Domov » Trendi » Ko se ukrepi sprostijo, nas čaka prava “pasja čaga”!

Ko se ukrepi sprostijo, nas čaka prava “pasja čaga”!

Objavljeno v Trendi

Med čakanjem na rahljanje ukrepov in prehajanje med občinskimi mejami, je pasje skrbnike v Ljubljani in njeni širši okolici gotov presenetila novica, da sta Jure in Valerija spletno trgovino kosmatincki.si razširila na fizično trgovino! V Domžalah sta ustvarila trgovinico s prijetnim domačim vzdušjem, kamor se bodo kosmatinčki vedno radi vračali, saj jo bodo vedno zapustili z mahajočim repkom in polnim želodčkom 🙂

Valerijo in Jureta sem seveda takoj pocukala za rokav, da sta mi malo več povedala o celotnem podvigu in načrtih za naprej. Ja kaj čmo … sem firbčen člouk! Pa tudi vem, da to zanima tudi vas 🙂

PS: Čaga = zabava. Uf, naj bo čim prej!

Odprtje fizične trgovine je prav gotovo nekaj, kar smo težko pričakovali vsi Naturavetal oboževalci. Mi lahko povesta malo več o tem, kaj je pretehtalo pri končni odločitvi?

O fizični trgovini sva sanjala praktično že zadnji dve leti, letos aprila pa so se nama sanje končno uresničile. Prostor za trgovino sva našla že preteklo leto decembra, nato pa sva ga začela sama počasi urejati. Že letos marca sva planirala otvoritev trgovine, vendar je dana situacija poskrbela, da se je vse skupaj zavleklo v mesec april. Za fizično trgovino sva se odločila zaradi povpraševanja najinih strank po osebnem prevzemu in predvsem zaradi bolj osebnega pristopa, hkrati sva želela vsem pasjim lastnikom ponuditi možnost, da si izdelke ogledajo, vprašajo za mnenje ali nasvet, saj se je v zadnjem letu ponudba Naturavetal izdelkov močno razširila.

Če strneta prve vtise, bi rekla, da …

je več kot odlično in boljše kot sva pričakovala! Seveda je bilo tudi naporno, najin delovnik je včasih trajal tudi 12 ur ali več, vendar je bilo vredno vsakega truda in napora, da lahko sedaj oba uživava v najboljši družbi kosmatincev. Pri spletni trgovini manjka tisti osebni stik, pogovor in seveda crkljanje kosmatinca; vse to nama sedaj omogoča fizična trgovina. Sedaj imamo končno možnost, da se spoznamo, ne le po telefonu, ampak tudi v živo 🙂

Naturavetal trgovina v Domžalah - kosmatincki.si
Daj mi že, da poskusim peletek, kaj čakaš! 🙂

Vem, da imata visoke standarde pri hrani za živali in mislim, da pri odprtju trgovine ni bilo čisto nič drugače. Kaj je bilo za vaju ključnega pomena pri tem podvigu?

Tako je, tudi pri odprtju fizične trgovine sva sledila svojim idealom in standardom po doseganju kakovosti. Največ časa sva posvetila iskanju prostora, saj sva želela na enem mestu butično trgovino in pisarno, kjer lahko še naprej skrbiva za brezhibno delovanje spletne trgovine Kosmatinčki. Našla sva prostor na idealni lokaciji na Rojski cesti 18 d v Domžalah, ki se nahaja v neposredni bližini sprehajalne poti ob reki Bistrici. Na tak način se lahko s kosmatincem pri nama ustavite na kratkem počitku in “čveku” ter na kakšnem priboljšku :). Poskrbela pa sva tudi za vse tiste, ki ste z avtom, saj je pred trgovino tudi brezplačno parkirišče.

Sledila je oprema prostora. Vse najine poličke in ostala oprema so iz lesa, ki je naraven material, kar je v skladu s filozofijo Naturavetal podjetja, nama pa omogoča povezanost z naravo. Želela vsa svetel prostor, v katerem se bomo vsi mi in tudi naši kosmatinci počutili domače in prijetno.

Kosmatinčki fizična trgovina v Domžalah
Domač prostor, naravna oprema in super postrežba za kužke in njihove spremljevalce.

Je v trgovini na voljo vsa Naturavetal ponudba? Je možno tudi naročiti na spletu in v trgovini samo prevzeti?

V fizični trgovini imava v ponudbi vse Naturavetal izdelke, enake kot v spletni trgovini Kosmatinčki. Izdelki se lahko naročijo v spletni trgovini in nato osebno prevzamejo v fizični trgovini. Trudiva se, da so izdelki pripravljeni na prevzem še isti dan popoldan ali takoj naslednji dan zjutraj.

