Malo za hec, malo za res: pasjeljubke in pasjeljubci smo posebne sorte ljudje. Zmenkarije, zvezo in poroko si težko predstavljamo z nekom, ki psov ne bi imel rad vsaj pol toliko kot mi; psi na kavču in postelji so pri nas klasika, tako kot dlake v stanovanju, ki jih sčasoma niti več ne opazimo. Normalno je, da psu privoščimo samo najboljše, da gre z nami na dopust in da mu na splošno namenimo veliko mero pozornosti. Njegova dobrobit nam je zelo pomembna in težko bi se ujeli z nekom, ki nas pri tem ne bi razumel in podpiral, kaj šele, da bi mu bil naš pes odveč! Se motim?

Po zelo uspešnem druženju v Ljubljani, prihajamo na Obalo, kjer bo romantični sočni zahod naredil svoje, psi pa se bodo lahko ohladili v krasni Rižani!

Zmenkarije so fajn, še bolje pa je, če preskočimo začetna ugibanja in dvome in takoj vemo, da je oseba nasprotnega spola na isti valovni dolžini kot mi (beri: obožuje pse). Zato se mi je v nekem trenutku zdelo nadvse praktično, da bi organizirala srečanje, na katerem bi se družili in spoznavali izključno samski pasjeljubci in pasjeljubke. Ker ... zakaj pa ne?

Ne garantiram, da boste spoznali sorodno dušo in se poročili še to poletje, garantiram pa, da se boste imeli odlično in spoznali somišljenike. Kaj bo iz tega nastalo, pa nihče ne ve!

Druženje je primerno za vse, ki:

 • ste samski,
 • si želite spoznati osebo nasprotnega spola, ki pse obožuje vsaj pol toliko kot vi,
 • se radi družite in spoznavate nove pasjeljubce in pasjeljubke.

Kako bo potekalo?

Družili se bomo na prostranem in zagrajenem poligonu KD Obala, tako da lahko tvojega lepo vzgojenega kosmatinca seveda pripelješ s sabo. »Hitri zmenki« zaenkrat niso predvideni, so pa predvidene različne družabne aktivnosti (ki lahko potekajo skupaj s psom ali brez), ob katerih se bomo med sabo lahko bolje spoznali, se nasmejali in se imeli nadvse luštno. Led bomo prebili z welcome drinkom in prigrizkom, prvih 15 udeležencev bo prejelo tudi vrečko presenečenj – z dobrotami za svojega psa.

Še nekaj foto utrinkov preteklega druženja:

Te nisem čisto prepričala?

Poglejmo na stvar z druge perspektive:

 • To je najbolj enostaven način, da spoznaš somišljenike. Poleg tega smo vsi tam samski in z istim namenom: da se imamo fino, se zabavamo ter spoznavamo nove obraze in mokre smrčke.
 • Ničesar nimaš za izgubiti. Dogodek je popolnoma brezplačen. Če ti bo neprijetno, ga lahko kadarkoli zapustiš. Nihče te ne bo silil, da se imaš fajn!
 • Tvoj pes se bo v družbi drugih kosmatih prijateljev gotovo imel fino. Torej, če nič drugega, se ti splača priti vsaj zaradi tvojega psa.
 • Diskretnost je zagotovljena. Tvoja fotografija se brez tvojega dovoljenja ne bo znašla na spletu.

Kotizacije za ta dogodek ni, prijave na spodnji e-naslov pa so obvezne (Če ste iz Izole, lahko prijavo oddate tudi v trgovini Miss Hope). Prostovoljni prispevek je zaželen, ni pa nujen. Prvih 15 obiskovalcev prejme vrečko presenečenja. Na druženje lahko seveda pripeljete tudi lepo vzgojene kosmate prijatelje!

KD Obala

Kinološko društvo Obala je društvo s tradicijo, ki v okviru svojega delovanja organizira različne tečaje in šolanja psov. So pristaši prijaznih metod šolanja in vzgoje psov in pravijo, da je njihov cilj to, da vašega psa naučijo bivanja v človeškem svetu. V KD Obala boste dobili vse informacije, ki jih potrebujete, da bo vaš pes vesel in zadovoljen član družine; prav gotovo vam bodo vsi zavidali, kako imate lepo vzgojenega psa! KD Obala vam poleg šolanja in vzgoje nudi tudi rekreacijo in zabavo, saj vam nudijo možnost agilityja, reševanja ter rally obedience, IPO in delo z nosom.

Druženje za samske pasjeljubce in pasjeljubke (Obala)

Kdaj: 20. 7. 2019, ob 18. uri. Druženje traja cca. 3 ure.

Kje: KD Obala

Vstopnina: vstop je prost.

Ker je število mest omejeno, je nujna prijava preko spletnega obrazca.

Za dodatne informacije pišite na [email protected].

Prijava na dogodek

  Vaše ime (obvezno)

  Vaša e-pošta (obvezno)

  Vaša telefonska številka (obvezno)