Domov » Priporočam » Zakaj se kupovanje v lokalnih trgovinah dejansko splača?

Zakaj se kupovanje v lokalnih trgovinah dejansko splača?

Objavljeno v Priporočam

Res je, da so spletne trgovine bolj ugodne (kdo danes ne gleda na ceno?), ampak kupovanje v manjših, lokalnih trgovinah nudi čisto drugačno izkušnjo, ki običajno odtehta tistih nekaj evrov več, ki jih tam pustimo. Ker če smo čisto iskreni in potegnemo črto – vedno se gre za razliko zgolj nekaj evrov. Po drugi strani pa raje plačam neka evrov več in v zameno dobim kakovost.

Zadnjič sva bila z Ronom spet v trgovini Gali in Nika, ki jo zadnjih 5 let uspešno vodi Damjana Kovačič. Damjana ni samo lastnica trgovine, temveč tudi velika ljubiteljica živali, ki ji doma družbo prava živalska banda. Prav zaradi tega so njene izkušnje z živalmi neprecenljive! Sama sem nesporno prepričana, da vedno svetuje tako, da je najboljše za žival; v trgovini Gali in Nika ni poanta, da kupiš veliko, ampak da kupiš prav, kar se mi zdi v današnjem svetu potrošništva velika odlika in prednost.

Čeprav vedno grem samo po paket surovih ovčjih vampov, ki jih imajo v akciji (v trgovini Gali in Nika najdete res dobro ponudbo Petman Compact surovega mesa za pse, o čemer sem pisala tukaj), se na koncu vedno zaklepetava o vseh tegobah modernega pasjega sveta, o mačjih princeskah in njihovih fintah, o hrani za pse, ki so alergični praktično na vse ter o vseh možnih dodatkih, ki so v zadnjem času pomagali mojim ali njenim živali. Izmenjava izkušenj pa je, po mojem mnenju, neprecenljiva in tistih nekaj evrov več, sem že zdavnaj prinesla nazaj.

5 dobrih razlogov za obisk trgovine Gali in Nika

  • Kvaliteta je vedno pred kvaniteto. Garantirano!

Ne glede na trende, so manjše trgovine vedno nekaj posebnega in imamo radi posebne stvari. V manjših trgovinah boste dobili hrano, ki ni samo mainstream in trendi. Tako je tudi v Gali in Nika ima cel kup stvari (znamk), ki jih ne boste našli nikjer drugje. Petman Compact surovo meso za pse je zgolj ena taka znamka.

  • Neskončen vir informacij

Noben on-line support bot vam ne bo ponudil toliko nasvetov iz prakse kot vam jih lahko nekdo, ki ima doma 2 psa, 4 mačke, činčilo in še konja ter že nešteto let prostovoljno pomaga Horjulčkom in drugim društvom za zaščito živali. Ni vse samo v deklaracijah na etiketah, izkušnje iz prakse so tiste, ki zares štejejo!

  • Nisi samo številka

V lokalnih trgovinah se vedno na nek način spoprijateljite s prodajalkami. Prepričana sem, da naslednji obisk trgovine ne bo minil brez vprašanja kako pa je zdaj s tvojim psom? Če bo treba, vam bodo tudi dali hrano na stran, naročili ekstra robo samo za vas in vas seveda tudi poklicali, ko bo pripravljena. Kateri Zoohit in njemu podobni bi še naredil kaj takega?

  • Združiš prijetno s koristnim

Na vsake toliko časa lahko sprehod zaključite v trgovini: psu bo zaradi vonjav dogajalo približno toliko kot vam v trgovini s čevlji, torbicami ali _____ (vstavi po želji). Poleg tega je priboljšek garantirano nafehtan in pes si lahko med neštetimi priboljški sam izbere, kaj bo danes zvečer glodal. Neprecenljivo!

  • Posebne ugodnosti za člane ZHP Kluba

Trgovina Gali in Nika je eden izmed ZHP ponudnikov, kar pomeni, da člani ZHP kluba v trgovini  kupujejo z 10 % popustom, tako da višja cena v primerjavi s spletnimi ponudniki res ne more biti več izgovor 🙂

Poleg vsega naštetega pa z vsakim takim obiskom dobesedno podpremo lokalno skupnost in zares najboljšega soseda. Na dolgi rok je to tisto, kar je največ vredno!

Gali in Nika

Naslov: Linhartova cesta 66, 1000 Ljubljana
WEB: Spletna trgovina Gali in Nika

FB: Gali Pet-shop Ljubljana

E- naslov: [email protected]
Urnik: PON – PET: 9:00 do 19:00, SOB: 9:00 do 13:00
Telefon: (01) 437 77 88

Spletna stran in vsebine na njej niso nadomestilo za veterinarski nasvet. Avtor ne prevzema nobene odgovornosti v zvezi z morebitno škodo, ki bi nastala zaradi uporabe in/ali nepravilne interpretacije podatkov in informacij.
Lena Gregorčič
Sledi Lena Gregorčič:
Začelo se je s preprostim vprašanjem: če procesirana hrana za pse ni dobra za nas, zakaj je potem zdrava za naše pse? Končalo pa se je tako, da je ZHP že 5. leto največja info točka za vse pasje skrbnike, ki jih zanimajo drugačne rešitve :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.