Domov » Trendi » Pametna pasja posoda, ki tehta hrano namesto vas

Pametna pasja posoda, ki tehta hrano namesto vas

Objavljeno v Trendi

Natančno odmerjanje pasjih obrokov še nikoli ni bilo tako enostavno! Pozabite na tehtanje hrane s kuhinjsko tehtnico in merilne lončke, ampak si raje omislite pametno pasjo posodo, ki bo z vgrajeno tehtnico poskrbela, da vas lačne pasje oči in vedno prazen želodec nikoli več ne bodo pretentali!

Pametna posoda, ki tehta hrano namesto vas

Saj vemo, kako je to: če bi vprašali naše pse, je njihova posoda vedno na pol prazna, potem pa se dvakrat obrnemo in imamo psa s prekomerno telesno težo. Pawly PETKIT Fresh pasja posoda ima vgrajeno tehtnico, zaradi česar postane doziranje pasje hrane nadvse praktično, saj ob tem ne potrebujete dodatnih pripomočkov kot je kuhinjska tehtnica, merilni lončki, »čajne žličke« ali odmerjanje na oko.

Pawly PETKIT Fresh pasja posoda pa je nadvse priročna za vse tiste pasje skrbnike, ki pasjo hrano pripravljamo sami, saj je na tak način doziranje mesa, zelenjave in drugih dodatkov za »popoln obrok« zelo olajšano.

Ker deluje na baterije, je ni treba polniti. Ob normalni uporabi posode bodo baterije po zagotovilu proizvajalca zdržale 2 leti, za optimalen izkoristek pa se LCD zaslon s prikazano količino samodejno ugasne po petih minutah neaktivnosti. Aktivacija posode je nadvse enostavna, tudi če se s sodobno tehnologijo ne znajdete najbolje: v posodo vstavite priložene baterije in z daljšim pritiskom na gumb aktivirate tehtnico. Izbirate lahko med štirimi različnimi merskimi enotami, pri čemer za nas pridejo najbolj v poštev grami in mililitri, sicer pa sta na voljo tudi ameriška in angleška merilna enota.

Vem, kaj se zdaj sprašujete: kako za vraga umiti pasjo skledo, če so v njej baterije?

Zasnovana tako, da je vodoodporna

Navkljub temu da deluje na baterije, jo lahko umijete na popolnoma enak način kot katerokoli drugo pasjo posodo: z gobico in toplo vodo. Reže na spodnji strani posode bodo namreč poskrbele za hitro sušenje ter tako zaščitile vgrajeno tehtnico v posodi. Dodatno higieno in podaljšano življenjsko dobo pa zagotavlja še antibakterijski BioCleanAct™ premaz, ki preprečuje razvoj škodljivih bakterij na površini posode.

PRO nasvet: pasje posode vedno umivam z gobico, ki je primerna za čiščenje teflona. Na tak način poskrbim, da površina pasje sklede ostane nepoškodovana ter ji tako podaljšam življenjsko dobo.

Ni samo pametna, ampak tudi lepa in praktična!

V primerjavi s klasičnimi skledami, je ta v obliki črke U in z naklonom 5 stopinj, zaradi česar je primerna tudi za pse, ki imajo kratke gobčke, razveselile pa se je bodo tudi mačke.

Poleg tega je posoda dovolj robustna in stabilna, da je pes med hranjenjem »ne vozi« po stanovanju, ampak ostane na mestu. Pawly PETKIT Fresh posoda je primerna tako za suho kot mokro (svežo) hrano in vanjo boste brez težav spravili do 400 g hrane, kar pomeni, da bodo iz nje brez težav zajtrkovali in večerjali tudi večji psi.

Definitivno »must have« za vse, ki morate imeti količino pasje hrane pod nadzorom ali pa imate vsaj malo fetiša na tehnologijo in pametne naprave. Pametno skledo lahko »nadgradite« še s PETKIT aplikacijo ter se tam poigrate z izračuni optimalne prehrane glede na potrebe vašega psa.

Pawly PETKIT Fresh posodo zdaj dobiš s 15 % popustom, uporabi kodo “ZHP15”>>>

Spletna stran in vsebine na njej niso nadomestilo za veterinarski nasvet. Avtor ne prevzema nobene odgovornosti v zvezi z morebitno škodo, ki bi nastala zaradi uporabe in/ali nepravilne interpretacije podatkov in informacij.
Lena Gregorčič
Sledi Lena Gregorčič:
Začelo se je s preprostim vprašanjem: če procesirana hrana za pse ni dobra za nas, zakaj je potem zdrava za naše pse? Končalo pa se je tako, da je ZHP že 5. leto največja info točka za vse pasje skrbnike, ki jih zanimajo drugačne rešitve :) Podpri ZHP: obišči trgovino ali preveri, kako lahko drugače pomagaš tudi ti.
Lena Gregorčič
Latest posts from

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.