Pogoji za uporabo spletnega mesta in trgovine zdravahranazapse.si

Nahajate se na spletnem mestu zdravahranazapse.si, (v nadaljevanju ZHP), ki je last PE3C s.p.

Z vstopom na ZHP potrjujete, da ste vi (v nadaljevanju uporabnik) seznanjeni s splošnimi pogoji in soglašate, da jih sprejemate. Splošni pogoji uporabe veljajo za celotno spletno mesto ZHP, razen za nekatere zunanje storitve (delavnice, dogodki …). Če se s pogoji uporabe ne strinjate, vam uporaba spletnega mesta ni dovoljena. Prosimo, da si pogoje uporabe natančno preberete.

Pridržujemo si pravico do spremembe splošnih pogojev brez predhodnega obvestila Uporabnik se obvezuje, da bo občasno preveril, ali so se spremenili pogoji poslovanja.

Če ste s katerimkoli delom, storitvijo, pogoji uporabe nezadovoljni, je edino sredstvo to, da spletnega mesta ZHP ne uporabljate več.

Podatki o uporabnikih, ki se registrirajo ali prijavijo na ZHP novice, se uporabljajo in shranjujejo skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB-1, Ur. l. RS, št. 94/2007).

Omejitev osebne in nekomercialne uporabe

ZHP lahko uporabljate samo za osebne in nekomercialne namene. Prepovedano je spreminjanje, kopiranje, distribucija, oddajanje, prikazovanje, izvajanje, razmnoževanje, objavljanje, licenciranje, ustvarjanje izpeljank, prenašanje ali prodajanje katerih koli podatkov, programske opreme, izdelkov ali storitev, ki so del ZHP, razen v primeru izrecne navedbe v teh pogojih uporabe.

Kopiranje in razmnoževanje vsebine

Vsi prispevki, ki so objavljeni na ZHP, so avtorsko zaščiteni. Nepooblaščena uporaba ali posredovanje objav za komercialne ali nekomercialne namene ni dovoljena in je protizakonita. Kopiranje ali razmnoževanje je možno le s samo z eksplicitnim pisnim privoljenjem avtorja in z obvezno vključeno povezavo na ZHP.

Terjatve v zvezi z avtorskimi pravicami se rešujejo v skladu z Zakonom o avtorski in sorodnih pravicah in z Zakonom o pravdnem postopku.

Fotografije na ZHP: pixabay. com, pexels.com 123.rf.com ali avtorske fotografije.

ZHP Trgovina

Vse cene v ZHP trgovini so navedene v evrih. Cena v spletni trgovini ne vsebuje stroška dostave.

Cene so redne in akcijske (označene s popustom) in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

ZHP Klub

ZHP klub je klub, ki povezuje pasje skrbnike s ponudniki različnih izdelkov in storitev za živali. ZHP klub je sestavljen iz članov (fizične osebe) in ponudnikov (pravne osebe). ZHP je zgolj posrednik med enimi in drugimi, nikakor pa ne nosi odgovornosti za morebitne spore in škodo, ki bi nastala med ZHP članom in ZHP ponudnikom.

Vsak ZHP član prejme člansko izkaznico, ki ni prenosljiva.

ZHP članarina velja 1 leto od plačila.

Vsak ZHP član prejme natančen seznam ponudnikov in navodila, kako, kdaj in zakaj je upravičen do popusta. Član se identificira s člansko izkaznico, člansko številko ali katerokoli drugo obliko, ki je posebej navedena.

Člani ZHP kluba bodo na e-naslov o novih ponudnikih obveščeni v največ 14-dnevih od priključitve novega ponudnika.

Omejitev odgovornosti

Vsi podatki in informacije, uporabljeni v tem prispevku, temeljijo na javnih podatkih, pridobljenih iz tiskanih medijev, elektronskih medijev in podobnih virov, za katere ZHP meni, da so verodostojni na dan objave, oziroma navaja dvom glede verodostojnosti posameznih virov. Vseeno ZHP ne zagotavlja natančnosti in popolnosti podatkov in informacij v prispevku. Dejstva, na podlagi katerih je prispevek pripravljen, se v besedilu jasno razlikujejo od razlag, ocen, mnenj in drugih informacij, ki niso dejstva.

ZHP in osebe, ki za ZHP delajo na podlagi pogodbe o zaposlitvi ali kako drugače, ne prevzemajo odgovornosti za kakršnekoli posledice dejanj ali opustitev, opravljenih na podlagi pričujoče vsebine.

ZHP  in njegovi avtorji v nobenem primeru ne prevzemajo odgovornosti za kakršnokoli neposredno ali posredno škodo, ki je posledica napačnih ali nepravilnih interpretacij  objav, izdelkov ali storitev, ki so kakorkoli omenjene ali posredovane na ZHP. Recepti in drugi prispevki, ki so objavljeni na ZHP se izvajajo na lastno odgovornost. ZHP in njegovi avtorji ne odgovarjajo za škodo ali poškodbe, ki bi lahko nastale pri izdelovanju in uporabi omenjenih vsebin.

Morebitna mnenja, ki so izražena v objavah, ki so objavljene na spletnem mestu ZHP, so mnenja avtorjev prispevkov in ne mnenja uredništva. Uredništvo ZHP  ne prevzema odgovornosti zanje. Avtor je naveden na začetku in koncu prispevka.

Avtorji ne dajejo veterinarski nasvetov in ne svetujejo uporabe ali opustitve katerega koli zdravila brez posveta z izbranim veterinarjem ali terapevtom. Vse navedene podatke in priporočila v objavah bralec uporablja na lastno odgovornost in po lastni presoji. Objave ne morejo, ne želijo in nočejo nadomestiti strokovne pomoči veterinarja ali terapevta.

Uporabniška podpora

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z uporabo spletnega mesta ZHP, pišite na info@zdravahranazapse.si