Domov » V živo » Končno: ZHP abonma, 2. del!

Končno: ZHP abonma, 2. del!

Objavljeno v V živo

Zimskega spanja je konec in spet je čas za druženje na zanimivih predavanjih in delavnicah. Čeprav sem imela v planu objaviti seznam za prihajajoče dogodke že konec decembra, so potekala usklajevanja praktično do danes. Ampak to niti ni toliko pomembno, važno je, da smo se uskaldili in lahko zdaj štartamo na polno!

FEBRUAR bomo otvorili z delavnico »Popoln obrok«, ki jo mnogi že poznate. Do zdaj se je je udeležilo že več kot 50 ljudi in upam si reči, da smo se imeli fino. Če ne želite čakati do maja, ko bo naslednja ponovitev delavnice, vam priporočam, da čim prej oddate prijavo, saj je nekaj mest že zasedenih. Delavnica bo potekala 4. 2.
Da bomo lahko naše živali pravočasno in uspešno zaščitili pred zajedavci, bo 11. 2. Mojca Cerovšek predstavila naravne rešitve za zajedavce, pozvala k odgovornemu ravnanju s kemičnimi repelenti ter naredila kratek pregled pogostih težav in bolezni, ki so povezane z zunanjimi in notranjimi zajedavci.

MAREC je mesec, ko se bomo družili s Špelo Suhač. Špela je veterinarka in energijska osteopatinja, ki bo 11. 03. na predavanju "analizirala" pasje sklepe in hrbtenico, povedala, kako lahko na naraven način poskrbimo za njihovo zdravje, na kakšne načine lahko rešujemo težave, predvsem pa kaj lahko ob težavah s sklepi storimo sami, od preventivnih ukrepov do podporne terapije. Najbolj zvedavi boste nekaj prijemov energijske osteopatije lahko preizkusili na vaših psih in sicer na delavnici, 18. 03. Delavnico bo prav tako vodila Špela.

Ker se marca začne toplo vreme in na dan prikukajo prvi zajedavci, bomo s Katarino Kovačič izdelali naravni repelent, Katarina pa bo na kratki delavnici predstavila še nekaj zelišč, ki so nam lahko v pomoč, če se pojavijo težave z zajedavci. Na delavnici ne potrebujete ničesar razen dobre volje!

APRILA bomo ponovili lansko vajo – ABC homeopatije za pse. Homeopatijo bo predstavljal Rok Planovšek, veterinar in homeopat, ki je navdušil že lani. Homeopatija je postala »main stream« tudi pri živalih in čeprav je enostavno dostopna, je nujno, da se pozanimamo o pravilni uporabi, katere akutne težave lahko rešujemo sami, z domačo homeopatsko lekarno in kdaj je nujen posvet pri veterinarju homeopatu. Vsi udeleženci bodo tudi prejeli seznam zdravil za domačo homeopatsko uporabo z navodili za uporabo.

MAJ bo zanimiv in nekoliko drugačen. Kot sem že omenila zgoraj, ponovili bomo delavnico »Popoln obrok«, sezono predavanj pa bomo zaključili v drugačnem slogu; dopolnilne metode zdravljenja in naravne rešitve bomo do prihodnjega leta pustili ob strani, se pa bomo zato vrnili tja, kjer se je vse skupaj pravzaprav začelo: k psu in človeku, odnosu človeka do psa in predvsem psa do človeka, pregledali bomo različne metode šolanja ter poskušali ozavestiti, kako lahko psu postanemo še boljši prijatelji in obratno – kako lahko pes postane naš še boljši prijatelj. Predavanje bo vodila Manca Černigoj, inštruktorica (ki se tega naziva sicer otepa) in velika zagovornica različnih alternativnih pristopov šolanja in vzgoje psov, z bogatim naborom izobraževanj pri nas in v tujini.

Vsi, ki ste bili novembra na Izkustveni TTouch® delavnici, boste prihodnji teden obveščeni o terminu za 2. del delavnice.

PS: Program se lahko še spremeni, pa ne zato, ker bi se kaj odvzelo zaradi višje sile, temveč ker se lahko še kaj doda.

Zanima me ...

Izpolnite kontaktni obrazec bodite pravočasno obveščeni, ko bodo prijave na predavanje ali delavnico možne.

  Vaše ime (obvezno)

  Vaša telefonska številka (obvezno)

  Vaša e-pošta (obvezno)

  [wpgdprc "By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website."]

  Zanima me ...

  Pri nadaljnjem delovanju portala in kakovostnih vsebinah lahko pomagaš tudi ti. Kako? Preveri tukaj >>>

  Lena Gregorčič
  Sledi Lena Gregorčič:
  Začelo se je s preprostim vprašanjem: če procesirana hrana za pse ni dobra za nas, zakaj je potem zdrava za naše pse? Končalo pa se je tako, da je ZHP že 5. leto največja info točka za vse pasje skrbnike, ki jih zanimajo drugačne rešitve :)

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.