Podpri!

Zdrava hrana za pse – ZHP – je že 5 let glavna info točka za vse pasje (in mačje) skrbnike, ki jih zanimajo drugačne rešitve.

Na ZHP-ju je trenutno več kot 500 različnih prispevkov, ki pokrivajo najrazličnejše tematike; od sveže prehrane do komplementarnih metod zdravljenja in drugačnih pristopov k vzgoji in šolanju psov. Vzporedno s tem sem organizirala več predavanj in delavnic ter drugih druženj, kjer so lahko pasji skrbniki dobili preverjene informacije, podporo istomislečih ter ugotovili, da lahko psu nudijo podporo tudi na drugačen način.

Morda se sliši veliko, a v resnici je to samo začetek. Moja velika želja je, da bi ZHP preoblikovala v zavod ter še bolj proaktivno delovala na področju ozaveščanja vseh segmentov, ki jih prinaša življenje s psom; poleg nadgradnje brezplačne vsebine in obstoječega izobraževalnega programa si želim ustvariti določene brezplačne dogodke in publikacije, ki bi celoten koncept prenesla onkraj meja ZHP-ja in virtualnega sveta, zato te prosim za pomoč – podpri ZHP!

Portal raste, s tem pa tudi stroški vzdrževanja in razvoja. Res je, lahko bi imela več promocijskih objav ali začela prodajati hrano za pse, vendar bi s tem izgubila tudi neodvisnost 🙂 Poleg tega pa so vsi ponudniki, ki so na ZHP-ju objavljeni, tudi dobro preverjeni. Zato sem se odločila, da uvedem možnost podpore v obliki donacij, ki bodo vsaj deloma omogočile nemoteno delovanje portala in njegovo razširitev, hkrati pa omogočile, da bodo obstoječe vsebine lahko nemoteno koristile še nadaljnjim generacijam pasjih skrbnikov. Na ZHP-ju lahko zdaj popolnoma brezplačno:

 • izveš vse, kar te zanima v zvezi s svežo hrano za pse,
 • dobiš preverjene informacije o tem, kako pravilno in varno hraniti psa s svežo hrano,
 • dobiš kontakte najboljših strokovnjakov, ki se ukvarjajo s komplementarno veterino,
 • najdeš veliko strokovne vsebine, ki obravnava pogoste težave psov.

In upam, da bi tako tudi ostalo! Zato potrebujem vašo pomoč, saj si v prihodnjem letu želim:

 • s strokovnjaki ustvariti več poglobljene vsebine na temo sveže (surove) hrane za pse.
 • s strokovnjaki ponuditi popoln vodič o hranjenju psa s surovo hrano, ki bo na voljo brezplačno,
 • organizirati 5 brezplačnih dogodkov.
 • del prostora na ZHP-ju nameniti predstavitvi mladih (rokodelskih) slovenskih podjetij (1 do 2 leti), ki ustvarjajo različne izdelke za živali, saj jasno in glasno zagovarjam, da je treba podpirati lokalno.
 • del ZHP-ja prenesti v tisk in to v obliki, ki bo koristila praktično vsem pasjim skrbnikom in tistim, ki bodo to še postali.

Podpri ZHP!

3% podpore

ZHP lahko podprete preko Paypala, preko spletne banke ali s klasičnim nakazilom na TRR. Donirate tako, da kliknete na prednastavljen znesek. Če želite donirati drugačen znesek, kliknite na “Doniraj znesek po izbiri” ter vpišite želeno vrednost. V primeru težav mi pišite na [email protected].

Izbrani znesek je enkratna donacija. ZHP lahko podprete tudi s ponavljajočo mesečno donacijo preko Paypala. Ta možnost se nahaja pod tem obrazcem.

Kaj lahko ponudim v zameno za donacijo?

 • 1 do 10 €: zahvalo na strani, ki je namenjena podpornikom
 • 25 €: obisk predavanja po izbiri
 • 50 €: letna članarina v ZHP klubu, ki vam prinese številne ugodnosti
Izberite način donacije
Vaši podatki

Fizično položnico ali tisto v vaši spletni banki izpolnite s spodnjimi podatki. Ko prejmem nakazilo, vam na vaš e-naslov pošljem tudi potrdilo o donaciji. Kopijo tega sporočila in podatke za nakazilo ste prejeli tudi vaš e-naslov.

Podatki za nakazilo:

Namen: Donacija
Znesek:
Koda namena: CHAR – Plačilo za dobrodelne namene
Številka TRR: SI56 1010 0005 7569 786
Referenca: brez (ali SI00 0000)
Naslov: ZHP, izobraževalne storitve, Oktobrske revolucije 5, 6310 Izola

V primeru težav ali če boste potrebovali dodatno pomoč, mi pišite na [email protected]

 

Vaša donacija 25.00€

Redne mesečne donacije preko Paypala

ZHP lahko preko Paypala podprete tudi z rednimi mesečnimi donacijami v višini 4,99 €/mesec.Kliknite na gumb “Subscribe” in preusmerjeni boste na Paypal stran, kjer boste potrdili donacijo. Hvala.

ZA PODJETJA: vedno sem odprta za različna sodelovanja. Če se vaš koncept sklada z ZHP-jem, lahko v zameno za sponzorstvo izpeljemo odlično zgodbo. Za vse informacije in vprašanja mi pišite na [email protected]i

Moja vizija in cilji za naprej:

Želim si, da bi ZHP presegel dosedanje okvirje, deloval v obliki zavoda in v naslednjih 2 do 3 letih nudil še dodatna izobraževanja ter svetovanja strokovnjakov. Želim si, da bo del tega programa na voljo brezplačno, saj bo tako na voljo širši množici. Segment ZHP-ja bi rada preselila v tiskano obliko, sicer bi pa rada na vsebinskem področju ponudila še:

 • več poglobljenih in neodvisnih vsebin v povezavi s svežo hrano za pse, 
 • več povezovanja in sodelovanja s strokovnjaki (domačimi in tujimi),
 • več vzgojno-izobraževalnih vsebin, ki v klasičnih programih niso na voljo.
 • več možnosti za predstavitev mladih slovenskih ustvarjalcev, ki tako ali drugače povezani s psi.
 • več zelenih – trajnostnih vsebin.

Ko in če dosežem 50 % zastavljenih sredstev za l. 2019 in bo število donacij preseglo 2500 €, bom vsak drugi ponedeljek v mesecu tudi pripravila poročilo s pregledom in analizo dogajanja za pretekli mesec. 

Hvala vsem, ki te si vzeli čas in prišli do konca tega zapisa in še posebej lepa hvala vsem, ki mi boste pomagali doseči cilj. Zlati ste – kot ribice 🙂