Domov » Ostalo » Join me… na Facebooku :)

Join me… na Facebooku :)

Objavljeno v Ostalo

NE FEHTAM ZA LAJKE, da smo si takoj na jasnem! Čisto nič nimam od tega, da 3 do 5-krat na dan posodbim status in prilepim par srčkanih kužkov gor, potem pa čakam na lajke (ki čedalje bolj padajo, ker FB hoče, da se pač objave plačujejo, ne? Logično.). Čisto brezveze – jaz bi rada malo debatirala.

FB skupine se mi zdijo v takih primerih velikooooo bolj uporabne; jaz si želim debate, ne lajkov. In v skupini lahko debatiramo, si izmenjamo izkušnje, malo potarnamo ali opozorimo na kakšno zares hudo akcijo hrane za pse. Tudi kakšen “recept” si lahko izmenjamo, skratka komuniciramo na 100 in en način.

Da ne bom predolga, bom prešla kar takoj k bistvu: lepo ste vabljeni, da se nam pridružite.

Čim prej, tem bolje 🙂

Spletna stran in vsebine na njej niso nadomestilo za veterinarski nasvet. Avtor ne prevzema nobene odgovornosti v zvezi z morebitno škodo, ki bi nastala zaradi uporabe in/ali nepravilne interpretacije podatkov in informacij.

Pri nadaljnjem delovanju portala in kakovostnih vsebinah lahko pomagaš tudi ti. Kako? Preveri tukaj >>>

Lena Gregorčič
Sledi Lena Gregorčič:
Začelo se je s preprostim vprašanjem: če procesirana hrana za pse ni dobra za nas, zakaj je potem zdrava za naše pse? Končalo pa se je tako, da je ZHP že 5. leto največja info točka za vse pasje skrbnike, ki jih zanimajo drugačne rešitve :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.