Domov » Ostalo » Obvestilo za javnost

Obvestilo za javnost

Objavljeno v Ostalo

Po nasvetu policije oz. kriminalistov se distanciram od vseh obtožb, ki jih o meni javno in zasebno širi gospa, ki pa naj ostane neimenovana, saj ne želim netiti dodatnih sporov ali morebitnega obrekovanja, ki se lahko na podlagi tega razvije na socialnih omrežjih. Recimo ji »obtožujoča«.

Vem, da se večine od vas to ne tiče in resnično mi je žal, da je prišlo do te točke. Nisem taka, da bi prala umazano perilo vsem na očeh, a so vsi načini razumnega pristopa reševanja nastalega enostranskega spora splavali po vodi.

Po različnih poskusih diskreditacij, ki temeljijo zgolj na širjenju laži (zasebno in javno, pri čemer naj omenim, da se Facebook pogosto smatra kot javni prostor) ter po mojem osebnem mnenju zelo spornih praksah, kot je pošiljanje “vohunov” na delavnice ter celo večkratnih poskusih odstranitve spletne strani, če jih izpostavim samo nekaj, pa žal ne gre več drugače, pri čemer prosim za razumevanje.

Vem tudi, da vas ni malo takih, ki ste (bili) na tak ali drugačen način deležni obvestila o mojem domnevno spornem početju. Če mi pišete ali pokličete, vam brez težav povem drugo plat medalje. Če mi pa ne verjamete na besedo, lahko vse skupaj podkrepim z mapo screenshotov, ki zajemajo celotno komunikacijo med vsemi vpletenimi (tako obtožujočo kot tistimi, ki smo deležni obtožb). Hkrati pa tudi brez kančka dvoma ovržejo vse obtožbe obtožujoče.

Moja zgodba je konsistentna in moja vest je čista, sicer se za nadaljnje pravne ukrepe sploh ne bi odločila. Si pa lahko predstavljate, da je zelo neprijetno, če se znajdeš v takem vrtincu obtožb, še bolj kot to pa je izjemno neprijetno, da so v sporu po krivici omalovaževane nekatere osebe, s katerimi sodelujem in jih zelo cenim, tako na profesionalni kot zasebni ravni.

Izjavi se pridružuje tudi Špela Suhač, s katero sodelujeva pri izvedbi nekaterih predavanj in delavnic. Špela je doktorica veterinarske medicine in izšolana energijska osteopatinja, slednje med drugim dokazuje potrdilo o 3-letnem izobraževanju energijske osteopatije po Salomonu. Ob tem seveda dodaja, da so vse obtožbe o plagiatorstvu popolnoma nestrokovne in neutemeljene ter ji je zelo žal, da moramo zdaj to reševati preko pravnih postopkov, na katere pa se obtožujoča navkljub predložitvi dokazov ne odziva.

Še enkrat poudarjam, da mi je resnično žal, da smo prišli do te točke, hkrati pa tudi verjamem, da resnica vedno pride na dan. Namen ZHP-ja je od vedno bil ter vedno bo sodelovanje in ne tekmovanje, kaj šele metanje polen pod noge ali kraja intelektualne ali katere druge lastnine.

Želim vam lepe praznike.

                                                                                                                                             Ljubljana, 18. 12. 2017

Spletna stran in vsebine na njej niso nadomestilo za veterinarski nasvet. Avtor ne prevzema nobene odgovornosti v zvezi z morebitno škodo, ki bi nastala zaradi uporabe in/ali nepravilne interpretacije podatkov in informacij.

Pri nadaljnjem delovanju portala in kakovostnih vsebinah lahko pomagaš tudi ti. Kako? Preveri tukaj >>>

Lena Gregorčič
Sledi Lena Gregorčič:
Začelo se je s preprostim vprašanjem: če procesirana hrana za pse ni dobra za nas, zakaj je potem zdrava za naše pse? Končalo pa se je tako, da je ZHP že 5. leto največja info točka za vse pasje skrbnike, ki jih zanimajo drugačne rešitve :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.