Domov » Trendi » 4 ideje za poletno razvajanje psa

4 ideje za poletno razvajanje psa

Objavljeno v Trendi

Zato da lahko razvajamo psa, je čisto vsak razlog dober, tudi poletje. To je že v polnem razmahu in pred nami sta dva čudovita in sproščena meseca, ki bosta minila še prehitro, zato ju užijmo kolikor se le da!

Izleti in osvežitve

Daleč najboljše razvajanje, ki ga lahko privoščite psu (in sebi) so seveda kratki izleti v neznano (a dovolj znano, da vemo, da je varno in prijetno za psa!), pa naj si bodo to višji in nižji hribčki ali pa prijetno hladna jezera, varne reke in seveda morje! Med nekaj mojih naj destinacij spadajo Rakitna, Črnava, Izola (jasno!), za hitro osvežitev katera izmed številnih plaž ob Savi … Jesen bo še prehitro tukaj, z njo tudi vse krajši dnevi in manj možnosti za aktivnosti zunaj, zato res ne potrebujem prav veliko prepričevanja, ko me kdo povabi na izlet s psom. A brez takih in drugačnih razvajanj seveda ne gre, zato spodaj ponujam neka idej, ki vam lahko na različne načine popestrijo poletne izlete, oddih ali dopust! 🙂

Ribe, ribe, ribe, … ribice!

Popolnoma naravni in zdravi priboljški, ki poletu dajo tisto pravo piko na i. Posušene sardelice načeloma zadišijo tudi tistim psom, ki sicer niso prav navdušeni nad hrano z ribami, 100 g pakiranje pa bo zadosotovalo za veliko časa, pri majhnih psih verjetno prav za celo poletje.

naturavetal sardele

Naturavetal dehidrirane sardele lahko seveda uporabljate skozi vse leto. Nepogrešljive so tudi pri treningih, šolanji in vzgoji – torej povsod tam, kjer pride v poštev nagrajevanje. Skrajni čas torej, da nezdrave priboljške in hrenovke zamenjate s posušenimi sardelicami! Naturavetal sardele dobite tukaj >>>

Ko na izlet ne morete vzet surove hrane …

… si lahko izziv olajšate s Country Hunter vrečkami ali pločevinkami, ki jih bodo z veseljem pomazali tudi največji izbirčneži. Country Hunter mokra hrana za pse je narejena z najboljšimi sestavinami, ki so kuhane na pari, ne vsebuje sintetičnih konzervansov ali drugih aditivov, kot so umetna barvila in ojačevalci okusov. Sestavine so kuhane na pari, tako da je se ohrani optimalna vrednost hranilnih snovi. Na voljo so v različnih okusih in so primerne tudi za alergike.

Foto: Alenka Godec

Country Hunter vrečke in pločevinke so seveda aktualne skozi vse leto, tako da naj bo manjša zaloga vedno na voljo v pasjih shrambi. County Hunter vrečke in pločevinke dobite tukaj >>>

In da ne bomo samo o hrani!

Psa lahko razvajate seveda tudi drugače, ne samo s hrano. Za vse, ki imate doma »plavalne« pse in radi ob vsaki priliki pobegnete k prvi vodi, si morate nujno omisliti igrače, ki plavajo na vodi.

plavajoče igrače za pse

Sama si obiska plaže brez igrače, ki plava na vodi, ne predstavljam več in tudi Ron je nadvse navdušen, ko vidi, kaj spakiram v torbo – ker potem točno ve, kam greva! Tega Konga lahko uporabljate poleti v vodi, pozimi pa na snegu >>>

Kaj pa vi?

Hja, včasih je treba privoščiti tudi sebi kaj, ne samo psu! S temi majčkami, ki so na voljo tudi v beli barvi, boste pasje skrbnice gotovo v zadnjem koraku s pasjo modo in zablestele čisto povsod, kjer se boste z njimi pojavile, pa če boste s psom ali brez!

Za vse tiste, ki pogosto slišijo, da je njihov pes razvajen … ker vaš pa res ni, a ne? Majčko dobiš tukaj >>>

In za vse tiste momente, ko morate psa pustiti doma 🙂 Majčko dobiš tukaj >>>

Majčke so tejlirane, številke normalne. In ne pozabite: ni važna postava, važno je sporočilo!

Predvsem pa – uživajte poletje!

Spletna stran in vsebine na njej niso nadomestilo za veterinarski nasvet. Avtor ne prevzema nobene odgovornosti v zvezi z morebitno škodo, ki bi nastala zaradi uporabe in/ali nepravilne interpretacije podatkov in informacij.
Lena Gregorčič
Sledi Lena Gregorčič:
Začelo se je s preprostim vprašanjem: če procesirana hrana za pse ni dobra za nas, zakaj je potem zdrava za naše pse? Končalo pa se je tako, da je ZHP že 5. leto največja info točka za vse pasje skrbnike, ki jih zanimajo drugačne rešitve :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.