Domov » Trendi » Petman skleda: JULIJ!

Petman skleda: JULIJ!

Objavljeno v Trendi

Mesec je naokoli in ponovno je čas, da vam predstavimo novo Petman skledo. Tokratna Petman skleda je sestavljena iz daleč najbolj popularnega Petman izdelka – Petman Compact jagnjetine z vampi, ki navdušuje mnoge pasje gurmane.

K popularnosti je definitivno pripomogla tudi zelo ugodna cena, saj 500 g pakiranje v trgovini Gali stane le 2,30€! Petman Compact Jagnjetina je odlična izbira za vsakega psa, saj vsebuje tudi jagnječje zelene vampe, ki imajo posebno dober vpliv na pasjo prebavo; vsebujejo ogromno probiotikov in prebavnih encimov. Prav tako pa vsebuje tudi mlete hrustance, zato obroku kosti ni potrebno dodajati.

Dišeči vampi, zelenjava, organi in malo kokosa 🙂 Le kdo bi se temu lahko uprl?

Jagnjetina je meso, ki je bogato s proteini, vitamini (vitamin B1, B2, B3, B6 in B12) in minerali. Vsebuje osem osnovnih aminokislin v pravilnih razmerjih, cink in železo. Spada med rdeče meso in je zelo primerna za pse, ki jih pestijo razne alergije in morajo biti na dieti. Jagnjetina prav tako pomaga zmanjšati raven sladkorja v krvi. Zaradi dodanih vampov je Petman Compact jagnjetina zelo primerna tudi za neješče in izbirčne kužke, saj se le ti ponavadi omamnim vonjavam neočiščenih vampov ne morejo upreti. 

Obroku smo za popestritev in dodatek vitaminov dodali še zelenjavni del Petman VitalPower Quarteta (bučke in pastinak), ki je idealen dodatek mesu in drobovini. Sveže sestavine so narezane in takoj zmrznjene, da ohranijo vse hranilne snovi in vitamine. 

Še en obvezen del surovih obrokov so tudi organi in Petman ima na voljo kar nekaj različnih mletih organov v priročnem pakiranju v 5 g kockah za lažje doziranje. V ta obrok smo dali Petman goveja jetra in goveje ledvice. 

Dodali smo tudi BARFect kokosovo olje v kockah. Gre za nerafinirano hladno stiskano olje najvišje kvalitete. Je naravni antioksidant, ki blagodejno vpliva na celoten organizem. Zaradi visoke vsebnosti lavrinske kisline, naj bi kokosovo olje delovalo tudi protibakterijsko, protiglivično in protivirusno. 

Ste vedeli, da lahko na območju Ljubljane naročite dostavo surove hrane Petman tudi na dom? Res je! Na območju Ljubljane dostavljajo Petman BARF surovo hrano na dom 2-krat na teden! Naročila sprejemajo preko trgovine www.petman.si in po telefonu 064 143 995.

Spletna stran in vsebine na njej niso nadomestilo za veterinarski nasvet. Avtor ne prevzema nobene odgovornosti v zvezi z morebitno škodo, ki bi nastala zaradi uporabe in/ali nepravilne interpretacije podatkov in informacij.
Sledi Petman:
Bogata izbira različne surove hrane za pse in dodatkov za uravnoteženo prehranjevanje.
Latest posts from

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.