Ima tudi vaš pes težave s kožo, občutljivo prebavo, vnetji, ga morda pestijo pogoste glivične okužbe ali pa ga "matrajo" jetra? Ne, niste edini, ki se srečujete s takimi težavami in tudi prav gotovo niste edini, ki ste poskusili že vse mogoče, pa še kar ni bolje. A preden dokončno obupate in se sprijaznite, da tako pač je ali pa da nikoli ne bo bolje, poskusite te težave napasti tam, kjer se dejansko začnejo - od znotraj navzven.

Že vrabčki na strehi čivkajo, da se zdravje začne v črevesju in čeprav je kakovostna hrana pri tem pomembna, samo to ni dovolj, ko je imunski sistem psa oslabljen. In nenazadnje je prav oslabljen imunski sistem eden izmed razlogov, zakaj dp težav pride. 

Zakaj ZDRAVO ČREVESJE vpliva na ZDRAVEGA PSA? Zakaj sploh prihaja do težav s kožo, prebavili, glivicami in vnetji ter kako lahko psu še pomagate?  kako nam pri tem lahko pomaga HOMEOPATIJA, FITOTERAPIJA (zdravilne rastline) in  EFEKTIVNIMI MIKROORGANIZMI?

Na srečo pa nikoli ni prepozno, da se odločimo za spremembo in psa podpremo na različne načine ter mu s preprostimi prijemi pomagamo do boljšega zdravja in počutja. To seveda ne pomeni, da zanemarimo klasično zdravljenje, temveč da psa zgolj dodatno podpremo.

Na predavanju bomo med drugim tudi spoznali:

 • kako hrana vpliva na črevesje in kako črevesje vpliva na zdravje - ali bolezni,
 • zakaj so alergije in druge težave z s kožo, glivicami, jetri, vnetji in prebavili posledica oslabljenega imunskega sistema ...
 • ... in kako bi moral vsak skrbnik psa v takih primerih dodatno poskrbeti za podporo imunskemu sistemu?
 • Kako se na naraven in zdravju neagresiven način lahko spopadete s težavami, ki so povezane s kožo?
 • Katera homeopatska sredstva pri določenih težavah najpogosteje in učinkovito priskočijo na pomoč?
 • Katere so tiste (zdravilne) rastline, s katerimi lahko podprete imunski sistem psa?

Na predavanju vas čaka pravi arzenal zdravja, iz katerega boste lahko sami izbrali "orožje", s katerim se boste s svojimi živalmi podali v boj za njihovo zdravje in boljše počutje. Predavanje ni namenjeno samo tistim pasjim skrbnikom, ki se s težavami že srečujete, ampak tudi vsem tistim, ki ste zagovorniki tega, da je preventiva najboljša kurativa! Znanja o zdravju in preventivi za naše živali pa ni nikoli dovolj.

O Tanji

tanja kresnikTanja Kresnik je po izobrazbi zootehnik. Kljub temu, da je svojo poklicno pot nadaljevala na drugem področju, se je ob delu vedno znova vračala k svoji prvi ljubezni – živalim in njihovi dobrobiti. Zato se je posvetila proučevanju komplementarnih, manj invazivnih in živalim prijaznih pristopov.

Tanja je certificirana energijska osteopatinja po Salomonu, svoje delo dopolnjuje predvsem z zoofarmakognozijo, sistemom, ki združuje aromaterapijo in fitoterapijo - vedo o uporabi zdravilnih rastlin. Ko beseda nanese na zdravje in komplementarne metode zdravljenja je Tanja definitivno oseba, ki vedno preseneti z novimi informacijami, idejami in nasveti za zdravje in dobrobit naših živali.

 

 

 

Naravne rešitve za imunski sistem psa

Kdaj: 7. 10. 2017, ob 17.uri. predavanje traja cca. 1,5 ure.

Kje: Eko 365, Runkova ulica 2, 1000 Ljubljana

Kotizacija: 18 €, 15 € za člane ZHP kluba

Ker je število mest omejeno, je nujna prijava preko spletnega obrazca.

Za dodatne informacije pišite na [email protected] ali pokličite na 040 760 202, od PON do PET, med 10:00 in 18:00.

Prijava na predavanje

  Vaše ime (obvezno)

  Vaša e-pošta (obvezno)

  Vaša telefonska številka (obvezno)