Domov » V živo » Druženje za samske pasjeljubce: kako smo se imeli?

Druženje za samske pasjeljubce: kako smo se imeli?

Objavljeno v V živo

Pasjeljubci smo še enkrat dokazali, da smo posebne sorte ljudje; v soboto smo se namreč družili na čisto posebnem dogodku: Druženje za samske pasjeljubke in pasjeljubce (1. poskus). Nabrali smo se ljudje z različnih vetrov in skupaj preživeli čudovit popoldan, večinoma z našimi najboljšimi polovicami – psi, jasno, je kdo pomislila morda na kaj drugega?

Spodaj preverite, kako smo se imeli in kaj smo počeli 🙂

Brez daril seveda ni šlo! Prvih 10 obiskovalcev je prejelo slastne Naturavetal pelete, ki so jih častili kosmatincki.si, pri IRIS d. o. o. pa so poskrbeli za True Leaf funkcionalne priboljške. Druženje je potekalo na najbolj pasjem placu v mestu, na ograjenem poligonu K NOGI DOGI. Hvala!

Obljubila sem družabne aktivnosti in družabne aktivnosti smo tudi izpeljali! Ni kaj, led je treba tako ali drugače prebiti, zato smo začeli s podajanjem vodnih balončkov. Tistemu, ki je balonček počil, je moral odgovoriti na 10 pasjih vprašanj. Hja, kako pa bi se lahko sicer boljše spoznali? Je treba že takoj na začetku razčistiti, kdo pusti psu na kavč in kdo ne (no, kot smo ugotovili, takih niti ni bilo … 🙂 ).

Osvežitev je prijala

Po kratki pavzi in počitku v senci smo nadaljevali s pasjim kvizom.

Izbrali smo 4 prostovoljce, ki so iz vrečke vlekli bikovke. Tisti, ki je potegnil najdaljšo, je začel z izbiranjem svojega »krdela«, temu so potem sledila vprašanja, na katera mora znati odgovoriti vsak tapravi pasjeljubec: ali pes lahko je govejo kost iz juhe, ali lahko mešamo brikete in surovo itd. Zmagovalna skupina je domov odnesla Pasji česen 🙂

pasji kviz
Po zaključku kviza

Ko se je sonce spustilo, so se psi seveda razkropili po poligonu, zabavali na agilityu ali drug z drugim, bolj sramežljivi so se stiskali k skrbnikom. Dvonožni del ekipe pa je medtem užival v različnih debatah, ki so se seveda vrtele okoli psov.

Fotogalerija

Ni kaj, bilo je zelo luštno in prav gotovo kmalu ponovimo vajo! Naj se ob tem še enkrat zahvalim čisto vsem, ki ste prišli na dogodek ali pa ste tako ali drugače pomagali, da se je ideja realizirala. Prav gotovo ste mi dali veliko zagona za naprej! Hvala 🙂

Če bo iz teh srečanj nastala kakšna poroka še ne vem, upam pa, da bom povabljena 🙂 Do takrat pa vas lepo vabim, da pridete na naslednje druženje ali pa se vsaj oglasite na pasjem poligonu K NOGI DOGI, kjer lahko na 3200 m2 zagrajene površine psa varno zlaufate, povadite agility ali pa samo malo posedite na klopci v senčki. Super, a ne?

Spletna stran in vsebine na njej niso nadomestilo za veterinarski nasvet. Avtor ne prevzema nobene odgovornosti v zvezi z morebitno škodo, ki bi nastala zaradi uporabe in/ali nepravilne interpretacije podatkov in informacij.

Pri nadaljnjem delovanju portala in kakovostnih vsebinah lahko pomagaš tudi ti. Kako? Preveri tukaj >>>

Lena Gregorčič
Sledi Lena Gregorčič:
Začelo se je s preprostim vprašanjem: če procesirana hrana za pse ni dobra za nas, zakaj je potem zdrava za naše pse? Končalo pa se je tako, da je ZHP že 5. leto največja info točka za vse pasje skrbnike, ki jih zanimajo drugačne rešitve :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.