Domov » Ostalo » Potrebujem tvojo pomoč! Greva na kavo?

Potrebujem tvojo pomoč! Greva na kavo?

Objavljeno v Ostalo

mojca-povabilo-na-kavoNaj se predstavim tistim, ki me še ne poznate. Sem Mojca Cerovšek, po izobrazbi veterinarka, po zaključku študija pa sem naredila še doktorat na področju tumorjev mlečne žleze pri psicah.

Že skozi celoten študij veterine sem se spogledovala z zdravo prehrano in naravnimi oblikami zdravljenja, v zadnjem času pa je ta “klic”postal še močnejši. Enostavno sem prepričana, da se z Naravo da marsikaj pozdraviti, le potrebno je poiskati rešitve, ki delujejo.

 

 

 

Zakaj potrebujem vašo pomoč?

Da ne bom iskala rešitev za probleme, ki ne obstajajo, potrebujem VAS, lastnike psov in mačk, da me seznanite z njimi.

Tako vas prosim za pomoč:

 • Rada bi spoznala s kakšnimi zdravstvenimi težavami se srečujete lastniki psov in mačk ter na kakšen način jih rešujete. Vse, ki ustrezate temu profilu, vas vabim na kavo, da mi to v miru razložite. Namreč imam neizmerno rada živali in bi jim rada pomagala, da bodo zdrave in srečne. Vsi, ki bi mi bili pripravljeni pomagati, me prosim pokličite ali pošljite sms na 031 794 849. Lahko mi tudi pošljete mail na vitalizem.mojca[at]gmail.com.
 • Na kavo vabim tudi vse lastnike zdravih živali, ki zagovarjate naravne oblike zdravljenja, da mi poveste, kaj bi si želeli imeti v Sloveniji, pa tega trenutno ni na razpolago, kako si sami predstavljate, da naj bi zgledali takšni naravni tretmaji in kaj vas mogoče moti ali so vaši pomisleki v zvezi s tem.

Sama trenutno delujem kot bioresonančna terapevtka in se izobražujem iz homeopatije. Ker me zanima nešteto stvari in kar naprej nekaj študiram, bi rada svoj čas in energijo usmerila na področja, ki bodo koristila našim živalim in zato potrebujem vašo pomoč.

Če ste za sproščen klepet, me pokličite še danes, da skupaj premaknemo stvari v smer zadovoljnih živali! Že vnaprej sem vam hvaležna za vaš odziv. Hvala!

Dr. Mojca Cerovšek, dr. vet. med.
Telefon: 031 794 849
E-naslov: vitalizem.mojca[at]gmail.com
Vitalizem, alternativno zdravljenje, Mojca Cerovšek s.p.
Vreskovo 97, 1420 Trbovlje

Spletna stran in vsebine na njej niso nadomestilo za veterinarski nasvet. Avtor ne prevzema nobene odgovornosti v zvezi z morebitno škodo, ki bi nastala zaradi uporabe in/ali nepravilne interpretacije podatkov in informacij.

Pri nadaljnjem delovanju portala in kakovostnih vsebinah lahko pomagaš tudi ti. Kako? Preveri tukaj >>>

dr. Mojca Cerovšek, dr. vet. med.
Sledi dr. Mojca Cerovšek, dr. vet. med.:

Veterinarka, bioresonančna terapevtka in prehranska svetovalka

Mojca je veterinarka z doktoratom znanosti iz področja onkologije, ki ji raziskovalna žilica nikoli ne da miru in vsaki stvari hoče priti do konca. Je velika zagovornica naravnih oblik zdravljenja in prehranjevanja. Deluje kot bioresonančna terapevtka in prehranska svetovalka za živali, vključena je tudi v izobraževanje za veterinarje homeopate. Spletna stran: vitalizem.si Kontakt: vitalizem.mojca[at]gmail.com

2 Responses

 1. Irena
  | Odgovori

  Ne morem verjeti, da je nekdo tako predan raziskovanju in želji po pomoči živalim, da reskira svoj prosti čas in vabi ljudi na kavo, na debato, da mu z izkušnjami pomagajo! Vsa čast! So mi prišle solze na oči. Vsekakor si shranim, Mojca, vaš kontakt. In upam, da se kdaj srečamo – ne zaradi kurative ampak zaradi preventive 😉 Srečno!

  • Lena Gregorčič
   Lena Gregorčič
   | Odgovori

   Mojca je res super in ful predana živalim. Ljudje jo pogosto najdejo zaradi kurative, a preventiva je bistveno lažja in cenejša 🙂 Definitivno toplo priporočam!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.