Domov » V živo » ZHP abonma – kako smo se imeli?

ZHP abonma – kako smo se imeli?

Objavljeno v V živo

ZHP abonma je uspel. V zadnjih štirih mesecih sem gostila več predavanj in delavnic, na katerih se je nabralo več kot 150 pasjih skrbnikov, čeprav jih je bilo po prvih izračunih sicer nekaj čez 170, a to je samo še en dokaz več, da mi delo s številkami ne gre 🙂

Ob tej priložnosti bi se zato rada zahvalila vsem predavateljem, ki se odzvali mojemu povabilu. Brez Mojce Sajovic ne bi bilo Naravnih rešitev, brez Maje Napret ne bi spoznali rešitev za alergije, Simona Šanc nam je predstavila Bachove esence za pse, Matic Kebler pa nam je predstavil TKVM s poudarkom na akupunkturi, Darja Žnidaršič je delila svoje neprecenljive izkušnje in znanje o Tellington® metodi, Mojca Cerovšek pa je nepogrešljiva pri sestavljanju Popolnega obroka. Skratka – hvala in super ste!

Seveda pa se čisto noben dogodek ne bi izpeljal brez zvedavih pasjih skrbnikov, ki so željni novih informacij, zato hvala vsakemu posebej in vse skupaj, da ste si vzeli čas, obiskali posamezne dogodke ali več njih. Še toliko bolj hvala tistim, ki ste vaše vtise po dogodkih strnili v misli, enkrat bolj pozitivne, drugič manj. Sploh slednje so skrajne pomembne, ker so najboljša izhodiščna točka za nadaljnje izboljšave. Skratka, hvala tudi vam in super ste!

ZHP abonma v pol minute

 

Kaj so o predavanjih in delavnicah povedali nekateri obiskovalci?

Bi objavila vse, ampak se bojim, da bi zmanjkalo prostora 🙂

Meni je bilo super – rešila sem veliko dilem ki so me še držale nazaj da začnem hraniti psa s surovim mesom, zdaj pa vidim da stvar ni tako komplicirana če se držiš par osnovnih vodil, pa tudi da je samo mit da se za take obroke porabi veliko časa 🙂 Hvala za odgovore na vsa pa pametna in manj pametna vprašanja 🙂

Hana, o delavnici Popoln obrok

Predavanje je bilo super! Ravno to, kar sem potrebovala – en splošen pregled metod, ki obstajajo. Sem namreč ‘nova’ na področju alternative za pse, področje me strašno veseli. Hvala še enkrat tebi in Mojci!

Irena, o predavanju Naravne rešitve

Delavnica je bila vrhunska! Res pa bi verjetno lahko trajala vsaj kakšen teden dni.:) Všeč mi je Darjin način podajanja njenega obsežnega znanja, ki je duhovit in hkrati skozi to zelo poveden. Vsekakor bom pridobljeno znanje uporabila na svoji pesjanarki in najverjetneje tudi na svojem partnerju 🙂

Mojca, o Izkustveni TTouch delavnici

Maja je lepo razložila vse stvari in mislim, da je marsikomu pomagala. Me je pa spomnila na nekatere stvari, ki sem jih v zadnjem času malo zanemarila, mpr. kaj vse lahko dodajamo kužkom v hrano, da je bolj raznolika.Predavanje, debata po predavanju in neformalno druženje … vse je bilo super!

Nina, o predavanju Alergije pri psih

Kaj pa zdaj?

Zdaj pa s polno paro naprej, začnemo spet proti koncu januarja. V naslednjem letu bodo potekala predavanja na temo homeopatije, težav in rešitev za zajedavce, osteopatije oz. rešitev za sklepe in hrbtenico. Potem je tukaj še delavnica Popoln obrok, delavnica za “popestritev” življenja psov ter delavnica na temo osteopatije oz. reševanja težav s sklepi pa še bo govora o Tellington metodi in nedvomno bo v naslednjih dneh še kaj prišlo na seznam. Če želite, vas lahko obvestim, ko bo seznam popoln in bodo na voljo tudi vsi termini.

  Vaše ime (obvezno)

  Vaša e-pošta (obvezno)

  Vaša telefonska številka (obvezno)

  [wpgdprc "By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website."]

  Spletna stran in vsebine na njej niso nadomestilo za veterinarski nasvet. Avtor ne prevzema nobene odgovornosti v zvezi z morebitno škodo, ki bi nastala zaradi uporabe in/ali nepravilne interpretacije podatkov in informacij.

  Pri nadaljnjem delovanju portala in kakovostnih vsebinah lahko pomagaš tudi ti. Kako? Preveri tukaj >>>

  Lena Gregorčič
  Sledi Lena Gregorčič:
  Začelo se je s preprostim vprašanjem: če procesirana hrana za pse ni dobra za nas, zakaj je potem zdrava za naše pse? Končalo pa se je tako, da je ZHP že 5. leto največja info točka za vse pasje skrbnike, ki jih zanimajo drugačne rešitve :)

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.