrta Cvetka. Po izobrazbi je dipl.biotehnologinja, intenzivno se ukvarja tudi s kinologijo. Je definitivno oseba, ki ima ogromno znanja o zeliščih in psih, ter točno ve, kdaj kaj uporabiti - in kdaj raje kaj pustimo pri miru.

Delavnica izdelava naravnega repelenta

Kdaj: 24.3.2017, ob 18.uri (delavnica traja cca. 1, 5 h)

Kje: eko365, Runkova ulica 2, 1000 Ljubljana

Vstopnina: 20 €

Ker je število mest omejeno, je nujna prijava preko spletnega obrazca.

Za dodatne informacije pišite na [email protected] ali pokličite na 040 760 202, od PON do PET, med 10:00 in 18:00.

Prijava na delavnico

  Vaše ime (obvezno)

  Vaša e-pošta (obvezno)

  Vaša telefonska številka (obvezno)

  [wpgdprc "By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website."]