ZNIŽANO

ZHP klub članarina

24.90

ZHP klub je edinstvena skupnost pri nas, ki povezuje različne strokovnjake in ponudnike naravnih izdelkov ter storitev z najbolj ozaveščenimi pasjimi skrbniki. Članarina v ZHP klubu vam prinaša dostop za vsebine na spletni strani, namenjene samo članom kluba (september 2017), številne ugodnosti pri spodaj naštetih ponudnikih, predavanja in delavnice po znižani ceni ter posebna druženja, namenjena samo članom kluba!

Do ugodnosti dostopate s člansko izkaznico.

Kategorija:

Opis

Trgovine

  • Kosmatinčki.si – spletna trgovina s hladno stiskano hrano za pse in naravnimi BARF dodatki. Članom kluba pripada 5 % popust na celoten nakup.
  • Zelišča-Cvetka.si – spletna trgovina z naravnimi izdelki za pasjo nego. Članom ZHP kluba pripada trajen 8 % popust na pasje izdelke.
  • Gali in Nika – fizična trgovina v Ljubljani z bogato ponudbo surovega mesa za pse (Petman Compact). Članom ZHP kluba pripada 10% popust na celoten nakup (pri plačilu z gotovino).

Člani ZHP kluba se ZHP delavnic in predavanj udeležijo po znižani ceni ter imajo dostop do eksluzivne vsebine, namenjene samo registriranim uporabnikom.

Terapevti

  • Dr. Mojca Cerovšek, DVM – bioresonanančna terapevtka, ki članom ZHP kluba nudi 10 % popust na bioresonančno testiranje in 10 % popust na prehransko svetovanje.
  • Špela Suhač, DVM, EHOS in EPOS terapevtka – energijska osteopatija pride prav takrat, ko so na sporedu težave z gibanjem. Špela članom ZHP kluba nudi 5 % popust na vse terapije v ordinaciji.
  • Matic Kebler, DVM in CVA – certificiran veterinar akupunkture in kitajske herbalne medicine. Članom ZHP kluba pripada 5 % popust na vse terapije oz. 10 % popust na prvo terapijo na lokaciji izven Ljubljane.
  • Simona Šanc – certificirana Bachova terapevtka članom ZHP kluba nudi 10 % nižjo ceno za prvo svetovanje.
  • Tanja Kersnik – certificirana energijska osteopatinja po Salomonu. Svoje delo dopolnjuje predvsem z zoofarmakognozijo. Članom ZHP kluba pripada 10 € popusta na prvi pregled, obstoječe stranke pa dobijo 5 € popusta na pregled in nižjo ceno kilometrine.

Šola in vedenjska svetovanja

  • Pasja šola ZA PSA – psom prijazna šola, ki temelji na razumevanju psov in celostni obravnavi. Nudijo skupinske in individualne tečaje za mladičke in odrasle pse, tečaje dela z nosom in vedenjsko svetovanje. Člani ZHP kluba imajo 5 % popusta na vse storitve.