Domov » V živo » Kako smo se imeli na delavnici “Masažni dotiki za zdrave sklepe in hrbtenico”?

Kako smo se imeli na delavnici “Masažni dotiki za zdrave sklepe in hrbtenico”?

Objavljeno v V živo

Preteklo soboto smo se pod strokovnim vodstvom Špele Suhač ponovno učili masažnih dotikov za zdrave sklepe in hrbtenico. Ponovno se je na kupu zbrala lepa četica pasjih skrbnikov in psov, ki so se svojim skrbnikom popolnoma predali. Delavnica je bila definitivno odličen štart za začetek vikenda in nikakor ne dvomim, da bo udeležencem novo pridobljene znanje prišlo še kako prav.

Fotogalerija

Čeprav je delavnica osredotočena predvsem na dotike in “prijeme”, s katerimi poskrbimo za zdrave sklepe in hrbtenico, ni mišljena samo za tiste pse, ki se s težavami že srečujejo, temveč je namenjena tudi vsem, ki želite preventivno poskrbeti za zdravo gibanje.

Ne zamudite naslednjega termina!

Prijavite se na obvestilo o naslednjem terminu >>>

Spletna stran in vsebine na njej niso nadomestilo za veterinarski nasvet. Avtor ne prevzema nobene odgovornosti v zvezi z morebitno škodo, ki bi nastala zaradi uporabe in/ali nepravilne interpretacije podatkov in informacij.

Pri nadaljnjem delovanju portala in kakovostnih vsebinah lahko pomagaš tudi ti. Kako? Preveri tukaj >>>

Lena Gregorčič
Sledi Lena Gregorčič:
Začelo se je s preprostim vprašanjem: če procesirana hrana za pse ni dobra za nas, zakaj je potem zdrava za naše pse? Končalo pa se je tako, da je ZHP že 5. leto največja info točka za vse pasje skrbnike, ki jih zanimajo drugačne rešitve :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.