Domov » Trendi » Zaščitite pasje tačke na popolnoma naraven način

Zaščitite pasje tačke na popolnoma naraven način

Objavljeno v Trendi

V zimskih dneh so pasje blazinice še toliko bolj na udaru, zato že leta prisegam na zeliščno kremo Suki, ki odlično zaščiti občutljive pasje tačke! Moram pa priznati, da jo večkrat uporabim tudi za svoja stopala, zaradi česar sem nad Suki še toliko bolj navdušena in lahko njeno učinkovitost potrdim dobesedno s prve roke 🙂

Čeprav letošnja zima zaenkrat še ni pokazala pravih zob, je vseeno fino, če imaš Suki vedno kje pri sebi, saj je njen spekter delovanja res zelo širok in ne bo zaščitila samo pasjih blazinic, temveč tudi pomaga pri izsušeni koži in smrčku, negi otiščancev in ima protiglivične učinke delovanja

Izključno naravne sestavine

Verjetno ni treba posebej poudariti, da so vse sestavine v zeliščni kremi Suki izključno naravnega izvora, nad katerimi bdi Katarina Kovačič.

Katarina je v zeliščno kremo Suki vključila izvlečke različnih zelišč kot je recimo izvleček žajblja, ki preprečuje vnetja in deluje protiglivično ter protibakterijsko, izvleček timijana, ki spodbuja celjenje površinskih ran. Izvleček rožmarina bo med drugim poskrbel za pospešeno prekrvavitev, zaradi katere se celice hitreje obnavljajo, posledično pa se tudi rane hitreje zacelijo.

Potem je tukaj seveda tudi izvleček ognjiča, ki je nepogrešljiv pri celjenju ran, kožnih razjed, odrgnin in tudi opeklin ter izvleček kamilice, ki pomirja razdraženo kožo. Vsa zelišča rastejo na Zeliščnem posestvu Cvetka, so ročno pobrana in obdelana ter imajo BIO certifikat, ki še dodatno potrjuje njihovo kakovost.

Lokalno pridelanim in obdelanim zeliščem pa so dodana še različna masla in olja, ki poskrbijo za mazljivost kreme in mehkobo ter ščitijo in vlažijo kožo. Izvlečki zelišč so tako obogateni s kokosovim oljem, karitejevim maslom ter palmovim in olivnim oljem.

Pomembno: vsa masla in olja, ki so uporabljena v zeliščni kremi Suki, so iz trajnostnih ekoloških nasadov, kar v praksi pomeni to, da se zaradi njihove pridelave ne krči deževni pragozd oz. njihova proizvodnja nima škodljivega učinka na ekosistem Zemlje.

zeliščna krema suki

Kdaj je Suki krema nepogrešljiva?

Ob mrzlih zimskih dnevih, ko so pasje blazinice toliko bolj na udaru, sploh v mestih, kjer so tla posoljena (kljub uporabi kreme pa morate tačke po sprehodu vseeno umiti z mlačno vodo) ter seveda poleti, ko so tla bolj vroča in so pasje blazinice spet toliko bolj izpostavljene. Pri nas doma so se razpokane pasje blazinice s pomočjo Suki kreme sanirale praktično v nekaj dneh!

Suki krema bo odlično navlažila razpokan in izsušen pasji smrček, prav tako bo svoje delo krasno opravila pri psih, ki imajo težave z otiščanci. Zaradi protiglivičnega delovanja jo bodo zelo cenili tisti pasji skrbniki, ki se neprestano borijo z glivicami med pasjimi prsti.

Zaradi odličnih rezultatov, ki jih prinaša, pa si upam trditi, da jo boste pospravili tudi v vašo kozmetično torbico 🙂

Popolnoma varna, tudi če jo pes zaužije

Ker zeliščna krema Suki ne vsebuje nobenih sintetičnih snovi ali snovi, ki bi bile nevarne za zaužitje, ne bo čisto nič narobe, če si bo pes namazane tačke polizal. Čeprav so zelišča v pasji hrani dobrodošla, krema ni namenjena zaužitju – v ta namen je Katarina izdelala zeliščne dodatke za pse, a o njih kaj več kdaj drugič. Zdaj je čas za zaščito pasjih tačk!

V živo noro diši! Zeliščno kremo Suki lahko bolje spoznaš tukaj >>> 

Spletna stran in vsebine na njej niso nadomestilo za veterinarski nasvet. Avtor ne prevzema nobene odgovornosti v zvezi z morebitno škodo, ki bi nastala zaradi uporabe in/ali nepravilne interpretacije podatkov in informacij.
Lena Gregorčič
Sledi Lena Gregorčič:
Začelo se je s preprostim vprašanjem: če procesirana hrana za pse ni dobra za nas, zakaj je potem zdrava za naše pse? Končalo pa se je tako, da je ZHP že 5. leto največja info točka za vse pasje skrbnike, ki jih zanimajo drugačne rešitve :) Podpri ZHP: obišči trgovino ali preveri, kako lahko drugače pomagaš tudi ti.
Lena Gregorčič
Latest posts from

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.