Domov » Ostalo » 3 strani, ki jih morate nujno spremljati

3 strani, ki jih morate nujno spremljati

Objavljeno v Ostalo

Ko sem se podala v pasjo kuharijo, sem si želela razjasniti kar nekaj stvari, sploh takih, ki se vrtijo okoli mitov pasjji prehani, recimo zakaj pes ne sme jesti česna, kaj je narobe s čebulo, krompirjem in ali so surova jajca za psa res strupena.

V dveh zelo dobrih knjigah, ki jih bom objavila v kratkem, sem veliko koristnih, dobrih in preverjenih informacij odkrila na dveh tujih spletnih straneh in eni slovenski. OK, zadnja ni ravno spletna stran, ampak FB skupina – vseeno zelo vredna obiska.

1. Dogs naturally magazine

Tukaj boste dobili praktično vse informacije, ki vas zanimajo. Dobesedno. Karkoli boste poguglali, boste verjetno naleteli na tole stran. Ima relevantne in preverjene informacije in res ji zelo rada sledim.

2.Earth clinic

Ta je še boljša kot prva 🙂 Tukaj lahko poiščete vse simptome in zdravila po abecednem redu, v pripsevkiv pa imate predlagano tudi domao lekarno. Podobo kot druge spletne strani, tudi ta NI nadomestilo za veterinarski nasvet, je pa moja najljubša izhodiščna točka za raziskovanje zelišč, začim in drugih prehrambenih dodatkov, ki blagodejno vplivajo na naše štirinožne frende.

3. FB skupina Surova hrana za pse in mačke

To je pa res ena izmed boljših FB skupin, v katero sem včlanjena – in teh ni malo! Vsi, ki bi radi vaše pse začeli hraniti s surovo hrano, boste tam dobili veliko informacij, osebnih izkušenj, pa tudi kakšen ugoden kos mesa prileti vsake toliko! Všeč mi je, ker se člani med sabo normalno pogovarjajo, ni napadanja, obsojanja in NI SPAMANJA! Skratka, to je skupina za vse, ki bi se radi pridružili pasje-mačjeljubski skupnosti, ki prisega na surovo hrano.

Imaš tudi ti kakšno najlubšo stran, ki jo z veseljem spremljaš? Piši mi, jo bom dala na seznam 🙂

Imam pa tudi seznam prepovedanih spletišč, ki se jih izogibam na veliko: to so vsi splošni forumi, med.over.net, kjer ne samo, da ne najdeš nič pametnega, ampak je tudi nivo komuniciranja tipično slovenski. Don’t go there!

 

Spletna stran in vsebine na njej niso nadomestilo za veterinarski nasvet. Avtor ne prevzema nobene odgovornosti v zvezi z morebitno škodo, ki bi nastala zaradi uporabe in/ali nepravilne interpretacije podatkov in informacij.

Pri nadaljnjem delovanju portala in kakovostnih vsebinah lahko pomagaš tudi ti. Kako? Preveri tukaj >>>

Lena Gregorčič
Sledi Lena Gregorčič:
Začelo se je s preprostim vprašanjem: če procesirana hrana za pse ni dobra za nas, zakaj je potem zdrava za naše pse? Končalo pa se je tako, da je ZHP že 5. leto največja info točka za vse pasje skrbnike, ki jih zanimajo drugačne rešitve :) Podpri ZHP: obišči trgovino ali preveri, kako lahko drugače pomagaš tudi ti.
Lena Gregorčič
Latest posts from

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.