Domov » V živo » ZHP na 2. sejmu za ljubitelje živali

ZHP na 2. sejmu za ljubitelje živali

Objavljeno v V živo

To nedeljo je v Domžalah potekal 2. sejem za ljubitelje živali, ki ga organizira Žurnal24. Vzdušje je bilo nad pričakovanji, da o pestri ponudbi, kjer je vsak našel nekaj zase ali za svojega kosmatinca, niti ne govorim: od naravnih izdelkov za živali, ki jih ustvarja Katarina Kovačič (Zeliščni vrt Cvetka) pa do slastnih pasjih priboljškov ter predstavitve dopolnilnih metod zdravljenja.

Z Mojco Cerovšek sva kot običajno zastopali zdravo – svežo – hrano za pse in alternativne (dopolnilne) metode zdravljenja živali. Vsi vemo, da sta hrana in zdravje tesno povezana, a žal je tako, da se veliko pasjih lastnikov začne spraševati o zdravi hrani za psa takrat, ko nastopijo težave. Kljub temu pa … saj veste, kako pravi pregovor: bolje pozno kot nikoli! In še bolje je, da je Mojca končno polno opremljena in aktivna kot mobilna bioresonančna terapevtka, zato rešitev resnično ni daleč 🙂 Gotovo pa je največje zadoščenje izraz na obrazu (naključnih) obiskovalcev, ki te vprašajo: “A res? A tako preprosto je to?”

Najlepša hvala vsem, ki ste se v nedeljo oglasili na najini stojnici, še posebej sem vesela tistih, ki spremljate blog na spletu ali FB-ju in smo se končno spoznali v živo! Super ste! In seveda čestitke Žurnal24 za odlično organizacijo in povabilo na sejem!

Več vtisov boste našli  v spodnji fotogaleriji. Hkrati pa vabim vse tiste, ki ste zamudili pripravo obroka, na delavnico, ki bo že to soboto. Če pa se vaš kuža srečuje s težavami, vam toplo polagam na srce, da pokličete Mojco, ki zdaj deluje tudi kot mobilna bioresonančna terapevtka (t: 031 794 849, e-naslov: vitalizem.mojca[at]gmail.com).

Fotogalerija

 

Spletna stran in vsebine na njej niso nadomestilo za veterinarski nasvet. Avtor ne prevzema nobene odgovornosti v zvezi z morebitno škodo, ki bi nastala zaradi uporabe in/ali nepravilne interpretacije podatkov in informacij.

Pri nadaljnjem delovanju portala in kakovostnih vsebinah lahko pomagaš tudi ti. Kako? Preveri tukaj >>>

Lena Gregorčič
Sledi Lena Gregorčič:
Začelo se je s preprostim vprašanjem: če procesirana hrana za pse ni dobra za nas, zakaj je potem zdrava za naše pse? Končalo pa se je tako, da je ZHP že 5. leto največja info točka za vse pasje skrbnike, ki jih zanimajo drugačne rešitve :) Podpri ZHP: obišči trgovino ali preveri, kako lahko drugače pomagaš tudi ti.
Lena Gregorčič
Latest posts from

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.