Praskanje, grizenje, kožni izpuščaji, rane in vneta koža ... za vse preveč psov in njihovih skrbnikov stalnica, ki obema para živce: psu, zato ker se liže, praska, grize praktično do krvi, lastniku pa zato, ker ne ve več, kako bi psu lahko še pomagal. Nemalo je takih, ki mimogrede postanejo ujeti v začaran krog zdravil, ponavljajočih se vnetij in posebne hrane, kar za trenutek sicer ponudi olajšanje, a kmalu se spet znajdejo na začetku.

Ste že kdaj pomislili, da bi do omenjenih težav morali pristopiti nekoliko drugače in jih začeti reševati od »znotraj navzven«?

Zakaj moramo tudi težave s kožo reševati CELOSTNO in KAJ TO SPLOH POMENI? Zakaj so kožne težave (alergije, glivice ..) običajno »samo« SIMPTOM nekega drugega vzroka? Kaj lahko skrbniki psov naredite za PREVENTIVO in kaj lahko v akutni fazi uporabite kot »PRVO POMOČ«?

Ne glede na vzrok težav pri vašemu psu, se morate zavedati, da težave s kožo ne bodo minile same od sebe, kvečjemu se bodo še stopnjevale. Pravočasno in pravilno ukrepanje lahko vašemu psu prihrani marsikatero praskanje ali pa vsaj omili najhujše izbruhe. Že z majhnimi spremembami lahko naredite veliko za boljše počutje vašega psa!

Na predavanju bo Mojca med drugim pojasnila tudi:

 • Kaj je alergija in zakaj do nje pride?
 • Zakaj so alergije pri psih v porastu?
 • Zakaj vsako praskanje še ni alergija?
 • Katere so druge pogoste kožne težave psov in kako jih reševati? 
 • Kako lahko psu z različnimi naravnimi pripravki pomagate v akutni fazi izbruha težav?
 • Katera hrana je primerna za pse, ki imajo težave s kožo (ne glede na vzrok)? 
 • Zakaj morate biti previdni pri uporabi prehranskih dodatkov? 
 • Kako težave s kožo rešuje bioresonanca?

Mojca bo predavanje dopolnila s številnimi primeri iz prakse, ki jih vsakodnevno srečuje pri svojem delu - na njenih terapijah se namreč najpogosteje oglasijo prav psi, ki imajo težave s kožo!

Predavanje je primerno za vse, ki imate doma psa s kožnimi težavami in počasi že obupujete nad situacijo. Na predavanje pa ste še posebej lepo vabljeni vsi tisti, ki vas zanima preventiva!

ZHP predavanj in delavnic se je udeležilo že več kot 450 zadovoljnih pasjih skrbnikov. Bodite med njimi tudi vi!

O Mojci

dr. Mojca Cerovšek, dr. vet. med. veterinarka z doktoratom znanosti iz področja onkologije, ki ji raziskovalna žilica nikoli ne da miru in vsaki stvari hoče priti do konca. Je velika zagovornica naravnih oblik zdravljenja in prehranjevanja. Deluje kot bioresonančna terapevtka in prehranska svetovalka za živali, vključena je tudi v izobraževanje za veterinarje homeopate.

V svoji praksi se najpogosteje srečuje prav s psi, ki imajo najrazličnejše težave s kožo in vzroki jo pogosto presenetijo. Do zdaj se je na njenih terapijah zglasilo že več kot 100 različnih psov, obiščejo pa jo tudi mačke. Ko beseda nanese na sodobne težave naših kosmatih prijateljev in Mojca neverjeten vir odličnih informacij in, kar je še bolj pomembno - odličnih rešitev!

Moj pes se praska - kaj pa zdaj?

Kdaj: 14. 4. 2018, ob 17. uri (predavanje traja cca. 1, 5 h)

Kje: eko365, Runkova ulica 2, 1000 Ljubljana

Vstopnina:

 • 15 € za zgodnje prijave do 10. 4. 2018 in člane ZHP Kluba
 • Redna cena: 18 €

Ker je število mest omejeno, je nujna prijava preko spletnega obrazca.

Za dodatne informacije pišite na [email protected] ali pokličite na 040 760 202, od PON do PET, med 10:00 in 18:00.

Prijava na predavanje

  Vaše ime (obvezno)

  Vaša e-pošta (obvezno)

  Vaša telefonska številka (obvezno)