Težave s sklepi, hrbtenico in mišicami so ene izmed pogostejših težav, ki psom in njihovim skrbnikom povzročijo nemalo preglavic, otežujejo brezskrbno pasje življenje ter številne sproščene sprehode v naravi. Da bi se temu izognili, je najbolj pomembna preventiva, a tudi ko nastopijo težave, ne smemo obupati, temveč poiskati še dodatne možnosti, ki lahko psu pomagajo na neinvaziven način. Masaža psa je definitivno ena izmed tistih rešitev, ki spada tako med preventivo kot kurativo, seveda jo lahko uporabimo tudi samo za sproščanje, predvsem pa je zelo naravna oblika pomoči - če le znamo pravilno masirati in uporabiti primerne dotike.

Katere tehnike masaž so PRIMERNE IN VARNE ter kako jih pravilno uporabljamo na psu? Kako masiramo PASJI HRBET in kako lahko ugotovimo, če psa nekje boli? Kako ga lahko v ta namen PRAVILNO PRETIPAMO in katere dotike ob tem uporabiti?

Na delavnici se bomo poglobljeno lotili različnih prijemov in masažnih tehnik, ki jih lahko na našemu psu izvajamo ob različnih priložnostih, tako v preventivne kot kurativne namene.

Na delavnici bomo spoznali:

• nekaj dotikov tui-na masaže,
• nekaj prijemov za raztezanje,
• nekaj dotikov klasične masaže
• ter nekaj akupresurnih točk za različne namene.

To so popolnoma varni za različne priložnosti, služijo lahko kot preventivna rešitev ali »kurativa« – neškodljiva podporna terapija, ki jo izvajamo ob klasičnem zdravljenju težav s hrbtom in sklepi. V primeru, da ima pes določene težave, bomo dotike seveda prilagodili tako, da bo zanj prijetno in varno. V vsakem primeru pa so dotiki varni in jih bomo lahko brez zadržkov izvajali doma; delavnice se udeležite skupaj s psom.

Delavnica ni namenjena postavljanju diagnoze ali zdravljenju.

O Špeli

špela suhač, energijska osteopatija za živaliŠpela Suhač je veterinarka, ki pa se je odločila za drugačno profesionalno pot; že med študijem si je nabirala izkušnje pri zdravljenju konj pri nas in v tujini, po končanem šolanju pa jo je pot pripeljala do energijske osteopatije, ki jo je popolnoma navdušila in zdaj že več let aktivno deluje kot energijska osteopatinja. Pomagala je že številnim psom z različnim težavami z gibanjem, veliko izkušenj ima s športnimi in delovnimi psi, poleg njih pa so njeni pacienti tudi konji in celo mačke. Neprestano se dodatno izobražuje pri nas in v tujini, trenutno je vključena tudi v 3 letni študij homeopatije za živali. Je neprecenljiv vir znanja, ko beseda nanese na različne dopolnilne metode zdravljenja in ostale rešitve, ki nam jih ponuja narava.

Masažni dotiki za zdrave sklepe in hrbtenico

Kdaj: Kmalu 🙂

Kje: Maxxfit, Ulica Jožeta Jame 14a

Kotizacija: 40 €

Ker je število mest omejeno, je nujna prijava preko spletnega obrazca.

Za dodatne informacije pišite na [email protected] ali pokličite na 040 760 202, od PON do PET, med 10:00 in 18:00.

Obvestilo o naslednjem terminu

    Vaše ime (obvezno)

    Vaša e-pošta (obvezno)

    Vaša telefonska številka (obvezno)

    [wpgdprc "By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website."]