Domov » V živo » Nov pasji kotiček v Ljubljani

Nov pasji kotiček v Ljubljani

Objavljeno v V živo

Preteklo soboto sem se mudila na kavi in piškotih pri Simoni Šanc, ki je v Šiški odprla svoj mini Bachov center, center za svetovanje o uporabi Bachovih cvetnih esenc. Svetovalno dejavnost bo prav kmalu dopolnila tudi s trgovino, kjer boste lahko kupili Bachove cvetne esence ter še nekaj drugih izdelkov, ki pa naj zaenkrat ostanejo skrivnost.Svetovanja potekajo po predhodnem dogovoru, spodaj pa je naveden urnik trgovine. Sicer pa je Simona certificirana Bachova terapevtka, ki je s cvetnimi esencami pomagala že mnogim živalim in ljudem, nekaj njenih prispevkov pa lahko najdete tudi na tej spletni strani.

Fotogalerija

Kaj pravzaprav so Bachove cvetne esence?

Bachove cvetne esence, imenovane tudi cvetlične kapljice, so plod dolgoletnega raziskovanja dr. Bacha, zdravnika in homeopata, ki je verjel, da je za vsako boleznijo ali drugim neravnovesjem skrit globlji vzrok in cvetna terapija je eden izmed načinov, kako lahko odpravimo fizična, mentalna ali telesna neravnovesja. Bachove kapljice so popolnoma varne za uporabo, neškodljive in brez stranskih učinkov, spekter delovanja pa je zelo širok: od odpravljanja ločitvene tesnobe do potovalne slabosti ter podpora ob drugih stresnih situacijah, recimo strah pred nevihtami in pokanju petard, okrevanju po operacijah … Bachove esence lahko pasjim in mačjim skrbnikom pomagajo prebroditi marsikatero situacijo in če nič drugega bi vsak moral imeti pri roki vsaj Bachovo rešilno mešanico.

A bolj kot so težave specifične, “kronične”, bolj moramo uporabo esenc prilagoditi posamezni živali, najti (globlji) vzrok ter s pravo esenco ali kombinacijo cvetnih esenc napasti ta vzrok. Prav v takih primerih je pomoč strokovnjaka neizbežna in k sreči imamo Simono, pri kateri se lahko oglasimo na svetovanju ter našemu ljubljenčku prizanesemo marsikatero grenko situacijo in olajšamo življenje.

Lepo vabljeni v center!

Kimaki, Bachovo cvetno svetovanje

Trg komandanta Staneta 4, 1000 Ljubljana

Simona Šanc s. p., T: 041 975 598, E: kimaki.info[at]gmail.com

Spremljaj Kimaki na Facebooku

Urnik trgovine 
PON in SRE 15:00-18:00
PET 10:00-13:00

Svetovanja:

Svetovanja potekajo ponavadi izven uradnih ur, saj tako lahko zagotovi, danihče ne moti med pogovorom. Tisti, ki pa želijo svetovanje v zgoraj navedenih terminih imejte v mislih, da obstaja možnost, da bo kdo zmotil med pogovorom, saj mimoidoči lahko pridejo kaj vprašati ali kupiti.

 

Spletna stran in vsebine na njej niso nadomestilo za veterinarski nasvet. Avtor ne prevzema nobene odgovornosti v zvezi z morebitno škodo, ki bi nastala zaradi uporabe in/ali nepravilne interpretacije podatkov in informacij.

Pri nadaljnjem delovanju portala in kakovostnih vsebinah lahko pomagaš tudi ti. Kako? Preveri tukaj >>>

Lena Gregorčič
Sledi Lena Gregorčič:
Začelo se je s preprostim vprašanjem: če procesirana hrana za pse ni dobra za nas, zakaj je potem zdrava za naše pse? Končalo pa se je tako, da je ZHP že 5. leto največja info točka za vse pasje skrbnike, ki jih zanimajo drugačne rešitve :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.