Med ZHP ponudniki najdete različne terepavte in veterinarje, trgovine in druge strokovnjake za živali, ki se ukvarjajo s komplementarnim zdravljenjem (od akupunkture do bioresonance, zoofarmakognozije, Bachovih esenc in energijske osteopatije), drugačnim pristopom do šolanja živali ali pa imajo v svoji ponudbi uvrščene naravne izdelke, dodatke k prehrani ali naravno prehrano.

Vsi ZHP ponudniki so za člane ZHP kluba pripravili posebne ugodnosti, ki vam omogočajo kupovanje izdelkov po nižjih cenah, brezplačne testerje ali bolj ugodne terapije.

Več o ZHP klubu >>>

Filter Staff
Mojca Cerovšek, DVM

Mojca Cerovšek, DVM

Mojco Cerovšek pacienti opisujejo kot veterinarko z velikim srcem. Doktorirala je iz področja onkologije, zdaj pa deluje kot bioresonančna terapevtka. Raziskovalna žilica ji nikoli ne da miru, zato hoče vsaki stvari priti do konca; je velika zagovornica naravnih oblik zdravljenja in prehranjevanja, vključena je tudi v izobraževanje za veterinarje homeopate.

Članom ZHP kluba nudi 10 % popust na bioresonančno testiranje in 10 % popust na prehransko svetovanje.

 

Pasji kokos

Pasji kokos

Pasji kokos je prvi izdelek linije Naravno zdrav pes in združuje krasne lastnosti kokosovega olja s spirulino, oboje iz ekološke pridelave. Je plod slovenskega znanja in inovativnosti, pravi hit, ki je zasvojil že številne pse pri nas; uporabljamo ga lahko kot dodatek k prehrani ali kot zaščitno mazilo. Z združitvijo kokosovega olja in spiruline so poskrbeli za močan naravni antioksidant in optimalno kombinacijo hranilnih snovi, ki poskrbijo za zdrav imunski sistem, lepo kožo in dlako, odpravljajo prhljaj in srbečico ali pa pripomorejo k hitrejšemu celjenju ran.

Čani ZHP kluba Pasji kokos kupujejo s trajnim, 10 % popustom.

Tanja Kresnik

Tanja Kresnik

Tanja Kresnik je po izobrazbi zootehnik. Kljub temu, da je svojo poklicno pot nadaljevala na drugem področju, se je ob delu vedno znova vračala k svoji prvi ljubezni – živalim in njihovi dobrobiti. Zato se je posvetila proučevanju komplementarnih, manj invazivnih in živalim prijaznih pristopov, in je certificirana energijska osteopatinja po Salomonu, ki svoje delo dopolnjuje predvsem z zoofarmakognozijo, sistemom, ki združuje aromaterapijo in fitoterapijo.

Članom ZHP kluba nudi 10 € popusta na prvi pregled, obstoječe stranke pa dobijo 5 € popusta na pregled in nižjo ceno kilometrine.

Gali in Nika

Gali in Nika

Trgovina Gali in Nika je trgovina za male živali, ki se nahaja za Bežigradom (Ljubljana). Poleg bogate ponudbe za male živali in vedno nasmejanih ter prijaznih prodajalk, ki so vedno pripravljene pomagati, jo pasji skrbniki obožujemo zaradi pestre ponudbe surovega mesa za pse.

Petman Compact je surovo zamrznjeno meso nemškega proizvajalca in v trgovini Gali in Nika najdete najrazličnejše okuse: od ovčjih vampov do severnega jelena in losa, konja ter seveda bolj klasičnih okusov kot je recimo govedina. Definitivno raj za alergike in za vse tiste, ki iščete alternativno surovo meso za vaše pse.

Člani ZHP Kluba v trgovini Gali in Nika kupujejo z 10 % gotovinskim popustom.

Špela Suhač, DVM

Špela Suhač, DVM

Je veterinarka, ki se prvenstveno ukvarja z naravnim zdravljenjem hrbtenice, sklepov in mišic živali. Poleg veterinarske fakultete je zaključila šolanje energijske osteopatije po Salomonu, dodatno pa je vključena tudi v izobraževanje za pridobitev mednaroden licence iz veterinarske homeopatije. Ima večletne izkušnje pri odpravljanju najrazličnejših težav z gibanjem in je tako uspešno pomagala že več kot 200 psom, je EHOS in EPOS terapevtka.

Članom ZHP kluba pripada 5 % popust na terapijo (ne na domu).

Kosmatinčki.si

Kosmatinčki.si

Kosmatinčki vam ponujajo odlične izdelke nemškega podjetja Naturavetal. Pri njih najdete odlično hladno stiskano hrano za pse, probiotike, različne BARF dodatke, sredstva proti notranjim in zunanjim zajedavcem ter še veliko drugih kakovostnih izdelkov za naše kosmate prijatelje. Verjetno ni treba poudariti, da so vsi izdelki popolnoma naravni in narejeni iz sestavin, ki so primerne za človeško uporabo? Kosmatinčki so prava izbira za vse, ki za vašega psa želite samo najboljše!

Člani ZHP kluba kupujejo s 5 % popustom.

Katarina Kovačič, Zelišča Cvetka

Katarina Kovačič, Zelišča Cvetka

Katarina je kinologinja in strastna zeliščarka, ki ustvarja pod blagovno znamko Zelišča Cvetka. Njena ponudba obsega veliko naravnih zeliščnih izdelkov za pse – od šamponov, naravnih repelentov proti klopom in bolham, kreme za pasje blazinice in še veliko drugih stvari se najde! Katarina tudi redno izvaja delavnice in objavlja prispevke na temo zelišč, ki pridejo v poštev za naše pasje prijatelje.

Člani ZHP kluba kupujejo z 8 % popustom.

Pasja šola ZA PSA

Pasja šola ZA PSA

Učenje poteka po metodi naravne vzgoje, ki temelji na razumevanju psov in jih obravnava celostno. Povezani so z eno vodilnih svetovnih organizacij na področju vzgoje in dobrobiti psov, Pet Dog Trainers of Europe. Psom ne vsiljujejo našega jezika, pač pa razumemo njihovo govorico in jih skozi njim razumljivo komunikacijo učijo življenjsko pomembnih veščin. Nudijo skupinske in individualne tečaje za mladičke in odrasle pse, tečaje dela z nosom in vedenjsko svetovanje.

Člani ZHP kluba imajo ob predložitvi članske izkaznice 5 % popusta na vse storitve.

Simona Šanc

Simona Šanc

Simona Šanc je certificirana Bachova terapevtka. Njen glavni namen delovanja je, da pasjim in mačjim skrbnikom v razmislek ponudi alternativni način in pristop do reševanja čustvenih in vedenjskih težav, ki spremljajo naše kosmate prijatelje.

Članom ZHP kluba nudi 10 % popust na prvo svetovanje.

Matic Kebler, DVM

Matic Kebler, DVM

Matic je že od nekdaj vedel, da bo veterinar. Že med študijem se je spoznal z akupunkturo, ki ga je tako navdušila, da se je odločil, da bo po končani Veterinarski fakulteti nadaljeval izobraževanje na področju tradicionalne kitajske veterinarske medicine. Je certificiran veterinar akupunkturist in certificiran veterinar kitajske herbalne medicine, izobražuje se tudi na področju fiziorerapije za živali.

Članom ZHP kluba pripada 5 % popust na vsako terapijo na vašem domu oz. 10 % popust na prvo terapijo izven Ljubljane.