Domov » Trendi » Petman skleda: slastni mesečni obrok!

Petman skleda: slastni mesečni obrok!

Objavljeno v Trendi

V sodelovanju s Petman Slovenija in trgovino Gali in Nika, ki jo bralci ZHP-ja gotovo že dobro poznate, smo se odločili, da vam 1-krat mesečno postrežemo z okusnim in uravnoteženim obrokom, sestavljenim iz Petman sestavin. Zakaj? Ker bi radi še v praksi pokazali, da sestavljanje uravnoteženih obrokov ni noben bav-bav in mogoče bomo s pomočjo tako sestavljenih receptov pomagali komu, ki se s surovo hrano komaj srečuje. Hkrati pa bomo lahko predstavili obilico različnih sestavin, ki jih imamo pasji skrbniki danes na voljo in lahko z njimi zagotovimo uravnoteženost ter raznolikost obrokov.

Ta mesec kot prvo izpostavljamo Petman skledo z lahkim in enostavno prebavljivim kuncem. V Galiju so v skledo dodali druge pomembne sestavine, s katerimi so brez večjega napora ustvarili obrok, s katerim psu zagotovimo vse, kar potrebuje. In vse vključuje prva Petman skleda?

Sestavljanje obrokov kot sestavljanka

Sestavljanje obrokov s Petman izdelki je tako enostavno, kot sestavljanje sestavljanke, hranjenje po sistemu celega plena pa je dokazano najbolj uravnoteženo. Petman Natur linija ponuja ravno to. 

Petman skleda

V Petman Natur kuncu je grobo mlet cel kunec vključno s kostmi, zato jih obroku ni potrebno dodajati. Natur kunec je pakiran v obliki 30 g polpetov za lažje doziranje, tako lahko iz vrečke odstranite samo poljubno količino polpetov, vrečko z ostalo vsebino pa lahko preprosto zaprete s pomočjo patenta na vrhu in shranite v zmrzovalniku do naslednje uporabe. Ko odstranite želeno količino jo pustite stati na sobni temperaturi nekaj ur, nato jo ponudite svojemu psu. Če kaj odtajane hrane ostane, jo lahko shranite v hladilniku do 24 ur. 

Celoten obrok sestavljajo:

  • Petman Natur kunec
  • Petman Vitalpower sadje in zelenjava
  • Petman Natur ovčja maščoba
  • Petman blisters goveja jetra
  • Petman blisters goveje ledvice
  • PEtman blisters jagnječa kri
  • Petman barfect lososovo olje

Kunčje meso sodi med najkakovostnejše vrste mesa. V primerjavi z ostalimi vrstami mesa vsebuje več beljakovin in manj vezivnega tkiva. Bogato je z rudninami in esencialnimi aminokislinami, v njem pa je toliko vitamina B12, da 100 g mesa pokrije trikratno dnevno potrebo odraslega psa. Kunčje meso se odlično obnese tudi pri alergikih in občutljivih psih. 

Obroku smo dodali še ovčjo maščobo, ki je odličen vir energije in super dodatek k prehrani za vse bolj aktivne pse, ki porabijo več kalorij in potrebujejo maščobno bolj bogato prehrano. Dodali smo še nekaj različnih Petman organov, Petman mešanico zelenjave in sadja, ter Petman BARFect lososovo olje in obrok je popoln. 

Kaj pravite, se vam že cedijo sline?

Celotno Petman BARF ponudbo si lahko ogledate tukaj >>>

Spletna stran in vsebine na njej niso nadomestilo za veterinarski nasvet. Avtor ne prevzema nobene odgovornosti v zvezi z morebitno škodo, ki bi nastala zaradi uporabe in/ali nepravilne interpretacije podatkov in informacij.
Lena Gregorčič
Sledi Lena Gregorčič:
Začelo se je s preprostim vprašanjem: če procesirana hrana za pse ni dobra za nas, zakaj je potem zdrava za naše pse? Končalo pa se je tako, da je ZHP že 5. leto največja info točka za vse pasje skrbnike, ki jih zanimajo drugačne rešitve :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.