Ali poznate rek, da za vsako bolezen rož'ca raste? Edward Bach ga je razumel zelo dobesedno in razvil dopolnilno metodo zdravljenja, ki jo danes poznamo kot Bachova cvetna terapija, Bachove esence ali Bachove cvetne (cvetlične) kapljice, ki so nadvse uporabne tudi za naše kosmate prijatelje.

Na predavanju se bomo spoznali s TEMELJI BACHOVE CVETNE TERAPIJE ter se naučili kako IZBRATI PRAVILNO ESENCO ali mešanico esenc za našega psa. Na tržišču je ogromno različnih izdelkov, ki vključujejo Bachove esence, od krem, razpršil in pastil, ampak ali so vsi PRIMERNI za pse? Predvsem pa kako lahko Bachove kapljice uporabimo za BLAŽENJE VESELEGA DECEMBRA?

Bachove esence nudijo izjemno blagodejno in učinkovito podporno živalim ob najrazličnejši neprijetnih življenjskih situacijah, kot so:

 • ločitvena tesnoba,
 • potovalna slabost,
 • podpora pred in po operacijah,
 • strah pred grmenjem, nevihtami,
 • selitev,
 • vedenjske težave,
 • strah pred poki petard, čemur bomo zaradi bližajočega se veselega decembra posvetili posebno pozornost.

Bachove kapljice so lahko pogosto tudi odlična dopolnilna metoda v kombinaciji s katero drugo terapijo ali pa kot podporna terapija, denimo pri prevzgoji in reševanju vedenjskih težav. Skratka, situacij, kjer se Bach prikaže kot odlična rešilna bilka, je seveda še mnogo več, bistveno preveč, da bi lahko našteli vse!

Ker so brez stranskih učinkov, so popolnoma varne za uporabo in primerne za pse vseh starosti. Vseh esenc je 38 in vsaka izmed njih nagovarja – zdravi – določena neravnovesja, ki se navzven kažejo kot težava, zato bodo vsi udeleženci predavanja bodo prejeli praktičen seznam esenc, njihovih učinkov delovanja ter „navodila“ za uporabo.

O Simoni

simona sanc bachove esence
Simoni dela družbo kuža Marley in muca Maša, ki pa se je fotografiranju izmuznila.

Simona Šanc je certificirana Bachova terapevtka. Izobraževanja opravlja v Bachovem centru v Anglji, prav tam, kjer je metodo cvetne terapije razvil dr. Edward Bach. Svoje znanje nenehno dopolnjuje, največ se izobražuje v tujini, kjer zdaj tudi zaključuje "Bach practitionar" šolanje. Pred kratkim je v Ljubljani odprla Bachov svetovalni center, dejavnost bo kmalu dopolnila tudi z akupresuro. Pomagala je že številnim živalim in njihovim lastnikom, kar samo potrjuje dejstvo, da so Bachove esence odlična rešitev, če le vemo, kako do njih pristopiti.

Bachove esence

Kdaj: 12. 11. 2016, ob 16h (predavanje traja cca. 1, 5 h)

Kje: eko365, Runkova ulica 2, 1000 Ljubljana

Vstopnina: 15 €

Ker je število mest omejeno, je nujna prijava preko spletnega obrazca.

Za dodatne informacije pišite na [email protected] ali pokličite na 040 760 202.

Prijava na predavanje

  Vaše ime (obvezno)

  Vaša e-pošta (obvezno)

  Vaša telefonska številka (obvezno)

  [wpgdprc "By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website."]