Postanite član ZHP kluba in bodite korak pred drugimi.

ZHP klub je edinstvena skupnost pri nas, ki povezuje različne strokovnjake in ponudnike naravnih izdelkov z ozaveščenimi pasjimi skrbniki.

Zakaj postati član ZHP kluba?

 • Člani kluba se ZHP predavanj in delavnic udeležujete po posebni ceni
 • Pri izbranih ponudnikih hrane in dodatkov kupujete ceneje
 • Različne komplementarne metode zdravljenja so dostopne po nižji ceni
 • Izbrani ponudniki za vas priskrbijo testerje in izdelke lahko preizkusite pred vsemi ostalimi
 • Dostop do ekskluzivne vsebine na spletu, namenjene samo članom kluba
 • Posebne ponudbe in druženja, namenjena samo članom kluba

... ker vse to dobite za manj denarja, kot bi ga odšteli za povprečno vrečo briketov.

Vpiši se v klub še danes

Kaj o ZHP klubu pravijo obstoječi člani?

Pohvale, da si na kup dala odlične trgovine in terapevte, tega pri nas manjka! Najbolj pa so mi všeč občasna presenečenja! Keep up the good work!

Tina

Hvala, da ste me sprejeli v vašo kosmato družino, res se mi zdi fino, da najdem vse na enem mestu, poleg tega pa se mi zdi, da je to res super naložba za psa!

Maja

Ponudba je očitno tudi pri nas dobra, samo jo je treba znati najti. Klub se mi zdi krasna ideja, veselim se druženj in hvala za presenečenje zadnjič!

Nataša

 

Kdo so ZHP ponudniki in kakšne ugodnosti ponujajo članom?

Trgovine

 • Kosmatinčki.si – spletna trgovina s hladno stiskano hrano za pse in naravnimi BARF dodatki. Članom kluba pripada 5 % popust na celoten nakup.
 • Zelišča-Cvetka.si – spletna trgovina z naravnimi izdelki za pasjo nego. Članom ZHP kluba pripada trajen 8 % popust na pasje izdelke.
 • Gali in Nika - fizična trgovina v Ljubljani z bogato ponudbo surovega mesa za pse (Petman Compact). Članom ZHP kluba pripada 10% popust na celoten nakup (pri plačilu z gotovino).

Člani ZHP kluba se ZHP delavnic in predavanj udeležijo po znižani ceni ter imajo dostop do eksluzivne vsebine, namenjene samo registriranim uporabnikom.

Terapevti

 • Dr. Mojca Cerovšek, DVM – bioresonanančna terapevtka, ki članom ZHP kluba nudi 10 % popust na bioresonančno testiranje in 10 % popust na prehransko svetovanje.
 • Špela Suhač, DVM, EHOS in EPOS terapevtka – energijska osteopatija pride prav takrat, ko so na sporedu težave z gibanjem. Špela članom ZHP kluba nudi 5 % popust na vse terapije v ordinaciji.
 • Matic Kebler, DVM in CVA – certificiran veterinar akupunkture in kitajske herbalne medicine. Članom ZHP kluba pripada 5 % popust na vse terapije oz. 10 % popust na prvo terapijo na lokaciji izven Ljubljane.
 • Simona Šanc – certificirana Bachova terapevtka članom ZHP kluba nudi 10 % nižjo ceno za prvo svetovanje.
 • Tanja Kersnik - certificirana energijska osteopatinja po Salomonu. Svoje delo dopolnjuje predvsem z zoofarmakognozijo. Članom ZHP kluba pripada 10 € popusta na prvi pregled, obstoječe stranke pa dobijo 5 € popusta na pregled in nižjo ceno kilometrine.

Šola in vedenjska svetovanja

 • Pasja šola ZA PSA – psom prijazna šola, ki temelji na razumevanju psov in celostni obravnavi. Nudijo skupinske in individualne tečaje za mladičke in odrasle pse, tečaje dela z nosom in vedenjsko svetovanje. Člani ZHP kluba imajo 5 % popusta na vse storitve.


ZHP klub je skupnost vseh, ki za svoje pse želimo samo najboljše ter se ne zadovoljimo s klasičnimi odgovori in rešitvami. Skupaj smo močnejši!

Kako postanem član ZHP kluba?

Enostavno! S plačilom letne članarine si zagotovite 1-letno članstvo v klubu.

Članarina za obdobje 1 leta znaša 29, 90 €  24,90 € - samo za kratek čas!

Naročite si člansko izkaznico in že jutri lahko začnete koristiti vse ugodnosti.

Članarino lahko poravnate na TRR ali pa ob prevzemu članske izkaznice, ki vam jo dostavi Pošta Slovenije.

Postani član ZHP kluba!

 

Včlani se zdaj!