» » Pogovor s Špelo Suhač (video)

Pogovor s Špelo Suhač (video)

Objavljeno v V živo | 0

Težave z gibanjem lahko rešujemo na različne načine in eden izmed njih je tudi energijska osteopatija, ki jo izvaja veterinarka Špela Suhač. Energijska osteopatija je manualna terapija, ki lahko služi kot odlična komplementarna rešitev ob različnih težavah, povezanih z gibanjem.

Več o sami metodi je Špela povedala v spodnjem videu, ki sva ga pred kratkim v živo posneli na Facebooku. V videu je Špela odgovorila na nekaj najbolj pogostih vprašanj, ki so povezana z omenjeno metodo (kaj to je in kako poteka pregled oz. terapija), na koncu pogovora pa seveda nisva mogli mimo klasičnih vprašanj, ki pestijo pasje skrbnike – ali mladič lahko hodi po stopnicah, koliko gibanja pravzaprav potrebuje mladič in ali starost lahko vzrok za šepanje pri psih.

Vabljeni k ogledu!

Spletna stran in vsebine na njej niso nadomestilo za veterinarski nasvet. Avtor ne prevzema nobene odgovornosti v zvezi z morebitno škodo, ki bi nastala zaradi uporabe in/ali nepravilne interpretacije podatkov in informacij.
Lena Gregorčič
Sledi Lena Gregorčič:
Najraje se sprašujem o tistem, kar večina smatra za samoumevno in še toliko raje plavam proti toku - je veliko večji izziv in brez izzivov mi je v življenju dolgčas.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.