Domov » Trendi » Izbor letošnjega poletja: 5 stvari, ki jih bo vaš pes oboževal

Izbor letošnjega poletja: 5 stvari, ki jih bo vaš pes oboževal

Objavljeno v Trendi

Prav gotovo je največ takih, ki bodo razvajale pasje brbončice 🙂 A kot se za ta čas spodobi, brez ultimativnih rešitev proti klopom in bolham pač ne gre. Ena izmed vročih rešitev je še čisto sveža, zato jo pasji skrbniki morate poznati!

Kozje mleko

Ker je uporabno ob različnih priložnostih in je narejeno tako, da ga lahko imamo vedno pri roki.

naturavetal kozje mleko v prahu

Kozje mleko je nadvse dobrodošlo v prehrani brejih in doječih psic, kasneje pa lahko z njim popestrimo tudi obroke mladičkov in mladih psov. Izbirčnim psom spodbudi apetit, bolnim pomaga pri hitrejšemu okrevanju, odlično pa je tudi samo kot zdrav priboljšek v pasji skledi.

Sveže kozje mleko moramo po odprtju hitro porabiti, zato je moja praktična izbira Naturavetal kozje mleku v prahu; z vodo ga zmešam samo toliko, kolikor ga tisti hip potrebujem, preostanek pa pospravim nazaj v omaru. In, ne boste verjeli – kozje mleko obožujejo tudi mačke!

S kozjim mlekom lahko naredimo tudi odličen pasji priboljške, za katerega sploh ne dvomim, da ne bo hit letošnjega poletja št. 6. Recept zanj izdam že prihodnji teden, zato ostanite z mano!

Kozje mleko dobiš tukaj >>>

Pasji česen

Ker je odličen za zatiranje notranjih in zunanjih zajedavcev ali pa kot zdrav priboljšek kar tako.

pasji česen

Mlajši brat Pasjega kokosa je prav tako narejen na osnovi kokosovega olja, a s to razliko, da mu je dodan ekološki česen v prahu. Česen v Pasjem česnu je v optimalnih razmerjih, zato ob priporočeni količini ne more priti do nezaželenih stranskih učinkov, ki jih običajno pripisujejo uživanju česna.

Pasji česen lahko ponudite kot priboljšek in posladek, z namenom odganjanja zajedavcev ali pa kar tako, ker je včasih fino razvajat psa brez posebnega razloga. Je pa to prav gotovo ena izmed stvari, ki bo šla letos z nami na morje!

Pasji česen dobiš tukaj >>>

Natures Menu hrustljavčki – BARF to go

Ker smo poleti veliko naokoli in neprestano iščemo kompromise med surovim in praktičnim.

natures menu hrustljavčki barf to go liofilizirana hrana za pse

Natures Menu hrustljavčki so najboljši približek surovi hrani na dopustu ali pa na krajšem vikend oddihu, saj niso niti ektrudirani niti hladno stiskani, temveč so liofilizirani oz. sušeni z zamrzovanjem. Gre za precej kompleksen način predelave sestavin, vendar kar je najbolj pomembno je to, da se z liofilizacijo ohranijo vse primarne in sekundarne hranilne snovi, beljakovina pa ostane nespremenjena in zato v taki obliki tudi lahko prebavljiva za pse. Naj letošnji odhod na dopust ne bo razlog, da bi svežo hrano zamenjali za brikete – izberite hrustljavčke!

Natures Menu Superfoods hrustljavčki so na voljo v treh okusih: raca s slivo, kunec z brusnicami in divjačina z borovnicami.

Natures Menu hrustljavčke dobiš tukaj >>>

Zeliščno pršilo proti klopom in bolham Cay

Ker zares pomaga!

naravno zeliščno pršilo proti klopom in bolham za pse

To sem že tolikokrat napisala, da se mi zdi, da se že ponavljam kot papiga, a potem spet pride dan, ko dobim v inbox vprašanje: »Oprostite, a res mislite, da pomaga?« Moj odgovor je vedno isti: pomaga, če smo natančni in dosledni.

Zeliščno pršilo proti klopom in bolham Cay uporabljam odkar je pri nas na voljo in ko psa vestno prešpricam pred sprehodom na bližnji hrib, nikoli ne prideva domov z nepovabljenimi gosti. Zeliščno pršilo je narejeno na osnovi naravnih zeliščnih izvlečkov, ki jih Katarina prideluje in obdeluje sama, prav tako ima tudi ustrezen ekološki certifikat. Skratka: naravno, varno in učinkovito. Definitivno priporočam!

Zeliščno pršilo proti klopom in bolham Cay dobiš tukaj >>>

Petman Natur kunec

Ker v poletni vročini pašejo lahki obroki, sploh če z njimi ni veliko dela.

Petmanov Natur kunec je »popoln obrok« z mletim kunčjim mesom in kostmi. Pakiran je v priročne polpetke, zato je doziranje enostavno ne glede na to, kako velikega ali majhnega psa imate. Odtajate samo potrebno količino, preostanek pa pospravite v zip vrečko in nazaj v skrinjo. Odličen za dneve, ko se vam mudi in nimate časa za pripravo pasje hrane, prav tako pa ga lahko brez pomislekov spakirate takrat, ko psa peljete v varstvo. Pasje varuške bodo več kot navdušene, saj bodo videle, da priprava pasje hrane ne pomeni nujno packanja. No, mogoče pa bodo zaradi tega še koga navdušile nad surovo hrano!

Natur Kunec je še posebej priporočljiv za vse tiste, ki imajo občutljivo prebavo. Zaradi optimalnega razmerja mesa in mletih kosti bo tudi poskrbel za čvrst kakec.

Petman Natur kunca dobiš tukaj >>>

Naj se poletje začne!

Spletna stran in vsebine na njej niso nadomestilo za veterinarski nasvet. Avtor ne prevzema nobene odgovornosti v zvezi z morebitno škodo, ki bi nastala zaradi uporabe in/ali nepravilne interpretacije podatkov in informacij.
Lena Gregorčič
Sledi Lena Gregorčič:
Začelo se je s preprostim vprašanjem: če procesirana hrana za pse ni dobra za nas, zakaj je potem zdrava za naše pse? Končalo pa se je tako, da je ZHP že 5. leto največja info točka za vse pasje skrbnike, ki jih zanimajo drugačne rešitve :)

 1. Olga
  | Odgovori

  Glede pršila proti klopom in bolham imam eno pripombo.
  Imam psičko kavalirko Brino, staro 8 let. Ker imam rada naravo, sem tudi sama uporabljala naravne spreje proti bolham in klopom. Brina kot Brina, verjetno jo je motil vonj, meni osebno prijeten, ona pa si je takoj vse polizala, ker sem jo seveda tudi po tačkah malce namazala in tudi po trebuščku, so se ji začele težave. Vretje v želodcu, slabo počutje in še ostale težave.
  Sedaj jo namažem po oprsnici, ampak klopi se nesramno zadržijo nanjo.
  Lep pozdrav!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.