Bi sodelovali? Jaz sem za!

Spletna stran zdravahranazapse.si – na kratko ZHP – je največje spletno mesto pri nas, ki se zavzvema za drugačne pristope k prehrani psov in mačk, načini zdravljenja in vzgoje. Osrednja gonilna sila je promocija zdrave in sveže prehrane psov in mačk, spodbujanje sodelovanja med komplementarnimi metodami zdravljenja in klasično veterino, razbijanje klasičnih mitov ter razkrivanje različnih trikov za lažje, lepše in bolj kakovostno življenje s psom.

Kdo se mudi na ZHP-ju?

Bralci, ki se tukaj ustavijo, so ozaveščeni lastniki psov (in mačk), ki iščejo različne informacije s področja zdrave hrane za pse, prehrambenih dodatkov in drugih izdelkov, ki nosijo oznako “naravno” (šamponi, kreme …).  Če sami spadate med ponudnike zdrave in normalne (sveže) hrane za pse, dodatkov in podobnih izdelkov ali pa se ukvarjate z alternativnimi storitvami, potem se mi morate oglasiti. Če koga poznate, mi ga lahko priporočite, ali obratno – njega/njo obvestite o tej spletni strani.

ZHP v številkah – na kratko

Spletno stran mesečno prebira 25 tisoč uporabnikov in obisk mesečno narašča. ZHP na Facebooku spremlja več kot 8000 sledilcev, na novice pa je naročenih cca. 4000 uporabnikov. V ospredju je vedno kvaliteta in ne kvantiteta.

Veliko iskanja in povpraševanja je tudi glede komplementarnih metod zdravljenja za pse – homeopatija, bioresonanca in akupunktura, seveda pa pride v poštev vse, kar je neposredno v tem kontekstu.

ZHP je pravi naslov za vaše izdelke in storitve, če:

 • ste zastopnik, uvoznik ali ponudnik surovega mesa in druge BARF ponudbe,
 • bi radi vaše naravne izdelke, naravna prehranska dopolnila in različne komplementarne terapije predstavili točno tistim pasjim skrbnikom, ki to potrebujejo,
 • ste manjše slovensko podjetje z zanimivimi produkti za pse in njihove skrbnike, saj v okviru rubrike Trendi spodbujam in promoviram lokalne izdelke ter podjetništvo,
 • vam je pomembna kvaliteta in ne kvantiteta!

Kako lahko sodelujemo?

Verjamem, da ima vsak izdelek (ali storitev) svojo zgodbo, zaradi česar potrebuje edinstven pristop. Če ne veste, kaj bi bilo za vas najbolj optimalno, vam seveda z veseljem svetujem! Na ZHP-ju definitivno ne boste deležni generične obravnave, pristopov in ponudb – tej časi so že zdavnaj mimo. Nekaj možnih načinov sodelovanj:

 • Kratka promocijska objava v rubriki “Trendi”

Do cca. 700 besed dolga recenzija izdelka, opremljena s fotografijami produkta itd. Primer

 • Daljša promocijska objava v rubriki “Priporočam”

Do 1200 besed dolg in poglobljen opis izdelka, ki bralcu prinese veliko več kot splošne informacije o izdelku. Primer

 • Promocija sestavine, izdelka, dodatka v obliki recepta

Recept, ki vključuje vašo sestavino. Primer

 • Zakup oglasnega prostora

Zakup oglasnih pasic na različnih podstraneh. Trenutno cca. 35 tisoč prikazov strani/mesec.

 • Lead gen

Primer

 • FB endorsment in nagadne igra

Izvedba nagradne igre na FB-ju ali fotka vašega izdelka z ustreznimi oznakami in/ali povezavami.

ZHP klub je velika kosmata družina, ki združuje ozaveščene pasje skrbnike s ponudniki različnih naravnih storitev in izdelkov za naše kosmatince. Lahko se ji pridružite kot član (fizične osebe) ali ponudnik (pravne osebe).

 • Vedno sem odprta za vaše predloge!

Zgoraj naštete oblike sodelovanja so seveda zgolj moji predlogi, vedno pa sem vam pripravljena prisluhniti, da tako s skupnimi močmi in idejami dosežemo najboljše!

Kaj o sodelovanju z ZHP-jem pravijo zadovoljni naročniki?

Z Leno uspešno sodelujeva že več kot dve leti. Svoje delo opravlja s srcem, s prvo mislijo na dobrobit živali in šele nato za vse drugo. Preizkusili smo že različne natančno ciljane kampanje, ki niso prinesle kakšnih otipljivih rezultatov, dokler nismo naredili prvega koraka z ZHP-jem. Lena je objektivna, strokovna in vedno polna novih idej. Zna prepoznati potrebe stranke in predlagati rešitve.
Jure Borišek, spletna trgovina kosmatincki.si

 

Lena je poslovni partner, ki bi si ga vsak želel imeti. Predana delu in s tistim žarom v očeh, ki pove, da uživa v tem, kar počne. Ker imava podobne cilje in vrednote, t.j. osveščanje za kvalitetnejše življenje naših kužkov in muckov, najino sodelovanje traja že lep čas, vendar se nove ideje neprestano rojevajo. Delo z Leno mi je v veliko veselje, saj pozna rešitev za praktično vsako tegobo lastnikov živali, da sploh ne omenjam njenega odličnega znanja s področja marketinga. Ja, Lena je vsekakor super punca. 🙂 Dr. Mojca Cerovšek, dr. vet. med in bioresonančna terapevtka za male živali

Kontaktirajte me preko spodnjega obrazca

Ali pa pišite na [email protected]In to popolnoma brez zadržkov! E-mail nič ne stane, zgodi se pa lahko krasno sodelovanje 🙂

  Vaše ime (obvezno)

  Vaša e-pošta (obvezno)

  Zadeva

  Vaše sporočilo

  [wpgdprc "By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website."]