Domov » Dopolnine metode zdravljenja » Bioresonanca za pse: vse, kar morate vedeti o njej

Bioresonanca za pse: vse, kar morate vedeti o njej

Veliko lastnikov živali me sprašuje, na kakšen način deluje bioresonanca za pse, za katere vrste bolezni je primerna in kako sploh izgleda terapija pri psu. Prav zaradi tega sem se odločila napisati prispevek, da odgovorim na ta vprašanja in na kratko opišem, kako je to videti v moji praksi, na koncu prispevka pa najdete tudi moje kontaktne podatke in me lahko kadarkoli kontaktirate, da pomagam vašemu kužku ali muci.

Bioresonanca se izvaja s pomočjo bioresonančne naprave. Ta naprava meri elektromagnetna nihanja v organizmu in na podlagi tega ugotovimo, na katerem delu telesa ima pes zdravstvene težave in kaj jih povzroča. Na prvem testiranju preverim delovanje najpomembnejših organov (jetra, ledvica, črevo …), delovanje imunskega sistema in morebitno prisotnost določenih obremenitev (bakterije, glivice, težke kovine …). Z uvodnim testom tudi ugotovim, na kaj je pes alergičen. Lahko so to določene vrste hrane, cvetni prah, razne trave ali hišne pršice.

Kako poteka prvi pregled?

Ko prvič pridem na dom, si vedno vzamem več časa. Kuža me prvič vidi in zato mu omogočim, da me v miru spozna. Medtem ko me ovohava in preverja, se z lastnikom pogovorim o njem, da ga tudi sama kar najbolje spoznam. Zanima me trenutno zdravstveno stanje in stanje v preteklosti, s čim se ga hrani, kakšen je po karakterju in druge stvari za katere z lastnikom meniva, da so pomembne. V tem času me kuža ponavadi že oceni, da sem samo na obisku in sprejme s poljubčki in mahanjem z repom. Takrat z lastnikom izbereva prostor v stanovanju, kjer se kuža najbolje počuti. Pod njegovo odejico skrijem eno elektrodo, na kateri leži, drugo pa dobi okrog vratu. Obe elektrodi povežem z bioresonančnim aparatom, ki ga namestim v bližino. Med uvodnim testiranjem je kužkom običajno še malo čudno, kaj se dogaja in me zato budno spremljajo. Med nadaljnjimi terapijami se umirijo in večina jih zaspi. V primerjavi z nami živali namreč veliko bolj zaznavajo elektromagnetna nihanja in ker so zdravilna nihanja prijetna, jih to uspava.

… in vse nadaljnje terapije?

Ko zberem vse podatke, ki jih potrebujem za uvodno testiranje, jih doma temeljito preštudiram, da najdem izvorni vzrok za težave. Namreč ključno je najti tisto, kar je vse skupaj povzročilo, saj na tem potem bazira celotna terapija. Na podlagi mojih ugotovitev pripravim plan terapije in se o njem pogovorim z lastnikom. Zelo pomembno je, da z lastnikom sodelujeva, da praktično postaneva ekipa, ki dela skupaj za dobro počutje njihovega kužka. Vsak korak terapije tudi sproti natančno razložim, tako da si je lastnik vedno na jasnem, kaj se dogaja.

Bioresonanca za pse pomaga ob številnih težavah, tudi kot podporna terapija

Glede na obsežnost bioresonančne naprave (v njej je shranjenih več kot 2000 programov za terapije) je s to metodo možno terapirati marsikaj. Edino, česar bioresonanca ne doseže, so nekatere težave mišično-skeletnega sistema (izpahi, strgane vezi …) ali težave, ki potrebujejo kirurško intervencijo (zlomi, kile, zasuk želodca …). Je pa bioresonanca za pse v teh primerih zelo dobrodošla za čas po okrevanju, saj z njo stimuliramo hitrejše celjenje ran in posledično hitrejše okrevanje. Med svojimi trenutnimi pacienti imam največ takih kužkov, ki jih muči alergija. Delno verjetno tudi zato, ker je bioresonanca med ljudmi najbolj poznana ravno zaradi uspešne odprave alergij, sicer pa so težave, ki jih najpogosteje obravnavam so naslednje:

  • težave s prebavili,
  • bolezni dihal,
  • hormonske motnje,
  • nevrološke motnje,
  • urološke težave,
  • rakava obolenja
  • in že omenjene alergije.

