» » Pogovor v živo z Mojco Cerovšek

Pogovor v živo z Mojco Cerovšek

Objavljeno v V živo | 0

V sredo, 25. 01. 2017 ob 18.uri, se bova z Mojco Cerovšek v živo oglasili preko Facebooka. Mojco Cerovšek verjetno že poznate kot veterinarko in bioresonančno terapevtko, prav kmalu pa nam bo na enem izmed prihajajočih predavanj predstavila zajedavce, no, predvsem rešitve zanje 🙂

Kljub temu, da je o bioresonanci že veliko napisanega, se še vedno pojavljajo nova in dodatna vprašanja. Prav zaradi tega bo fokus pogovora v sredo prav bioresonanca in težave, pri katerih je ta metoda učinkovita. Pogovor bo trajal cca. 30 min in je namenjen predvsem vašim vprašanjem; vas zanima, ali bi bioresonanca lahko pomagala pri prebavnih težavah, bi bilo z njo smiselno podpreti psa s kroničnim obolenjem, ima mačka težave z ledvicami in vas zanima, če ji bioresonanca lahko pomaga? Kako poteka bioresonanca za pse, kako poteka zdravljenje? V sredo boste imeli možnost vprašati vse, kar vas zanima, zato pripravite vprašanja, Mojca se jih že veseli!

Se slišimo v sredo!

Vaša vprašanja lahko že posredujete – ali preko kontaktnega obrazca na spletni strani ali preko zasebnega sporočila na Facebooku.

Spletna stran in vsebine na njej niso nadomestilo za veterinarski nasvet. Avtor ne prevzema nobene odgovornosti v zvezi z morebitno škodo, ki bi nastala zaradi uporabe in/ali nepravilne interpretacije podatkov in informacij.
Lena Gregorčič
Sledi Lena Gregorčič:
Najraje se sprašujem o tistem, kar večina smatra za samoumevno in še toliko raje plavam proti toku - je veliko večji izziv in brez izzivov mi je v življenju dolgčas.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.