Domov » Trendi » Petman skleda: Barf in One govedina!

Petman skleda: Barf in One govedina!

Objavljeno v Trendi

Tokrat se je v Petman skledi znašel samo en izdelek! Ja, res je, popolnoma brez dodatkov, saj jih le temu ni potrebno dodajati. Gre za nov izdelek v pestri ponudbi Petman BARF surove hrane – Petman Barf in One Govedina. 

Barf in One linija izdelkov Petman BARF ponuja uravnotežene surove obroke, katerim ni potrebno dodajati ničesar, samo odmrznete in ponudite psu. Tudi doziranje je enostavno, saj je meso oblikovano v polpete in se lahko odstrani samostojno od preostalega paketa. Ko odstranite željeno količino jo pustite stati na sobni temeraturi nekaj ur, nato jo ponudite psu. 

Prav tako so Petman Barf in One izdelki na voljo v veliko različnih okusih: piščanec, raca, konj, jelen, jagnjetina, buffy insect, perutnina z govejimi vampi, junior za mladičke in po novem tudi govedina. Tako boste brez problema psu zagotovili pestro prehrano, ki je pri surovem načinu prehranjevanja ključnega pomena. 

Petman skleda: barf all in one govedina
Popoln surov obrok za psa, ki mu ni treba ničesar dodajati. Na voljo v različnih okusih!

Petman Barf in One Govedina poleg 79 % govejega mesa (mišično meso, ledvice, pljuča, jetra, vampi), vsebuje tudi nekaj zelenjave med katero je tudi rdeča pesa, ki velja za zelo zdravo, saj vsebuje veliko koristnih hranil. Med njimi so vitamini B, železo, mangan, baker, magnezij in kalij. Pesa se vidi tudi na sliki naše sklede 🙂

Petman BARF in one govedino in ostale okuse dobiš tukaj >>>
Si iz Ljubljane? Trgovina Gali in Nika nudi dostavo na območju Ljubljane!

Spletna stran in vsebine na njej niso nadomestilo za veterinarski nasvet. Avtor ne prevzema nobene odgovornosti v zvezi z morebitno škodo, ki bi nastala zaradi uporabe in/ali nepravilne interpretacije podatkov in informacij.
Sledi Petman:
Bogata izbira različne surove hrane za pse in dodatkov za uravnoteženo prehranjevanje.
Latest posts from

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.