Domov » V živo » Program 1. svetovnega kongresa ambasadorjev živali in narave

Program 1. svetovnega kongresa ambasadorjev živali in narave

Objavljeno v V živo

Preverite program ANA meetinga, svetovnega kongresa Ambasadorjev živali in narave, ki bo potekal med 3. in 6. majem 2018, na Rogli.

1. dan

Linda Tellington Jones v Sloveniji – Svetovno srečanje Tellington TTouch ® praktikov

Srečanje je namenjeno vsem, ki vas zanima, kaj je Tellington TTouch® metoda ter njeni učinki na človeka in žival. Predstavniki  19-ih držav bodo predstavili Tellington TTouch®  delo na kratek in zanimiv način. Z resničnimi primeri in vmesnimi kratkimi delavnicami boste lahko sami začutili učinke Tellington TTouch® metode.

Večer smo namenili druženju z Lindo Tellington-Jones in Rolandom Klegerjem – sekretarjem Animal Ambassador® – ob klapi Tramontana in prelepih zvokih dalmatinskih pesmi.

2. dan

»Konferenca Otroci in drugačni otroci z naravo«

Drugi dan Svetovnega kongresa ambasadorjev živali in narave bo namenjen vsem, ki si želite približati živali in naravo otrokom in sebi. Na konferenci bodo predavatelji iz Slovenije, ZDA, Švice, Nemčije ter Bosne in Hercegovine predstavili svet otroka, svet narave in način integracije enega in drugega. Popoldne se bodo odvijale štiri izkustvene delavnice, pri čemer si boste sami lahko izbrali temo, ki vam najbolj odgovarja.

Zvečer bo osrednji dogodek kongresa: Gala dobrodelna večerja s priznanim klavirskim triom in solisti.

3. dan

»Prvi dan svetovnega srečanja ambasadorjev živali in narave«

Namenjen je vsem, ki imate radi živali in naravo in si jo želite še bolje spoznati. Predavatelji, ki sami praktično delajo ali živijo z živalmi ali naravo, prihajajo iz ZDA, Nemčije, Rusije in Slovenije. Predstavili vam bodo svet živali in narave »Skozi oči živali in narave«, kar je tudi sicer naslov in rdeča nit celotnega kongresa.

Dan bomo zaključili s prijetno pohorsko večerjo pod zvezdami.

4. dan

»Drugi dan srečanja ambasadorjev živali in narave«

Pridružite se nam vsi ljubitelji živali in narave, ki se želite povezati z enako mislečimi. Tudi ta dan bodo potekala predavanja in delavnice predavateljev iz ZDA, Costa Rice, Nemčije, Portugalske, Turčije, Rusije in Slovenije. Štiridnevno dogajanje bomo zaključili s prijetnim druženjem po kongresu. 

Vabljeni tudi:

Spletna stran in vsebine na njej niso nadomestilo za veterinarski nasvet. Avtor ne prevzema nobene odgovornosti v zvezi z morebitno škodo, ki bi nastala zaradi uporabe in/ali nepravilne interpretacije podatkov in informacij.

Pri nadaljnjem delovanju portala in kakovostnih vsebinah lahko pomagaš tudi ti. Kako? Preveri tukaj >>>

ZHP
Sledi ZHP:
ZHP je spletno mesto za vse skrbnike psov, ki se ne zadovoljijo s klasičnimi odgovori. Nikar ne spreglejte ZHP kluba!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.