Domov » Dopolnine metode zdravljenja » Bioresonanca za živali – terapija na domu!

Bioresonanca za živali – terapija na domu!

Objavljeno v Dopolnine metode zdravljenja

Bicom ali trikombin? Navadno ali mobilno? Vprašanja, ob katerih navadni smrtniki samo debelo gledamo, bioresonančnim terapevtom pa se zaiskrijo oči, sploh če dobijo sogovornika, s katerim lahko potem ure in ure razglabljajo o prednostih ene in druge. Po spletu okoliščin sem v zadnjih mesecih večkrat prisostvovala tem težkim odločitvam, s katerimi se je srečevala bioresonančna terapevtka (in veterinarka ter bodoča homeopatinja) Mojca Cerovšek. Moj nasvet je bil zelo laičen, preprost in življenjski: čim prej kupi, da greš lahko na svoje!

In je. Bicom – mobilno. V praksi to pomeni, da lahko Mojca opravlja bioresonanco na terenu, da je mobilna terapevtka, kot sem jo poimenovala in da pride živali “testirat in terapirat” kar na dom. Blazno komot za vse (no, razen za Mojco 🙂 ): živali se bodo počutile še bolj udobno, ker bodo ostale v domačem okolju (kar je praktično sploh za tiste kosmatince, ki slabo prenašajo vožnjo z avtomobilom ali pa za mačke!), za skrbnike pa je to itak top, ker se jim ni treba premakniti od doma (odlična rešitev, če recimo nimate prevoznega sredstva).

UPDATE: Izvajanje bioresonanlnih terapij na domu trenutno ni možno, vse ostalo pa drži 🙂 Mojca vas lepo vabi, da bioresonančno testiranje in terapije opravite na novi lokaciji v okolici LJ.

Bioresonanca in alergije

Mojca se je pri meni oglasila zato, da bi pomagala Ronu, ki ga je pred kratkim prizadel izbruh alergije. S pomočjo homeopatije se je alergija v zadnjih dveh letih bistveno umirila in je ostala zgolj še bleda senca tega, kar je včasih bila (več mesečni izbruhi so se lani zreducirali na teden, letos pa je vse skupaj trajalo nekaj dni) a kljub temu – zakaj ne bi psu pomagala, če lahko? Poleg tega me je res zelo zanimalo, kako bioresonanca zgleda in deluje v praksi.

Bioresonanca je metoda, s pomočjo katere lahko terapevt ugotovi, katere obremenitve živalskemu ali človeškemu pacientu kvarijo ravnovesje v telesu in s tem povzročajo težave (bolezni). Obremenitve so lahko razni alergeni, bakterije, virusi, glivice, paraziti, težke kovine … Cilj bioresonančne metode je najprej ugotoviti, kje in zakaj prihaja do neravnovesij, potem pa določiti terapijo, s katero se ta neravnovesja odpravi. Na tak način se telesu vrne moč samozdravljenja.

No, bioresonance se gotovo ne da razložiti v samo nekaj stavkih, ker gre za precej kompleksno metodo. Dejstvo pa je, skepticizem gor ali dol, da bioresonanca prinaša rezultate, sicer ne bi bila tako popularna. Popularna pa je (in v to sem prepričana), ker je uspešna. Poznam namreč ogromno skrbnikov živali, ki so s pomočjo bioresonance živalim pomagali nazaj do normalnega življenja, pa naj je šlo za alergije ali katera druga obolenja, recimo bolezni sklepov, težave s prebavili, bolezni dihal ali hormonske motnje. Tukaj pa je še bolj podrobno opisana bioresonanca za pse.

Pri bioresonanci gre še za eno izmed metod, ki zagovarja celostni pristop zdravljenja in za simptome, ki se kažejo kot bolezni, išče globlji vzrok; bioresonanca izpuščaja na koži ne zdravi samo in zgolj kot izpuščaj, temveč poskuša ugotoviti, kaj je tisto, kar ta izpuščaj povzroča, recimo alergija ali intolerantnost na pšenico, morda določeni beljakovinski viri ali cvetni prah.

Fotogalerija

Tako zgleda bioresonanca za živali na domu:

Bioresonanca v kombinaciji z veterino, homeopatijo in pravilno prehrano

Kot sem že na začetku omenila, Mojca ni samo bioresonančna terapevtka, ampak tudi veterinarka z doktoratom znanosti s področja onkologije (rakava obolenja pri psih), zato je njen polni naziv dr. Mojca Cerovšek, dr. vet. med. Dodatno se izobražuje tudi na področju homeopatije in bo kmalu tudi homeopatska veterinarka, poleg tega se neutrudno poglablja v prehrano psov in raziskuje, kako bi lahko naše volke na kavčih hranili čim bolj primerno.

Če se vaš kuža ali muca srečuje s težavami, ki jih sami ne znate ali ne zmorete rešiti, vam toplo svetujem, da nikar ne odlašate, (ker odlašanje še nikoli ni prineslo izboljšanja),  raje stopite v kontakt z Mojco, ki vam bo gotovo znala pomagati ali usmeriti na pravo pot. Četudi ne razumete, kako bioresonanca deluje, bo Mojca vse razložila v živo in po domače. Nenazadnje pa – ali je res pomembno, da vse “razumemo”, a ni veliko bolj pomembno to, da se žival po terapiji počuti bolje?

Kot mobilna bioresonančna terapevtka trenutno deluje na področju Ljubljane in okolice.

Vitalizem, bioresonanca za živali, Mojca Cerovšek s. p.

naravna pomoč pri vseh vrstah obolenj

T: 031 794 849

E:vitalizem.mojca[at]gmail.com

W: vitalizem.si

Spletna stran in vsebine na njej niso nadomestilo za veterinarski nasvet. Avtor ne prevzema nobene odgovornosti v zvezi z morebitno škodo, ki bi nastala zaradi uporabe in/ali nepravilne interpretacije podatkov in informacij.

Pri nadaljnjem delovanju portala in kakovostnih vsebinah lahko pomagaš tudi ti. Kako? Preveri tukaj >>>

Lena Gregorčič
Sledi Lena Gregorčič:
Začelo se je s preprostim vprašanjem: če procesirana hrana za pse ni dobra za nas, zakaj je potem zdrava za naše pse? Končalo pa se je tako, da je ZHP že 5. leto največja info točka za vse pasje skrbnike, ki jih zanimajo drugačne rešitve :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.