Domov » V živo » DELAVNICA: Tellington Touch® sprostitvene urice

DELAVNICA: Tellington Touch® sprostitvene urice

Objavljeno v V živo

Vedno pogosteje poslušamo o magičnih krogcih, ki naj bi zelo pomagali ob različnih težavah, čeprav na prvi pogled vse skupaj deluje preveč enostavno, da bi bilo resnično; pa vendar TTouch® oz. Tellington TTouch® metodo podpira vrsta znanstvenih raziskav!

Tellington TTouch® ni samo manualna terapija, temveč nežna in edinstvena metoda dela, ki s prebujanjem celic vpliva tako na zdravje kot na vedenje psa, hkrati pa odlično vpliva tudi na tistega, ki metodo izvaja. Tellington TTouch® temelji na sodelovanju ter razumevanju; namen je doseči sozvočje srca in uma, kar bo pozitivno vplivalo na oba, torej na tistega, na katerem se metoda izvaja kot na tistega, ki metodo izvaja.

Tako kot so zanimivi sami prijemi metode, je zanimiva tudi sama zgodba o nastanku in razvoju Tellington TTouch® metode, za katero stoji Linda Tellington-Jones. Osnovni koncept je Linda namreč prevzela od njenega deda, ta pa je pristop spoznal preko ruskih ciganov in njihovega poznavanja konjev. Čeprav je Linda Tellington TTouch® metodo sprva razvila in uporabljala na konjih, jo danes uporabljajo praktično po celem svetu, na vseh živalih in tudi ljudeh, z namenom, da bi spodbudili pozitivne vedenjske spremembe in dobro počutje, zmanjšali stres, poglobil odnose ter komunikacijo.

Tellington TTouch® je v 90-ih letih prejšnjega stoletja k nam "pripeljala" Darja Žnidaršič, ki od takrat dalje koncept te čudovite metode neutrudni širi po Sloveniji in Balkanu. Darja je učenka Linde Tellington Jones in na njenih seminarjih tudi večkrat asistira, na njeno pobudo so bile v slovenski jezik prevedene 3 knjige o Tellington TTouch® metodi, pomagala pa je tudi pri številnih diplomskih in magistrskih nalogah, ob vsem tem pa je tudi končala je 3-letni študij energijske osteopatije za konje.

Komu so sprostitvene urice namenjene?

Sprostitvene urice so namenjene vsem, ki si želijo poglobiti in utrditi prijateljstvo s svojim 4-nožnim prijateljem, izboljšati komunikacijo med človekom in psom ter vplivati na dobro počutje psa (in skrbnika) z zmanjševanjem stresa. Predhodno znanje ni potrebno.

Prijava na Izkustveno TTouch delavnico - praksa

Kdaj? Petek, 10. 03. 2017 ob 17: 30, delavnica traja cca. 2 uri

Kje: Maxxfit, Ulica Jožeta Jame 14a

Kotizacija: 40 €/eno srečanje, 150 €/ 5 srečanj

Ker je število mest omejeno, je nujna prijava preko spletnega obrazca.

Za dodatne informacije pišite na [email protected] ali pokličite na 040 760 202, od PON do PET, med 10:00 in 18:00.

  Vaše ime (obvezno)

  Vaša e-pošta (obvezno)

  Vaša telefonska številka (obvezno)

  [wpgdprc "By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website."]

  Pri nadaljnjem delovanju portala in kakovostnih vsebinah lahko pomagaš tudi ti. Kako? Preveri tukaj >>>

  Lena Gregorčič
  Sledi Lena Gregorčič:
  Začelo se je s preprostim vprašanjem: če procesirana hrana za pse ni dobra za nas, zakaj je potem zdrava za naše pse? Končalo pa se je tako, da je ZHP že 5. leto največja info točka za vse pasje skrbnike, ki jih zanimajo drugačne rešitve :)

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.