Začetek jeseni je super priložnost, da se pasji skrbniki na Obali podružimo skupaj in skujemo plane za naprej, mogoče tudi v tej smeri, da l. 2020 Izola postane psom bolj prijazno mesto? S Katjo iz trgovine Miss Hope Izola sva združili moči in pripravili pester program za čisto pravo Pasjo matinejo, kjer se bomo zabavali oboji: ljudje in psi! Namen druženja je jasen: poleg ozaveščanja o življenju s psom v urbanem okolju in seveda zdravi hrani, spoznati somišljenike za taka in drugačna druženja s psi!

Na Pasji matineji bomo:

  • izdelovali interaktivne igrače za pse iz recikliranih materialov, ki bodo zaposlile njihove možgančke v dolgih zimskih večerih,
  • poskrbeli za degustacijo surove hrane,
  • delili brezplačne drečke - vrečke za pasje iztrebke, saj je pobiranje iztrebkov osnova bontona pasjih skrbnikov,
  • prvih 5 pasjih obiskovalcev nagradili z darilom: pasjo rutko z recikliranih materialov!

Katja bo še poskrbela, da se bodo kosmatincem cedile sline ob zdravih pasjih priboljških, kužki pa bodo lahko degustirali Natures Menu in Kivo surovo hrano. Celoten dogodek bo obarvan z okoljsko noto, saj bomo izdelovali interaktivne igrače za pse iz recikliranih materialov. Izdelava igrač je enostavna in zato primerna tudi za otroke!

Pasja matineja v Miss hope je tudi odlična priložnost, za druženje ob kavici in kramljanje o naši najljubši temi na 100 in en način - o psih, jasno! Vse, kar morate prinesti s sabo, je dobra volja in želja po druženju, kar pa verjetno ne bo težko? Upam, da se vidimo!

Pasja matineja v Miss Hope (Izola)

Kdaj: 12. 10. 2019, ob 10. uri. Druženje traja 3 ure.

Kje: Miss Hope Izola, Drevored 1. maja 6.

Delavnica je brezplačna, prostovoljni prispevki so zaželeni.

Ker je število mest omejeno, je nujna prijava preko spletnega obrazca.

Za dodatne informacije pišite na [email protected].

Prijava na dogodek

    Vaše ime (obvezno)

    Vaša e-pošta (obvezno)

    Vaša telefonska številka (obvezno)