Domov » V živo » K NOGI DOGI: Praznovali smo 1. rojstni dan!

K NOGI DOGI: Praznovali smo 1. rojstni dan!

Objavljeno v V živo

V soboto, 8. 9. 2019, smo na pasjem poligonu K NOGI DOGI praznovali 1. leto otvoritve najbolj pasjega placa v mestu. Pasji poligon K NOGI DOGI je zagrajen poligon, ki psom in njihovim skrbnikom omogoča različne možnosti zabave – od norenja prosto po prešernu do treninga agilitya ali zgolj posedanje na klopci in uživanje v naravi. Kljub slabi vremenski napovedi se je na praznovanju zbralo zajetno krdelo psov in njihovih dvonožnih spremljevalcev, Mojca in Boštjan sta poskrbela tudi za pester spremljevalni program.

Super obiskovalci in odlična ponudba

Med zanimivo ponudbo na stojnicah so bili sami fini pasjeljubci, mnogo od njih spremljevalci ZHP-ja gotovo že poznate: Katja iz Miss Hope Izola je poskrbela za fine in zdrave pasje priboljške, Kosmatinčki so predstavljali njihovo bogato ponudbo, jaz sem si stojnico delila z My Lovely Pets, na drugi strani travnika smo imeli možnost spoznat bioresonanco – in to če grem res samo hitro skozi ponudbo 🙂

Naj pasji obiskovalci, ki se se ustavili na ZHP stojnici

Njihovi skrbniki so seveda tudi zelo fajn, ampak jaz trzam bolj na pse. Vsi so bili nad poligonom navdušeni in zagotavljajo, da ga bodo ponovno obiskali!

Manjkala ni niti torta

Praznovanje smo zaključili s podelitvijo nagrad in govejo pasjo torto, ki jo je spekla Katja. Bila je odlična, saj so se požeruhi drenjali mimo vrste, da bi prišli do svoje rezine, najbolj vztrajni (labradorci, kakopak) so dobili tudi repete.

Mojca in Boštjan obljubljata novosti!

Mojca in Bošti, lastnika poligona K nogi dogi. Najboljši ljudje smo iz Šentvida, a ne? :)
Mojca in Bošti, lastnika poligona K nogi dogi. Najboljši ljudje smo iz Šentvida, a ne? 🙂

Poligon K NOGI DOGI bo že oktobra dobil sestrico, o kateri boste na ZHP-ju gotovo še brali. V letošnjem letu uvajajo novost, in sicer mesečno karto za obisk poligona (1 ura dnevno, vsak dan v mesecu). Obisk poligona toplo priporočam, če iščete varen prostor za izpust psa; a obisk poligona se lahko odločite sami ali v dvoje (no, tudi v troje in še več), saj je cena vedno enaka, ne glede na število ljudi oz. psov. Poskrbite samo, da boste pravočasno rezervirali termin – rezervacijo termina opravite na spletni knogidogi.si.

To so moji konci in upam, da se kaj vidimo, če ne prej, pa na naslednjem srečanju za samske pasjeljubke in pasjeljubce 🙂

Spletna stran in vsebine na njej niso nadomestilo za veterinarski nasvet. Avtor ne prevzema nobene odgovornosti v zvezi z morebitno škodo, ki bi nastala zaradi uporabe in/ali nepravilne interpretacije podatkov in informacij.

Pri nadaljnjem delovanju portala in kakovostnih vsebinah lahko pomagaš tudi ti. Kako? Preveri tukaj >>>

Lena Gregorčič
Sledi Lena Gregorčič:
Začelo se je s preprostim vprašanjem: če procesirana hrana za pse ni dobra za nas, zakaj je potem zdrava za naše pse? Končalo pa se je tako, da je ZHP že 5. leto največja info točka za vse pasje skrbnike, ki jih zanimajo drugačne rešitve :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.