Lena

Po izobrazbi diplomirana literarna komparativistka, ki je knjige zamenjala za tablični računalnik in Kindle. Dopoldne delam, popoldan se sprehajam po bližnjem gozdu, nabiram kostanj, šivam, včasih pa tudi ne počnem nič. V večerno-nočnih urah pišem ta blog in se aktivno borim proti vsem mitom in trditvam, ki smo jih vzeli za samoumevne.

Ron

Jaz sem Ron - neutrudni in nenasitni mešanec še bolj mešanih staršev. V sebi imam (dokazano) nekaj retriverja, setra in španjela. Najraje razmišljam o hrani - kdaj bom spet jedel, kaj bom jedel, kaj jesta moja dva na kavču, kaj je moja mačja sestra pustila od večerje, kaj se kuha in kaj je v tisti vrečki, ki šumi v hladilniku. O tem premišljujem več ali manj cel dan, pravijo, da imam kronični nenasitis.Zato zame res ni izziv pripraviti okusnega obroka, čeprav (tako vsaj pravijo) imam zelo zelo zelo občutljivo črevesje in me neprimerna hrana hitro požene. ampak zdaj pravijo, da je veliko bolje.

Vesela bova, če nama kaj lepega napišete, ampak ...

prosim, imejte v mislih, da nisem veterinarka, zato na vprašanja, ki so v prvi vrsti namenjen veterinarjem, ne morem kompetentno odgovoriti, prav tako nisem homeopatinja niti bioresonančna terapevtka. Vse naštete pa lahko najdete na spletni strani. V nujnih primerih se obrnite na izbranega/bližnjega/dežurnega veterinarja.

    Vaše ime (obvezno)

    Vaša e-pošta (obvezno)

    Zadeva

    Vaše sporočilo

    [wpgdprc "By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website."]