Domov » Priporočam » Brezplačna e-knjiga: 5 receptov za zdrave pasje priboljške

Brezplačna e-knjiga: 5 receptov za zdrave pasje priboljške

Objavljeno v Priporočam

Domače, zdravo, najboljše! Z nekaj domišljije, preprostimi triki in nasveti, lahko psu doma pripravimo okusne in zdrave priboljške, primerne za vse okuse, starosti in priložnosti. Vse, kar potrebujemo, je kuhinjska pečica ter meso po izboru in okusu našega kosmatinca.

V e-knjigi, ki si jo lahko brezplačno naložite, je predstavljenih 5 receptov za različne priložnosti. Nobene bojazni ni, da vam kuhinjski podvigi ne bi uspeli, saj so recepti tako enostavni, da jih boste pripravili z levo roko. Vsi recepti, z izjemo zadnjega, vključujejo samo eno sestavino – meso ter imajo navedene odlične alternative, če predstavljeni beljakovinski vir vašemu psu ne ustreza iz takega ali drugačnega razloga.

Doma narejeni pasji priboljški so še posebej primerni za pse alergike in take, ki so na izločevalnih dietah ter seveda za vse tiste, ki psu sami pripravljate hrano in iščete odlično alternativo kupljenim priboljškom. 100 % nadzor nad sestavinami je tako zagotovljen!

Naloži si brezplačno e-knjigo

brezplačna knjiga z zdravimi priboljški za pse

Vpiši tvoj e-naslov in pošljem ti brezplačno e-knjigo z recepti za pasje priboljške!

.

Spletna stran in vsebine na njej niso nadomestilo za veterinarski nasvet. Avtor ne prevzema nobene odgovornosti v zvezi z morebitno škodo, ki bi nastala zaradi uporabe in/ali nepravilne interpretacije podatkov in informacij.
Lena Gregorčič
Sledi Lena Gregorčič:
Začelo se je s preprostim vprašanjem: če procesirana hrana za pse ni dobra za nas, zakaj je potem zdrava za naše pse? Končalo pa se je tako, da je ZHP že 5. leto največja info točka za vse pasje skrbnike, ki jih zanimajo drugačne rešitve :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.