Domov » V živo » Pogovor v živo z Mojco Cerovšek

Pogovor v živo z Mojco Cerovšek

Objavljeno v V živo

V sredo, 25. 01. 2017 ob 18.uri, se bova z Mojco Cerovšek v živo oglasili preko Facebooka. Mojco Cerovšek verjetno že poznate kot veterinarko in bioresonančno terapevtko, prav kmalu pa nam bo na enem izmed prihajajočih predavanj predstavila zajedavce, no, predvsem rešitve zanje 🙂

Kljub temu, da je o bioresonanci že veliko napisanega, se še vedno pojavljajo nova in dodatna vprašanja. Prav zaradi tega bo fokus pogovora v sredo prav bioresonanca in težave, pri katerih je ta metoda učinkovita. Pogovor bo trajal cca. 30 min in je namenjen predvsem vašim vprašanjem; vas zanima, ali bi bioresonanca lahko pomagala pri prebavnih težavah, bi bilo z njo smiselno podpreti psa s kroničnim obolenjem, ima mačka težave z ledvicami in vas zanima, če ji bioresonanca lahko pomaga? Kako poteka bioresonanca za pse, kako poteka zdravljenje? V sredo boste imeli možnost vprašati vse, kar vas zanima, zato pripravite vprašanja, Mojca se jih že veseli!

Se slišimo v sredo!

Vaša vprašanja lahko že posredujete – ali preko kontaktnega obrazca na spletni strani ali preko zasebnega sporočila na Facebooku.

Spletna stran in vsebine na njej niso nadomestilo za veterinarski nasvet. Avtor ne prevzema nobene odgovornosti v zvezi z morebitno škodo, ki bi nastala zaradi uporabe in/ali nepravilne interpretacije podatkov in informacij.

Pri nadaljnjem delovanju portala in kakovostnih vsebinah lahko pomagaš tudi ti. Kako? Preveri tukaj >>>

Lena Gregorčič
Sledi Lena Gregorčič:
Začelo se je s preprostim vprašanjem: če procesirana hrana za pse ni dobra za nas, zakaj je potem zdrava za naše pse? Končalo pa se je tako, da je ZHP že 5. leto največja info točka za vse pasje skrbnike, ki jih zanimajo drugačne rešitve :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.