» » FB LIVE s Kosmatinčki (video)

FB LIVE s Kosmatinčki (video)

Objavljeno v Priporočam | 0

Za vse, ki ste zamudili decembrski LIVE pogovor s Kosmatinčki, si lahko posnetek pogovora ogledate spodaj. Kosmatinček Jure je odgovoril na nekaj najbolj pogostih vprašanj, ki se pojavljajo med pasjimi skrbniki.

Zvesti bralci ste na ZHP-ju prav gotovo že večkrat zasledili različne izdelke, ki jih ima Naturavetal v svoji ponudbi. Prav gotovo so najbolj znani po hladno stiskani hrani za pse v različnih okusih, temu sledi monoproteinska mokra hrana ter številni dodatki k prehrani, ki skrbijo za zdravo kožo in dlako, sklepe, zobe … spomladi mnogi posežejo po njihovih izredno učinkovitih naravnih sredstvih proti bolham in klopom, vedno pa so na voljo tudi različna sredstva za naravno nego psa. Pred kratkim so v ponudbo dodali tudi hladno stiskano hrano (pelete) za mačke ter druge dobrote, ki jih obožujejo tudi najbolj izbirčne mačje princeske.

Naturavetal je pri nas že 7 let, sicer pa gre za nemško podjetje, ki je prve izdelke na trg lansiralo že 15 let nazaj. V spodnjem videu boste tudi izvedeli, kakšne novosti lahko pričakujemo v 2019 🙂

 

Naturavetal ponudbo lahko preverite na kosmatincki.si

Ne pozabite! Člani ZHP kluba pri Kosmatinčkih kupujete s popustom!

Spletna stran in vsebine na njej niso nadomestilo za veterinarski nasvet. Avtor ne prevzema nobene odgovornosti v zvezi z morebitno škodo, ki bi nastala zaradi uporabe in/ali nepravilne interpretacije podatkov in informacij.
Lena Gregorčič
Sledi Lena Gregorčič:
Najraje se sprašujem o tistem, kar večina smatra za samoumevno in še toliko raje plavam proti toku - je veliko večji izziv in brez izzivov mi je v življenju dolgčas.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.