Bioresonanca je primera za pse vseh starosti

Starostno so kužki, ki jih obravnavam, precej različni. Vsak bi si mislil, da so zdravstvene težave pogostejše pri starejših psih, vendar imam veliko tudi mladičkov mlajših od enega leta. Ti so iz stališča terapij potrebnih za izboljšanje vsekakor v prednosti, saj za seboj še nimajo cele palete zdravstvenih težav. Pri mladičkih se izboljšanje lahko pokaže že takoj po prvi terapiji, ni pa to pravilo. Včasih s hitrim okrevanjem presenetijo tudi starejši psi, predvsem takšni, ki so energetsko močni.

Ali lahko pes s pomočjo bioresonance “ozdravi”?

V večini primerov lahko s pomočjo bioresonance težave povsem odpravimo. Pri določenem odstotku dosežem samo izboljšanje, vendar težave ne izzvenijo dokončno. Najdejo pa se tudi primeri, kjer se kljub vsemu trudu, stvari ne premaknejo nikamor. Med temi so pogosti kronični primeri, kjer je bolezen že tako napredovala, da je prišlo do nepopravljive poškodbe katerega od pomembnejših organov. Ob hkratnem nizkem energetskem stanju organizma, ta nima več možnosti, da bi kje odvzel energijo potrebno za izboljšanje.

Celostna podpora ob izvajanju bioresonance

Poleg terapij se z lastniki vedno pogovorim o prehrani njihovega ljubljenčka. Pravilna prehrana je namreč osnova zdravja in področje, kjer lahko vsak lastnik veliko doprinese sam. Na podlagi testiranih alergenov skupaj sestavimo jedilnik, ki se ga držijo tekom terapij. Po končanih terapijah, ko večina alergij izzveni, jedilnik ponovno sestavimo. Prednost bioresonančnega aparata je tudi v tem, da lahko z njim testiram vso hrano, ki jo pes uživa in dobim odgovor, če mu ustreza ali morda povzroča alergijo. Na ta način naprimer testiram brikete, za katere ne moremo točno vedeti, kaj vse vsebujejo. Podobno testiram tudi različne prehranske dodatke in zeliščne pripravke, ki bi bili morda dobrodošli tekom terapij.

Včasih je učinek lahko viden takoj

Pred kratkim me je prijetno presenetil hiter učinek terapije pri leto in pol stari psički. Lastnica me je poklicala, ker se je psička dnevno praskala in je želela preveriti, na kaj je alergična. Rezultati testiranja razen blagih hormonskih motenj, energetskih blokad in trenutnega pomanjkanja energije, niso pokazali ničesar drugega. Naredila sem terapijo za odpravo blokad in dvig energije. Učinki terapije so bili vidni še isti večer! Psička je postala neverjetno živahna in igriva, kot takrat ko je bila še mladiček. Praskanje se je sicer tisti dan intenziviralo, naslednji dan pa drastično zmanjšalo. Obe z lastnico sva bili presrečni,hkrati pa je bil to samo še en dokaz več o tem, kako učinkovita je lahko bioresonanca za pse, pa tudi muce in ostale živali!

Spletna stran in vsebine na njej niso nadomestilo za veterinarski nasvet. Avtor ne prevzema nobene odgovornosti v zvezi z morebitno škodo, ki bi nastala zaradi uporabe in/ali nepravilne interpretacije podatkov in informacij.

Pri nadaljnjem delovanju portala in kakovostnih vsebinah lahko pomagaš tudi ti. Kako? Preveri tukaj >>>

dr. Mojca Cerovšek, dr. vet. med.
Sledi dr. Mojca Cerovšek, dr. vet. med.:

Veterinarka, bioresonančna terapevtka in prehranska svetovalka

Mojca je veterinarka z doktoratom znanosti iz področja onkologije, ki ji raziskovalna žilica nikoli ne da miru in vsaki stvari hoče priti do konca. Je velika zagovornica naravnih oblik zdravljenja in prehranjevanja. Deluje kot bioresonančna terapevtka in prehranska svetovalka za živali, vključena je tudi v izobraževanje za veterinarje homeopate. Spletna stran: vitalizem.si Kontakt: vitalizem.mojca[at]gmail.com

  1. […] Objavljeno na: Zdravahranazapse.si […]

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.