Odločila pa sva se tudi, da ponudbo v fizični trgovini razširiva in tako vsem kosmatincem ponudiva še kakšno igračo, novo ovratnico, oprsnico, povodec, posteljo ali drugo nepogrešljivo opremo. S tem poskrbiva še za dodatno veselje na pasjem obrazu, pasji lastniki pa pri nama na tak način dobijo vse na enem mestu. Izbrala sva kakovostno opremo priznanih blagovnih znamk, ki jim tudi sama zaupava, torej ne preseneča dejstvo, da boste pri nama našli kar precej izdelkov slovenskih ustvarjalcev.

Uradno otvoritev vam je nekoliko prekrižala korona situacija pa vendar- ne dvomim, da ne beležita visokega obiska; katere so po vajinem mnenju prednosti fizične trgovine? Trend je zadnja leta predvsem obraten – fizične trgovine se zapirajo, vse se seli na splet.

Uradne otvoritve kot si je želiva še vedno nisva mogla izpeljati zaradi vseh ukrepov in omejitev. Čakava, da se ukrepi še nekoliko sprostijo, da lahko narediva pravo “pasjo čago” na katero bodo povabljeni prav vsi kosmatinci.

Toliko izrečenih čestitk in spodbudnih besed, ki sva jih v tem času prejela od vseh najinih sledilcev, obiskovalcev v trgovini in najinih strank si človek še v najboljših sanjah ne zna predstavljati. Hvala še enkrat vsem za podporo, zaupanje in izrečene čestitke ob odprtju trgovine!

Ja, res je, vse se seli na splet, z razlogom, ker je hitro, praktično in enostavno, vendar fizična trgovina ponuja tri bistvene prednosti – to je osebni pristop, pogovor na štiri oči in preživljanje časa s kosmatinci. Najina spletna in fizična trgovina temeljita na osebnem pristopu in obravnavanju kosmatinca kot posameznika. Iz tega razloga imava na spletu vzpostavljeno telefonsko številko: 041 601 417, kamor lahko pokličete, če potrebujete kak nasvet glede prehrane psa ali pomoč pri izbiri hrane. Vsi tisti, ki ste v bližini Domžal pa seveda vabljeni v trgovino na pogovor, klepet ali nasvet.

In vprašanje, mimo katerega na koncu seveda ne morem: katere Naturavetal novosti lahko pričakujemo v kratkem?

Naturavetal širi svoj asortima izdelkov in tem trendom slediva tudi midva ter strmiva k temu, da v Sloveniji ponudiva popolnoma vse izdelke, ki ih ima Naturavetal v Nemčiji. V ponudbi imava nove okuse mokre hrane: polak (bela riba) v kombinaciji manga in pastinaka, kunčje meso v klobasi, kunčje meso v kombinaciji z marelico in brokolijem in BIO puran – prva pločevinka z BIO certifikatom.

Vključila sva tudi precej novih priboljškov in nov izdelek za nego – mineralno razpršilo z minerali Mrtvega morja. V prihajajočih mesecih lahko definitivno pričakujete še številne nove priboljške in še kak nov okus mokre hrane. Glede ostalih novosti pa nama sledite na instagramu ali facebooku, da boste vedno na tekočem. Naturavetal v Nemčiji vsako leto širi svojo ponudbo in se razvija, na tak način, da našim kosmatincem ponudi čim več raznolikih, kakovostih in preverjenih izdelkov.

Lepo vabljeni v trgovino Kosmatinčki!
Kje? Rojska cesta 18 d, 1230 Domžale
Kdaj? ponedeljek – petek: 9:00-12:00 in 14:00 – 19:00, sobota: 9:00-13:00
Nedelja in prazniki zaprto – na spletu pa vedno dosegljivi, na že znanem naslovu, kosmatincki.si

Spletna stran in vsebine na njej niso nadomestilo za veterinarski nasvet. Avtor ne prevzema nobene odgovornosti v zvezi z morebitno škodo, ki bi nastala zaradi uporabe in/ali nepravilne interpretacije podatkov in informacij.
Lena Gregorčič
Sledi Lena Gregorčič:
Začelo se je s preprostim vprašanjem: če procesirana hrana za pse ni dobra za nas, zakaj je potem zdrava za naše pse? Končalo pa se je tako, da je ZHP že 5. leto največja info točka za vse pasje skrbnike, ki jih zanimajo drugačne rešitve :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.