Domov » V živo » Otvoritev novega pasjega poligona

Otvoritev novega pasjega poligona

Objavljeno v Trendi, V živo

V soboto, 8. septembra, je bila v Ljubljani otvoritev novega pasjega poligona »K nogi dogi«. Dogajanje je bilo pestro in pasjeljubci smo še enkrat dokazali, da ko stopimo skupaj, lahko premagamo tudi vreme: navkljub napovedanim nevihtam in slabemu vremenu, je bil Šentvid obsijan s soncem. No, vsake toliko se je nad nas prikradel kakšen oblak, ki pa smo ga seveda hitro pregnali in dalje uživali ob odlični ponudbi.

Poligon odprtega tipa

Pasji poligon »K nogi dogi« je ti. poligon odprtega tipa, kar pomeni, da ga lahko uporablja čisto vsak pasji skrbnik, saj uporaba ni vezana na nikarkšno članstvo v kinološkem ali katerem koli drugem (pasjem) klubu. Na poligonu je med drugim urejen prostor za rally obedience in agility, preostali del poligona pa lahko koristite vsi tisti, ki bi psa radi zgolj »zlaufali« v zagrajenem prostoru. Na poligonu pa je svoj prostor pod soncem našla tudi pasja šola Elison.

In cena? Cena najema za 1 uro znaša 10 €, če poligon najamete med 12. in 22. uro. Najem v dopoldanskem terminu (med 7. in 12. uro) znaša 8 €. Cena velja za uro najemna in ni odvisna od števila psov oz. vodnikov – torej, če poligon najamete še skupaj s tremi pasjimi prijatelji bo končna cena še vedno 8 oz. 10 €.

Pestra ponudba in dogajanje

Mojca in Boštjan sta na otvoritvi poskrbela za pestro in raznoliko ponudbo, kjer je vsak obiskovalec lahko našel kaj zanimivega za svojega psa ali zase. Preverite nekaj fotoutrinkov dogajanja in poglejte kratek video dogajanja! Otvoritev smo končali z odlično torto (za pse in za ljudi), ki pa je nisem uspela ujeti v objektiv, ker je bila tako dobra!

Fotogalerija

Brez Sreče na vrvici seveda ni šlo 🙂

Poligon »K nogi dogi« se nahaja v Stegnah, na travnikih ob ulici Jožeta Jame. Za več informacij in rezervacijo termina ter ostale informacije obiščite njihovo spletno stran, knogidogi.si.

Spletna stran in vsebine na njej niso nadomestilo za veterinarski nasvet. Avtor ne prevzema nobene odgovornosti v zvezi z morebitno škodo, ki bi nastala zaradi uporabe in/ali nepravilne interpretacije podatkov in informacij.
Lena Gregorčič
Sledi Lena Gregorčič:
Začelo se je s preprostim vprašanjem: če procesirana hrana za pse ni dobra za nas, zakaj je potem zdrava za naše pse? Končalo pa se je tako, da je ZHP že 5. leto največja info točka za vse pasje skrbnike, ki jih zanimajo drugačne rešitve :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.