Domov » Ostalo » Kako dobiti plus točke pri pasjeljubki?

Kako dobiti plus točke pri pasjeljubki?

Objavljeno v Ostalo

… in kako lahko prav gotovo izgubite vse šanse? No, dajmo se v duhu pozitivnega razmišljanja najprej osredotočiti na to, kaj narediti, da vam bo uspelo. Če boste na kateri izmed spodnjih točk padli, je menda jasno, da ste pogoreli, seveda pa se lahko motim. Ha, ha. Če verjameš 😉

Tvoj pes je najboljši!

Poglej, stvar je taka: naš pes je za nas res najlepši, najboljši, najbolj pameten in pika. Tukaj ni pogajanj in vedno, ko boš želel dokazati nasprotno, se ti slabo piše. Nikoli, ampak res nikoli se ne branimo tega, da nam še kdo drug pohvali psa, a pozor: ker zanavamo mikorfrekvence v tonu glasu in obrazni mimiki, bomo hitro ugotovile, če so tvoje misli in besede iskrene ali zaigrane. Če ne bomo prepričane, bomo odprle dodatno preiskavo: a res to misliš? Zakaj tako misliš? Res res to misliš? Čisto zares?

Kako je s psom?

Ker dejstvo je, da če je naš pes super – smo tudi mi super. In če naš pes ni super, tudi mi nismo OK. Če veš, da naš naš pes ravno v fazi hudih zdravstvenih težav, nam bo preprosto sporočilo, v katerem povprašuješ po tem, kako je pes, polepšalo dan. Če se ob tem še ponudiš za pomoč in spremljanje na veterini, si skoraj primeren za poroko (ki mora biti dog-friendly).

Če pa boš na naše monologe o tem, kako je pes bogi, hladnokrvno odgovoril zgolj z “aja” in brez vidnega interesa, se ne čudi, če te naslednjič ne povabimo na sprehod – s psom ali brez.

Ah, seveda da to rabi(š)!

So oprsnice za po mestu in v hribe, plašček za dež in zimo, priboljški za šolanje in po sprehodu. Mogoče ti ne opaziš razlike, mi pa jo; po šivih, barvah, sestavinah in obliki. Zavinjanje z očmi je na tem mestu sicer pričakovano, a popolnoma nesprejemljivo, bistveno bolj zaželena je podpora: ja, res, take oprsnice še nima(š), a ti jaz mogoče pogledam kje na spletu, če jo lahko dobim bolj ugodno? Uau. Približuješ se zmagovalcu …

Nikoli, ampak res nikoli ji ne reci, da je njen pes razvajen – naši psi so samo navajeni na določen standard.

Ne, ne premikaj psa, če je to njegovo mesto na kavču! Se bom jaz usedel drugam!

Čestitke, uspelo vam je že priti v naše stanovanje! Sicer pa: dejstvo je, da smo kavč in psa imele pred tabo in tukaj res ne pristajamo na kompromise. Če želiš dobiti bonus zlate točke, nam kupi novo dekico za psa – s tačkam! Enako velja za posteljo. Na dlake pa se že navadiš, verjemi!

Pozitivno je že to, če lahko prenesete dve od štirih trditev, tri so že zrele za prijavo sanjskega moškega, ob vseh štirih pa si upam trditi, da ste redki kot suho zlato. Verjemite mi na besedo, saj kot sem že večkrat zapisala: pot do srca pasjeljubke vodi vedno čez njenega psa!

Seveda pa morate ob tem biti iskreni, ker se prisiljena ljubezen do psov zelo čuti.

Sama moram priznati, da bi zelo težko prijateljevala z nekom, ki ne bi sprejel tudi družbe mojega psa. To, da ne bi imel rad psov,  je namreč hujši turn-off, kot če bi mi ob soju sveč zaupal, da še vedno živi pri mami, kar je v današnjih časih zelo moderno.

Spletna stran in vsebine na njej niso nadomestilo za veterinarski nasvet. Avtor ne prevzema nobene odgovornosti v zvezi z morebitno škodo, ki bi nastala zaradi uporabe in/ali nepravilne interpretacije podatkov in informacij.

Pri nadaljnjem delovanju portala in kakovostnih vsebinah lahko pomagaš tudi ti. Kako? Preveri tukaj >>>

Lena Gregorčič
Sledi Lena Gregorčič:
Začelo se je s preprostim vprašanjem: če procesirana hrana za pse ni dobra za nas, zakaj je potem zdrava za naše pse? Končalo pa se je tako, da je ZHP že 5. leto največja info točka za vse pasje skrbnike, ki jih zanimajo drugačne rešitve :) Podpri ZHP: obišči trgovino ali preveri, kako lahko drugače pomagaš tudi ti.
Lena Gregorčič
Latest posts from

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.