Domov » Priporočam » Ovčje meso z vampi- za presekat vsakdanjo rutino

Ovčje meso z vampi- za presekat vsakdanjo rutino

Objavljeno v Priporočam
petman compact ovca
Surovo hrano za pse na dolgi rok moramo uravnotežeti s primernimi mesnatimi kostmi ali jajčnimi lupinami, organi, vlakninami in kakovostnimi viri OH-jev, seveda v razmerjih in količinah, ki so primerni za pse.

Kraljevski zajtrk, ki se mu ne morejo upreti niti najbolj izbirčni psi! Danes je bila na meniju ovca z zelenimi vampi, ki je sestavinam primerno poskrbela za potoke sline.

Za zelene vampe že vemo, da so odlična in zdrava popestritev pasjih obrokov, saj vsebujejo probiotike in prebavne encime, pogosto pa tudi spodbudijo apetit neješčim psom.

Ovčje meso pa je v očeh (in želodčku) marsikaterega psa krasna sprememba, ki preseka monotonost obrokov, sploh če meso za psa kupujete večinoma po mesnicah.

Kakšna je ponudba tam, vemo: piščanec, govedina, svinjina, vse ostalo po naročilu ali pa po enormnih cenah.

K sreči pa so zamrznjeni paketki s surovo hrano za pse vedno bolj pogosti v trgovinah za male živali. Pasjim skrbnikom se repertoar hranjenja raznolikega mesa tako razširi, že zamrznjena hrana pa je idealna za vse tiste, ki se jim ne da ukvarjati z nabavo mesa za psa, rezanjem in pripravljanjem »domačih« paketov ter pospravljanjem kuhinje. Z nakupom lepo zapakiranega surovega mesa se izognete umazanemu delu in vse, kar morate narediti je, da kupljeno meso pravočasno odtajate (najbolje v hladilniku, čez noč). Super, a ne?

Petman Compact: raj za alergike in izbirčneže

Hrana Petman Compact, ki jo lahko dobite v trgovini Gali in Nika, je odlična surova hrana za pse nemškega proizvajalca, ki temelji izključno na kakovostnih sestavinah, primernih za človeško uporabo. Zamrznjeno meso ne vsebuje nobenih »dodatkov« v obliki sadja, zelenjave, škrobnih živil ali žit, kar je kot nalašč za vse tiste, ki radi »dodatke« sami mešate v pasjo skledo in seveda za vse tiste hudo alergične pse, ki imajo zelo omejen repertoar prehranjevanja.

Če vašemu kužku ovca ne diši, lahko v trgovini Gali in Nika izbirate med veliko različnimi in –»eksotičnimi okusi«, kot so:

  • los,
  • jelen,
  • severni jelen,
  • kunec (septembra bo spet na zalogi),
  • konj,
  • riba/losos,
  • raca,
  • mix divjačine
  • … pa še kaj bi se našlo, najbolje, da preverite tukaj.

Rešitev za alergike in izločevalne diete

Večina od naštetih beljakovinskih virov je idealna rešitev za vse pse, ki imajo težave z alergijami na hrano in so zato na izločevalnih dietah. V takih primerih različni terapevti in veterinarji običajno svetujejo nove beljakovinske vire, torej meso, s katerim pes še ni bil v stiku, pasji skrbniki pa si potem belijo glavo in se sprašujejo, ja, kje za vraga naj dobim …? No, zdaj veste 🙂 V Gali in Nika.

Nad Petman Compactom bodo navdušeni tudi vsi tisti pasji skrbniki, ki imajo izbirčne pse in ne vedo več, kaj bi ponudili malim princom, ki so jim klasične vrste mesa popolnoma izven kategorije; velika izbira je zagotovljena.

Pa še dobra novica za vse tiste, ki imate manjše pse in so vam 500 g pakiranja prevelika: Petman Compact je narejen tako, da je na sredini »perforiran«, zaradi česar ga lahko na enostaven način prelomite na pol, polovičko odmrznete, druga polovička pa še naprej počaka v skrinji.

Če surovo hrano kombinirate s hladno stiskano hrano za pse, drugimi konzervami in popolnimi obroki ali pa pes dobi surovo meso samo občasno, lahko Petman Compact brez težav ponudite kot samostojni obrok. Če boste psa hranili izključno s Petman Compact hrano, pa je fino, da poskrbite za urovnoteženost surovih obrokov. Veliko informacij na to temo najdete na tej strani, prijazno pa vam bodo tudi svetovale prodajalke v trgovini Gali in Nika. Garantiram 🙂

Člani ZHP kluba v trgovini Gali in Nika kupujejo ceneje! Postani član ZHP kluba >>>

Spletna stran in vsebine na njej niso nadomestilo za veterinarski nasvet. Avtor ne prevzema nobene odgovornosti v zvezi z morebitno škodo, ki bi nastala zaradi uporabe in/ali nepravilne interpretacije podatkov in informacij.
Lena Gregorčič
Sledi Lena Gregorčič:
Začelo se je s preprostim vprašanjem: če procesirana hrana za pse ni dobra za nas, zakaj je potem zdrava za naše pse? Končalo pa se je tako, da je ZHP že 5. leto največja info točka za vse pasje skrbnike, ki jih zanimajo drugačne rešitve :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.