Domov » Trendi » Nagradna igra: 4-mesečna zaloga hrane za tvojega psa

Nagradna igra: 4-mesečna zaloga hrane za tvojega psa

Objavljeno v Trendi

ZHP poletje, kot ga še ne poznate! S kosmatincki.si smo združili moči in pripravili odlično nagradno igro, s katero lahko osvojite zalogo hrane kar do konca leta 2019! A ni to noro?! In da bo vse skupaj še bolj mamljivo, bo nagrada popolnoma po meri vašega psa! Kako do nagrade? Berite dalje!

Spletna trgvoin kosmatincki.si je pri nas poznana po odlični hladno stiskani hrani za pse Naturavetal. Natuavetal peleti so edini peleti pri nas, ki vsebujejo izključno naravne vitamine in minerale. Primerni so za pse vseh pasem in velikosti, od mladičkov do seniorčkov! Ker so peleti Naturavetal brez sintetičnih dodatkov, kot so konzervansi, ojačevalci okusov, barvila ter seveda brez GSO, so primerni tudi za pse, ki so bolj občutljive narave in imajo težave z alergijami ali intolerancami. Sestavine Naturavetal peletov so seveda primerne za človeško prehrano.

Mamljiva nagrada: zaloga hrane do konca leta 2019!

Kosmatincki.si so se odločili, da bodo nekomu izmed vas častili zalogo hrane kar za 4 mesece, torej med septembrom in decembrom 2019. Končna nagrada bo tako prilagojena starosti, velikosti in specifičnim potrebam vašega psa, saj bi bilo popolnoma neustrezno, če bi jo določili v naprej – recimo 3-krat 5 kg govedine, potem pa bi bili izžrebani prav vi, ki imate psa, ki bi mu 15 kg hrane zadoščalo za dober mesec in pol, pa še na govedino je alergičen.

Ni kaj, Kosmatincki res mislijo na vse 🙂

Pravila nagradne igre:

  • Fotografijo psa z Naturavetal izdelkom ali Naturavetal napisom lahko pošlješ na Facebook ali e-mail ([email protected]) s pripisom »Naturavetal nagradna igra«. Neustrezne fotografije bodo sproti izločene in ne bodo upoštevane pri žrebu. Vsak lahko sodeluje z 1 poslano fotografijo.
  • Vse prejete fotografije bodo sproti objavljene na Facebooku, v posebnem albumu »Naturavetal – Kosmatincki: poletna nagradna igra«. Število prejetih všečkov na posamezno fotografijo ne vpliva na končni rezultat, saj bo nagrajenec (ali nagrajenka) izžreban.
  • Fotografije lahko pošljete najkasneje do 15. avgusta do 00:00. Žrebanje bo v petek, 16. avgusta. Nagrajenec bo obveščen preko zasebnega sporočila na Facebooku ali preko e-maila, če je fotografijo poslal preko e-pošte. Če se nagrajenec ne oglasi do 19. avgusta, žreb ponovimo.
  • S posredovanjem fotografije dovoljujete, da jo delijo tudi kosmatincki.si
  • Nagrada vključuje hladno stiskano hrano za pse (peleti), ki je ni mogoče menjati za drugo vrsto hrane. Nagrade prav tako ni mogoče menjati za denar.
  • Za dostavo oz. prevzem hrane se nagrajenec dalje dogovarja s kosmatincki.si.

Primer ustreznih fotografij:

Da ponovimo: pošlji fotko na ZS/ZHP na Facebook ali na e-mail [email protected]

Pripiši: »Naturavetal nagradna igra«

Do 15. avgusta 2019, do 00:00.

3, 2, 1, akcija! Naj se nagradna igra začne! Držim pesti in tačke, da zalogo hrane do konca leta prejmete prav vi!

Spletna stran in vsebine na njej niso nadomestilo za veterinarski nasvet. Avtor ne prevzema nobene odgovornosti v zvezi z morebitno škodo, ki bi nastala zaradi uporabe in/ali nepravilne interpretacije podatkov in informacij.
Lena Gregorčič
Sledi Lena Gregorčič:
Začelo se je s preprostim vprašanjem: če procesirana hrana za pse ni dobra za nas, zakaj je potem zdrava za naše pse? Končalo pa se je tako, da je ZHP že 5. leto največja info točka za vse pasje skrbnike, ki jih zanimajo drugačne rešitve :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.