Domov » Priporočam » FB LIVE s Kosmatinčki (video)

FB LIVE s Kosmatinčki (video)

Objavljeno v Priporočam

Za vse, ki ste zamudili decembrski LIVE pogovor s Kosmatinčki, si lahko posnetek pogovora ogledate spodaj. Kosmatinček Jure je odgovoril na nekaj najbolj pogostih vprašanj, ki se pojavljajo med pasjimi skrbniki.

Zvesti bralci ste na ZHP-ju prav gotovo že večkrat zasledili različne izdelke, ki jih ima Naturavetal v svoji ponudbi. Prav gotovo so najbolj znani po hladno stiskani hrani za pse v različnih okusih, temu sledi monoproteinska mokra hrana ter številni dodatki k prehrani, ki skrbijo za zdravo kožo in dlako, sklepe, zobe … spomladi mnogi posežejo po njihovih izredno učinkovitih naravnih sredstvih proti bolham in klopom, vedno pa so na voljo tudi različna sredstva za naravno nego psa. Pred kratkim so v ponudbo dodali tudi hladno stiskano hrano (pelete) za mačke ter druge dobrote, ki jih obožujejo tudi najbolj izbirčne mačje princeske.

Naturavetal je pri nas že 7 let, sicer pa gre za nemško podjetje, ki je prve izdelke na trg lansiralo že 15 let nazaj. V spodnjem videu boste tudi izvedeli, kakšne novosti lahko pričakujemo v 2019 🙂

 

Naturavetal ponudbo lahko preverite na kosmatincki.si

Ne pozabite! Člani ZHP kluba pri Kosmatinčkih kupujete s popustom!

Spletna stran in vsebine na njej niso nadomestilo za veterinarski nasvet. Avtor ne prevzema nobene odgovornosti v zvezi z morebitno škodo, ki bi nastala zaradi uporabe in/ali nepravilne interpretacije podatkov in informacij.
Lena Gregorčič
Sledi Lena Gregorčič:
Začelo se je s preprostim vprašanjem: če procesirana hrana za pse ni dobra za nas, zakaj je potem zdrava za naše pse? Končalo pa se je tako, da je ZHP že 5. leto največja info točka za vse pasje skrbnike, ki jih zanimajo drugačne rešitve :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.