Domov » V živo » ZHP na 3. Festivalu za ljubitelje živali

ZHP na 3. Festivalu za ljubitelje živali

Objavljeno v V živo

V nedeljo, 11. junija 2017, je v Domžalah potekal že 3. Festival za ljubitelje živali, ki ga organizira Žurnal24. Festival spodbuja odgovorno skrbništvo vseh živali, zato smo lahko poleg kopice kužkov srečali tudi konje, papige in eksotične živali, k pestremu dogajanju pa je svoje primaknil tudi ZHP.

Naključni in manj naključni obiskovalci so tako izvedeli nekaj zanimivosti, ki se pripravljajo za prihodnjo sezono in lahko so preverili, katere sestavine gredo v pasjo skledo. Čeprav večina mimoidočih prisega na briketirano hrano in se o alternativi pogosto niti ne sprašuje, je rahlo zaskrbljujoče dejstvo,da se v skledah kosmatincev kot “zdrav priboljšek” še vedno zelo pogosto pojavlja goveja kost iz juhe. Če psu že ponudimo kost, mora ta biti surova in mesnata!

Obiskovalci so med drugim tudi lahko sodelovali v nagradni igri za ZHP klub (izžrebanka bo objavljena jutri) ter dobili nekatere osnovne informacije o komplementarnih metodah zdravljenja, ki jih izvajajo različni terapevti, povezani z ZHP-pjem.

Foto: Mojca, ekonji.si

Ponudba na Festivalu je bila zelo pestra in prepričana sem, da je vsak pasji skrbnik našel nekaj zase. Moj osebni highlight festivala je bilo spoznavanje delovanja matičnih celic od blizu (noro!), kratek oddih v prijetni senčki Natures Menuja (nedelja je bila zares vroča!) in obisk Kosmatinčka pri ZHP-ju, da so nekatere zveste stranke in bralke trgovini končno nadele tudi nasmejan obraz 🙂 Posledice Festivala (beri: sončni “odtisi” na koži) pa blažimo s pasjim kokosom.

Meni je bilo tako fino, da ne bi imela čisto nič proti, če bi festival trajal več dni 🙂 Vem, ogromen organizacijski zalogaj, zato še enkrat iskrene čestitke ekipi – Žurnal24, hvala za super organizacijo in krasno prireditev, upam, da se vidimo tudi prihodnje leto!

 

Spletna stran in vsebine na njej niso nadomestilo za veterinarski nasvet. Avtor ne prevzema nobene odgovornosti v zvezi z morebitno škodo, ki bi nastala zaradi uporabe in/ali nepravilne interpretacije podatkov in informacij.

Pri nadaljnjem delovanju portala in kakovostnih vsebinah lahko pomagaš tudi ti. Kako? Preveri tukaj >>>

Lena Gregorčič
Sledi Lena Gregorčič:
Začelo se je s preprostim vprašanjem: če procesirana hrana za pse ni dobra za nas, zakaj je potem zdrava za naše pse? Končalo pa se je tako, da je ZHP že 5. leto največja info točka za vse pasje skrbnike, ki jih zanimajo drugačne rešitve :)

2 Responses

 1. MasaH
  | Odgovori

  Res je bilo super in prav rada se ustavim in poklepetam s tabo ker vedno izvem kaj zanimivega ?
  Tako da se ze veselim kaksnega novega srecanja ?

  • Lena Gregorčič
   Lena Gregorčič
   | Odgovori

   Maša, hvala enako! Tudi s tabo je lepo klepetati in se zaklepetati 🙂 Komaj čakam na naslednje srečanje 🙂 🙂 🙂 Pasji pozdrav tudi tvojim kosmatinčkom 🙂

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.