Domov » V živo » Narava in zdravje – brezplačni posveti z veterinarji

Narava in zdravje – brezplačni posveti z veterinarji

Objavljeno v V živo

Na sejmu Narava in zdravje, ki bo potekal naslednji teden na Gospodarskem razstavišču, se bomo predstavili štirje veterinarji, strokovnjaki iz različnih področji naravnega zdravljenja. Po zaključku študija na Veterinarski fakulteti smo iskali načine, kako živalim pomagati k bolj trdnemu zdravju na daljši rok in to brez morebitnih stranskih učinkov. Odgovore smo našli na področju akupunkture in tradicionalne kitajske veterinarske medicine (Matic Kebler), bioresonance (Mojca Cerovšek), energijske osteopatije (Špela Suhač) ter homeopatije (Maja Holeček). S takšnimi naravnimi pristopi zdravljenja se spodbudijo samozdravilne sposobnosti organizma, kar vzpostavi zdravo ravnovesje in izboljša splošno počutje živali.

Na naši stojnici z imenom Integrativna veterinarska medicina bodo vsak dan potekale posvetovalnice o naravnem zdravljenju živali:

  • v četrtek, 24. 11., bo pogovor tekel o alergijah in driskah, zdravi prehrani ter zdravljenju živali s homeopatijo,
  • v petek, soboto in nedeljo pa boste lahko več izvedeli o vnetju sklepov in težavah z gibanjem, kako ohraniti starejše živali vitalne ter o naravni podpori pri kroničnih obolenjih.

Obiščite nas in se posvetujte z nami o različnih možnostih naravnega zdravljenja za vaše živalce. Posvet je brezplačen!

Brezplačen posvet z veterinarji na sejmu Narava in zdravje, 24. 11. – 27. 11. 2016

Integrativna veterinarska medicina

Za dodatna vprašanja in informacije spremljajte Facebook dogodek.

Tukaj si lahko natisnete kupon za popust pri vstopnini na sejem.

 

Spletna stran in vsebine na njej niso nadomestilo za veterinarski nasvet. Avtor ne prevzema nobene odgovornosti v zvezi z morebitno škodo, ki bi nastala zaradi uporabe in/ali nepravilne interpretacije podatkov in informacij.

Pri nadaljnjem delovanju portala in kakovostnih vsebinah lahko pomagaš tudi ti. Kako? Preveri tukaj >>>

dr. Mojca Cerovšek, dr. vet. med.
Sledi dr. Mojca Cerovšek, dr. vet. med.:

Veterinarka, bioresonančna terapevtka in prehranska svetovalka

Mojca je veterinarka z doktoratom znanosti iz področja onkologije, ki ji raziskovalna žilica nikoli ne da miru in vsaki stvari hoče priti do konca. Je velika zagovornica naravnih oblik zdravljenja in prehranjevanja. Deluje kot bioresonančna terapevtka in prehranska svetovalka za živali, vključena je tudi v izobraževanje za veterinarje homeopate. Spletna stran: vitalizem.si Kontakt: vitalizem.mojca[at]gmail.com

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.