Domov » Trendi » Kako za valentinovo pockrljati pse (in njihove skrbnice)?

Kako za valentinovo pockrljati pse (in njihove skrbnice)?

Objavljeno v Trendi

Ljubezen gor, ljubezen dol … enkrat je, drugič je ni, razen seveda tista, ki jo gojimo do naših psov. In valentinovo je še ena izmed tistih priložnosti, ko lahko psa pocrkljamo brez slabe vesti, seveda če kupujemo preudarno in po pameti. Letošnji izbor pozornosti je točno tak, kot ste ga na ZHP-ju vajeni: uporaben, praktičen, napolni pasje želodčke in pogreje našo dušo in srce, sploh če bi nam kaj takega za našega psa izbral naš (bodoči) dragi.

Srčki za srčke

Brez srčkov seveda ne gre! Srčke za naše srčke je pripravila Katja, lastnica pasje pekarne Tačka. S čudežno zelenjavno sestavino je Valentinčke obarvala v nežno rdečo barvo; da bodo teknili tudi najbolj izbirčnim kužkom, jim je dodala nekaj tune in kokosovo olje. Vsi Katjini priboljški so ročno pripravljeni, v najboljše sestavine je primešano veliko ljubezni in pozornosti, ki jih Katja goji na do vseh kosmatincev. Katja pošilja tudi po pošti, Valentinčke lahko naročiš tukaj >>>

Juha, začinjena z veliko ljubezni

pasja kuhna

Mojca bo letos vsem, ki boste na valentinovo obiskali Pasjo kuhno, podarila juhico za vašega kužka. Pasja kuhna ponuja pester nabor uravnoteženih kuhanih obrokov za vašega psa, tako da je že sam obisk trgovine pravo doživetje – za vašega psa in za vašo drago. Obiščite jo na valentinovo in si izberite tisti okus juhe, ki bo vašemu kosmatincu šel najbolj v slast: lahko je to ribja, piščančja, konjska ali goveja, pa še kaj se bo našlo! Več o Pasji kuhni tukaj >>>

Hrustljavčki v personalizirani preobleki

Hrustljavčki so klasika v valentinovi ponudbi, saj se vsako leto okoli valentinovega nadanejo v luštno embalažo, ki jo zlahka personalizirate za tisto, ki jo želite očarati. No, na nalepko le zapišite ime njenega psa 🙂 Ob tem pa ji še povejte, da so hrustljavčki liofilizirani, torej sušeni z zamrzovanjem. Gre za poseben postopek obdelave sestavin, pri katerem se ohanijo čisto vse hranilne snovi – tudi beljakovina ostane nespremenjena. Lahko so popoln obrok ali pa jih uporabljate kot priboljšek; na volje v dveh okusih, z divjačino in raco. Priporočam slednjo 🙂 Dobite jih v vseh bolje založenih trgovinah za male živali in veterinarskih klinikah ter na vetshop.si >>>

Tačka, ki ji pod soncem ni para

Ultimativni dokaz ljubezni – do vašega psa ali (bodoče) drage je nedvomno odtis tačke kosmatinca v bronu ali srebru, ki tako kot zapestnica ali broška lahko postane najbolj dragocen kos nakita. Dalija Sega, akademska kiparka, po posebnem in neinvazivnem postopku (verjemite, da psa ne bi izpostavila ničemur, kaj je tudi domnevno invazivno) vzame odtis tačke in jo nato spremeni v čudovit spomin, ki ostane za vedno! Povpraševanje lahko oddaš tukaj >>>

Za konec: prebudi pravega volka!

Valentinovo za kosmatinčke tudi ne more miniti brez Kosmatinčkov. Če se tvoja (bodoča) draga spogleduje z vsem naravnim, potem jo boš najbolj očaral tako, da ji priskrbiš popolnoma naravne, na zraku posušene pasje priboljške. Izbiraš lahko med različnimi okusi (govedina, raca, konj, divjačina …). Jaz ti priporočam, da pokažeš svojo drzno plat in ponudiš nekaj z divjačino; s tem tudi skoraj da ne moreš zgrešiti, saj je divjačina kot beljakovina običajno primerna tudi za pse alergike in je zato varna izbira. Jelenji mix dobiš tukaj >>>

Sicer pa ne pozabite, da je najlepše darilo za naše pse, ki nič ne stane, ljubezen, pozornost in družba vsak dan, leto za letom!

Spletna stran in vsebine na njej niso nadomestilo za veterinarski nasvet. Avtor ne prevzema nobene odgovornosti v zvezi z morebitno škodo, ki bi nastala zaradi uporabe in/ali nepravilne interpretacije podatkov in informacij.
Lena Gregorčič
Sledi Lena Gregorčič:
Začelo se je s preprostim vprašanjem: če procesirana hrana za pse ni dobra za nas, zakaj je potem zdrava za naše pse? Končalo pa se je tako, da je ZHP že 5. leto največja info točka za vse pasje skrbnike, ki jih zanimajo drugačne rešitve :) Podpri ZHP: obišči trgovino ali preveri, kako lahko drugače pomagaš tudi ti.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.